|
Suvari
|
 |
« : Nisan 27, 2008, 06:27:00 » |
|
s,a, arkadaslar sitemizde yer alan takdir ceza puanlamasi ilginc bir sekilde ilerliyor bu konuda puan veren arkadaslara bir kac hatirlatma yapmak istiyoruz - puanlamada milliyetcilik yapmayin. yani sevdiginiz arkadasin her yazisina maksat puan yükseltmek icin sürekli puan vermeyin. ya da tam tersi bir üyeye sürekli cezalandirmayin. - puan verirken kisi degil o yazisi önemlidir. hangi yazisinin yaninda takdir yada ceza verecekseniz yorum yada baslik olsun o yazisinin degerine göre veririniz. sahsa göre degil  )) - puani kim verdigi görülmesede bu sistem dahilinde olmasada bir cok üyemiz sürekli puanim kac olmus diye takip etmekte. bazende gizli hayranlarinin yada falakacasinin üzerinde tahminler yaparak baskalarini zan altinda birakabilmekte. Kimseyi zann alitnda biraktirtmayin- puan verirken lütfen altinada o kisiye cevap vererek negatif ya da pozitif grüsünüzü belirterek hatasini düzeltmesinda destek olunuz. gizli kalmayniz. cesaretli olunuz. - tamamen de kendinizi soyutlamayiniz. takdir ve ceza puani vermekten bikmayiniz. her üye kendi puanini dikkat ediyor. emek veren arkadaslara ödüllendirmeyi ihmal etmeyiniz bol takdirli mesajlar 
|
|
|
|
|
|
Kervan yürür.. ______ takdir ediliyorsanız değil taklit ediliyorsanız başarmışsınız
|
|
|
|
hak yolcusu
|
 |
« Yanıtla #1 : Nisan 27, 2008, 06:55:49 » |
|
dediğiniz gibi insanın gayri ihtiyari puanına gözü gidiyor  bu güne kadar kimseye eksi puan vermedim amma, şahsım adına bazen 2-3 puan düşüyorum kendi kendimede bir mana veremiyorum. en azından insan neden eksi aldığını bilse belki kendini daha iyiye geliştirecek gibime geliyor.. neyse artı veren kardeşimde eksi veren kardeşimde sağolsunlar biz herkezi ALLAH için seviyoruz...
|
|
|
|
|
|
Yıkmak yapmak gibi insana şerefmi verir, Emin ol onu En çulpa herifler de becerir, İşte Süleymaniye iki ırgat yıkmaya yetişir, Ama haydi yap desen Bir Sultan Süleymanla Bir Mimar sinan gerekir..
|
|
|
|
Suvari
|
 |
« Yanıtla #2 : Nisan 27, 2008, 11:09:47 » |
|
nerde ve neden ben eksi aldim diye sizin gibi merak eden kisiler var. arti ya da eksi verenler altina da yorum yazarak neden verdiklerini acilayabilseler daha güzel olur.
Forumun kendi sisteminde +/- verimleri kayida alinmiyor. kimin nerede verdigini göstertmiyor. Bu yüzden de nerede arti nerede eksi aldiginizi da göremiyorsunuz tabi.. Arkadaslarimiz bunu da göz önünde bulundararak (özellikle - verdikten sonra) yorum yapsalar cok daha güzel olur..
|
|
|
|
|
|
Kervan yürür.. ______ takdir ediliyorsanız değil taklit ediliyorsanız başarmışsınız
|
|
|
|
deli_prof
|
 |
« Yanıtla #3 : Nisan 27, 2008, 12:27:51 » |
|
puan etiketinin düşüp çıkması o kadar önemli değil - puan verirken lütfen altinada o kisiye cevap vererek negatif ya da pozitif görüsünüzü belirterek hatasini düzeltmesinda destek olunuz. gizli kalmayiniz. cesaretli olunuz. önemli olan bu kısım hatalarımızdan ders alıp kendimizi geliştirmek için çok iyi olur bir kardeşimizin varsa hatasını düzeltmek istemezmisiniz..mollacami'deki her üye dostumuzdur ve dost acı söyler çekinmeden görüşünüzü belirtiniz her arkadaşımız anlayışla karşılayacaktır. darılmak küsmek gibi bir lüksümüz yok.
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
Sadık Dost
|
 |
« Yanıtla #4 : Nisan 27, 2008, 14:52:10 » |
|
Ben takdir veya ceza puanlarıyla pek ilgilenmiyorum Ama puanım düşünce hak yolcusu kardeşim gibi nerde ne yaptım diye düşünüyorum açıkçası.  Sadece yeni üyelere fazladan puan veriyorum teşvik olsun diye 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
talebecikk
|
 |
« Yanıtla #5 : Nisan 27, 2008, 15:11:32 » |
|
arasıra bakıyorum puanım kaçmış acaba diye ama hiç düşmüş mü diye takip ettiğim olmadı açıkçası..begenirsem yahut eleştireceksem yoorumda da belirtiyorum :)uyarınız için teşekkürler 
|
|
|
|
|
|
Ölürse ten ölür,canlar ölesi değil!...
Göğe bezgin bakanların bir türlü öğrenemediği bir oyundur satranç...
|
|
|
|
kardelen54
|
 |
« Yanıtla #6 : Nisan 27, 2008, 15:31:11 » |
|
puan meselesini en çok ben gündeme getiriyorum buraya yorum yazmazsam olmaz  nerde ve neden ben eksi aldim diye sizin gibi merak eden kisiler var. evet başta ben  merak ediyorum çünkü; nedenini bilmiyorum... merak ediyorum çünkü; hatamı öğrenmek istiyorum... merak ediyorum çünkü; bir daha aynı hatayı yapmak istemiyorum... takdir mevzusu da önemli elbette, teşvik anlamında ama daha çok hataların bildirimi olsa iyi olur diyerek yukarıda ki yorumlara katıldığımı belirtmek istiyorum  sevgilerimle...
|
|
|
|
|
|
Sürç-ü lisan ettiysem affola...
|
|
|
|
zeynep88
|
 |
« Yanıtla #7 : Nisan 27, 2008, 15:32:53 » |
|
takdir mevzusu da önemli elbette, teşvik anlamında ama daha çok hataların bildirimi olsa iyi olur diyerek yukarıda ki yorumlara katıldığımı belirtmek istiyorum  sevgilerimle...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Temmuz
Katılımcı

Puan Etiketi: 55
|
 |
« Yanıtla #8 : Nisan 27, 2008, 20:28:54 » |
|
arasıra bakıyorum puanım kaçmış acaba diye ama hiç düşmüş mü diye takip ettiğim olmadı açıkçası..begenirsem yahut eleştireceksem yoorumda da belirtiyorum :)uyarınız için teşekkürler 
|
|
|
|
|
|
“Dünün geçti, yarınında belli değil, öyleyse bugününü iyi değerlendir.”(Hz. Ali)
|
|
|
|
Suvari
|
 |
« Yanıtla #9 : Nisan 28, 2008, 07:18:06 » |
|
ben forumdan birini cezalandiriyorum arada bir haberi olsun:)
o kendini bilir...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
deli_prof
|
 |
« Yanıtla #10 : Nisan 28, 2008, 12:26:29 » |
|
sen böyle dedin yaa her puanı düşen seni bulur artık reis.. 
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
talib
|
 |
« Yanıtla #11 : Nisan 28, 2008, 12:26:45 » |
|
ikazlar insani kamcilar tesekkürler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hak yolcusu
|
 |
« Yanıtla #12 : Nisan 28, 2008, 12:41:59 » |
|
|
|
|
|
|
|
Yıkmak yapmak gibi insana şerefmi verir, Emin ol onu En çulpa herifler de becerir, İşte Süleymaniye iki ırgat yıkmaya yetişir, Ama haydi yap desen Bir Sultan Süleymanla Bir Mimar sinan gerekir..
|
|
|
|
zeynep88
|
 |
« Yanıtla #13 : Nisan 28, 2008, 12:52:59 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Suvari
|
 |
« Yanıtla #14 : Nisan 28, 2008, 16:32:19 » |
|
ben birininkini düsürüyom. kim cok eksi puan veriyorsa o tabi  ) deli_prof'um simdi oldu mu:)) caktirmayin;)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kardelen54
|
 |
« Yanıtla #15 : Nisan 29, 2008, 00:20:53 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gözyaşı
|
 |
« Yanıtla #16 : Nisan 29, 2008, 00:24:29 » |
|
ben birininkini düsürüyom. kim cok eksi puan veriyorsa o tabi  ) deli_prof'um simdi oldu mu:)) caktirmayin;) Demek ceza puanı butonuna fazla dokunmamak gerekiyor. Herkese duyrulur. 
|
|
|
|
|
|
Ya Rabbi! Doğruyu doğru olarak bize göster ve ona uymak için kuvvet ve kudret ver.
|
|
|
|
deli_prof
|
 |
« Yanıtla #17 : Nisan 29, 2008, 00:26:00 » |
|
bende de dalgalı vaziyette 1 artıyor 3 azalıyor..  üyelerimiz açtığımız konulardan istifade etsinlerde varsın etiketimiz eksiyi göstersin önemli olan bu..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kardelen54
|
 |
« Yanıtla #18 : Nisan 29, 2008, 00:28:22 » |
|
üyelerimiz açtığımız konulardan istifade etsinlerde varsın etiketimiz eksiyi göstersin önemli olan bu..
evet 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sadık Dost
|
 |
« Yanıtla #19 : Nisan 29, 2008, 00:39:33 » |
|
üyelerimiz açtığımız konulardan istifade etsinlerde varsın etiketimiz eksiyi göstersin. önemli olan bu..
katılıyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|