|
damla_
|
 |
« : Nisan 24, 2008, 00:51:43 » |
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
|
|
Alemlerin Rabbine sonsuz hamd-ü senalar olsun..- Sen benim kabul edilmiş dualarımsın -
|
|
|
|
MAİDE
|
 |
« Yanıtla #1 : Nisan 24, 2008, 01:03:21 » |
|
İlginç gerçekten Fakat hiç birindede tam anlamıyla yaşayamayız gibime geliyor ''İnsanın evi gibisi yok'' Teşekkürler
|
|
|
|
|
|
Sakin bir nun çığlığıyım hepi topu.Lam -ra şeddeli mim şeddeli sus!
|
|
|
|
cepni
|
 |
« Yanıtla #2 : Nisan 24, 2008, 01:09:29 » |
|
toprak üstünde yaşanacak yer kalmadığı gün çözüm olabilirler ama asslaaaaaaa! oturmam,içime fenalık geldi bakarken ,
|
|
|
|
|
|
neyi arıyorsan o 'sun sen
|
|
|
|
damla_
|
 |
« Yanıtla #3 : Nisan 24, 2008, 01:15:02 » |
|
Evet gerçekten de çok ilginç ama yaşanılası yerler değil hiçbiri.. Rica ederim kardeşim..
|
|
|
|
|
|
Alemlerin Rabbine sonsuz hamd-ü senalar olsun..- Sen benim kabul edilmiş dualarımsın -
|
|
|
|
kardelen54
|
 |
« Yanıtla #4 : Nisan 24, 2008, 01:27:33 » |
|
|
|
|
|
|
|
Sürç-ü lisan ettiysem affola...
|
|
|
Emsile
Girişken

Puan Etiketi: 447
_H.D.L._
|
 |
« Yanıtla #5 : Nisan 24, 2008, 16:41:18 » |
|
gercektende cok ilgincler  paylasim icin tesekkürler
|
|
|
|
|
|
Canım BiLe emanetken, kayBedecek neyim oLaBiLirki ?
<3 [ H.D.L. ] <3
|
|
|
|
damla_
|
 |
« Yanıtla #6 : Nisan 24, 2008, 16:42:07 » |
|
Rica ederim kardeşim..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gihanna
|
 |
« Yanıtla #7 : Nisan 24, 2008, 16:45:00 » |
|
|
|
|
|
|
|
faydalı ilim,makbul amel,helal rızık..
|
|
|
|
gözyaşı
|
 |
« Yanıtla #8 : Nisan 24, 2008, 16:48:15 » |
|
Çok ilginçmiş gerçekten. Aslında evler güzel ama bir de ulaşım sorununu çözebilsek. 
|
|
|
|
|
|
Ya Rabbi! Doğruyu doğru olarak bize göster ve ona uymak için kuvvet ve kudret ver.
|
|
|
|
damla_
|
 |
« Yanıtla #9 : Nisan 24, 2008, 16:55:19 » |
|
Rica ederim arkadaşlar 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Temmuz
Katılımcı

Puan Etiketi: 55
|
 |
« Yanıtla #10 : Nisan 24, 2008, 18:15:27 » |
|
|
|
|
|
|
|
“Dünün geçti, yarınında belli değil, öyleyse bugününü iyi değerlendir.”(Hz. Ali)
|
|
|
|
İDEAL GENÇLİK
|
 |
« Yanıtla #11 : Nisan 25, 2008, 15:18:04 » |
|
Paylaşımınız için Teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
"DÜRÜST ÇALIŞKAN İDEAL BİR GENÇLİK."
|
|
|
|
damla_
|
 |
« Yanıtla #12 : Nisan 25, 2008, 16:56:29 » |
|
Rica ederim..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hüzün
Okur

Puan Etiketi: 6
|
 |
« Yanıtla #13 : Haziran 07, 2008, 22:13:05 » |
|
fotoshop sanırım ama güzeller:) arada bir değişiklik için olabilir aslında 
|
|
|
|
|
|
Doğduğunda... sen ağlarken, seni bekleyenler gülüyordu.... Öyle yaşa ki... seni yolcu edenler ağlarken, sen gülesin....
|
|
|
|
cennet ırmağı
|
 |
« Yanıtla #14 : Haziran 07, 2008, 23:51:32 » |
|
gercektende cok ilgincler  paylasim icin tesekkürler
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
damla_
|
 |
« Yanıtla #15 : Haziran 07, 2008, 23:52:06 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yâde
|
 |
« Yanıtla #16 : Haziran 07, 2008, 23:54:09 » |
|
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|