|
Yağmur
|
 |
« : Nisan 19, 2008, 00:51:55 » |
|
Çekimlerim biraz acemice ama yine de paylaşmak istedim papatyaların güzelliğini  Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapBurada papatyalar belli belirsiz ama upuzun yol papatyalarla bezenmişti ve muhteşem görünüyordu. Her nekadar bu güzelliği ben fotoğraf karesine yansıtamasamda  -16 Nisan 2008- Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap-17 Nisan 2008- Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap-17 Nisan 2008- Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap-18 Nisan 2008- Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap-18 Nisan 2008-
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
deli_prof
|
 |
« Yanıtla #1 : Nisan 19, 2008, 00:53:41 » |
|
çok hoş görüntüler kardeş.. bundan iyisi can sağlığı ellerin dert görmesin teşekkürler..
|
|
|
|
|
|
Güzelliğin bir damlası olan LEYLA için uykuları haram etmek çok değilse, Güzelliğin kaynağı olan MEVLA için bir ömrü feda etmek az bile.
|
|
|
|
~~serapta bir damla~~
|
 |
« Yanıtla #2 : Nisan 19, 2008, 00:56:06 » |
|
Ne kadar güzeller.. Emeklerinize sağlık..
|
|
|
|
|
|
Sabret, zira sabırla güçlük kalkar.. Sabır, ferahlığın anahtarıdır.. // Mesnevî, III: 1848
|
|
|
|
Yağmur
|
 |
« Yanıtla #3 : Nisan 19, 2008, 00:58:56 » |
|
ben teşekkür ederim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kardelen54
|
 |
« Yanıtla #4 : Nisan 19, 2008, 01:31:21 » |
|
hiçte acimece görünmüyor fotoğraflar  bu manzara aranıpta bulunamayan cinsten, kadrajda mükemmel oturmuş  emeğine sağlık umut kardeşim  çok severim papatyaları, çiçekleri, doğayı...seyretmek iyi geldi...
|
|
|
|
|
|
Sürç-ü lisan ettiysem affola...
|
|
|
|
Yağmur
|
 |
« Yanıtla #5 : Nisan 19, 2008, 01:53:23 » |
|
teşekkür ederim kardelen  beğenmene sevindim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MAİDE
|
 |
« Yanıtla #6 : Nisan 19, 2008, 12:39:50 » |
|
Teşekkürler umut kardeşim ellerinize sağlık
|
|
|
|
|
|
Hizmet muvaffak olsunda Varsın yerimiz caminin pabuçluğu olsun.
|
|
|
|
talebecikk
|
 |
« Yanıtla #7 : Nisan 19, 2008, 12:53:33 » |
|
içim açıldı ya  teşkürler..
|
|
|
|
|
|
***O şimdi B A H R İ Y E L İ***
Ölürse ten ölür,canlar ölesi değil!...
|
|
|
|
EfsuN
|
 |
« Yanıtla #8 : Nisan 19, 2008, 23:55:15 » |
|
tek keLimeyLe şahane..papatya yı çok seviyorum  ama ßu yıL sadece resimLerde gördüm..kokLamak nasip oLmadı..umut kardeş;ßu güzeL resimLer için teşekkürLer..gayet hoş çekim oLmuş ayrıca 
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
yakazaa
Aktif

Puan Etiketi: 31
|
 |
« Yanıtla #9 : Nisan 20, 2008, 00:02:03 » |
|
çok güzel çekmişsiniz papatyalar muhteşem paylaştıgınız içi teşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yağmur
|
 |
« Yanıtla #10 : Nisan 20, 2008, 11:16:00 » |
|
yorumlarınız için ben de sizlere teşekkür ederim. beğenmenize çok sevindim.  inşaallah size de sevdiğiniz papatyalara kavuşmak nasip olur Efsun kardeşim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
αχαяαуℓιм_68
|
 |
« Yanıtla #11 : Nisan 20, 2008, 13:54:16 » |
|
hepsi cok güzeller kardesim emegine saglik 
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
leyya
|
 |
« Yanıtla #12 : Ağustos 31, 2008, 17:51:39 » |
|
süper olmuş bunlar ya... derinlerde bir yerde fotograf aşkı var sizde... tşkkrlr...
|
|
|
|
|
|
Komedyen değilim ama,gülebilecek bir sürü nedenm ve güldürebilecek bir sürü arkadaşlarm var.Bozuk para değilim ama harcanmış zamanlarm var.Dilsiz değilim ama bazen suskunluklarm var.Boş konuşmam ama güçlü cümlelerim var.Artis hiç değilim ama muhteşem olmak kanımda var...!
|
|
|
|
Yağmur
|
 |
« Yanıtla #13 : Ağustos 31, 2008, 17:54:48 » |
|
ben teşekkür ederim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zeynep88
|
 |
« Yanıtla #14 : Ağustos 31, 2008, 18:45:48 » |
|
Ne kadar güzeller.. Emeklerinize sağlık..
|
|
|
|
|
|
Müslümanlık nerde! Bizden geçmiş insanlık bile Âlem aldatmaksa maksad, aldanan yok, nafile! Kaç hakiki Müslüman gördümse, hep makberdedir Müslümanlık, bilmem amma, galiba göklerdedir!
|
|
|
|
Sevdam12
|
 |
« Yanıtla #15 : Eylül 12, 2008, 17:28:07 » |
|
tek keLimeyLe şahane..papatya yı çok seviyorum  ama ßu yıL sadece resimLerde gördüm..kokLamak nasip oLmadı..umut kardeş;ßu güzeL resimLer için teşekkürLer..gayet hoş çekim oLmuş ayrıca  Efsunum demişse doğrudur. Emeğinize sağlık...
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
Yağmur
|
 |
« Yanıtla #16 : Eylül 12, 2008, 21:07:03 » |
|
siz de sağolun kardeşim..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İkra
|
 |
« Yanıtla #17 : Eylül 13, 2008, 02:20:52 » |
|
harikalar Umut kardeşim emeğine sağlık 
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapGüLLere VurGunum GüLLere Sevdalı Bana GüLLer DeriN KırMızı GüLLer VeriN.
|
|
|
EBVA
Aktif

Puan Etiketi: 26
***EBVA***
|
 |
« Yanıtla #18 : Eylül 18, 2008, 18:25:39 » |
|
bir tane de benden Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
|
|
''...BADİYE YAYLASINDA KOKLASAYDIM İZİNİ, KEFENİMİ BİÇSEYDİ Ebvâ’da ESEN RÜZGAR, SENİNLE YIKASAYDIM ACILAR DEHLİZİNİ, NE KADERİ SUÇLAMAK KALIRDI , NE İNTİHAR...''
|
|
|
|
Yağmur
|
 |
« Yanıtla #19 : Eylül 18, 2008, 18:54:04 » |
|
Teşekkür ederim İkra kardeşim:) siz de sağolun.
Papatya için size de teşekkür ederim EBVA kardeşim:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|