|
Yağmur
|
 |
« : Nisan 18, 2008, 23:51:55 » |
|
Çekimlerim biraz acemice ama yine de paylaşmak istedim papatyaların güzelliğini  Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapBurada papatyalar belli belirsiz ama upuzun yol papatyalarla bezenmişti ve muhteşem görünüyordu. Her nekadar bu güzelliği ben fotoğraf karesine yansıtamasamda  -16 Nisan 2008- Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap-17 Nisan 2008- Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap-17 Nisan 2008- Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap-18 Nisan 2008- Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap-18 Nisan 2008-
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
deli_prof
|
 |
« Yanıtla #1 : Nisan 18, 2008, 23:53:41 » |
|
çok hoş görüntüler kardeş.. bundan iyisi can sağlığı ellerin dert görmesin teşekkürler..
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
~~serapta bir damla~~
|
 |
« Yanıtla #2 : Nisan 18, 2008, 23:56:06 » |
|
Ne kadar güzeller.. Emeklerinize sağlık..
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
Yağmur
|
 |
« Yanıtla #3 : Nisan 18, 2008, 23:58:56 » |
|
ben teşekkür ederim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kardelen54
|
 |
« Yanıtla #4 : Nisan 19, 2008, 00:31:21 » |
|
hiçte acimece görünmüyor fotoğraflar  bu manzara aranıpta bulunamayan cinsten, kadrajda mükemmel oturmuş  emeğine sağlık umut kardeşim  çok severim papatyaları, çiçekleri, doğayı...seyretmek iyi geldi...
|
|
|
|
|
|
Sürç-ü lisan ettiysem affola...
|
|
|
|
Yağmur
|
 |
« Yanıtla #5 : Nisan 19, 2008, 00:53:23 » |
|
teşekkür ederim kardelen  beğenmene sevindim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MAİDE
|
 |
« Yanıtla #6 : Nisan 19, 2008, 11:39:50 » |
|
Teşekkürler umut kardeşim ellerinize sağlık
|
|
|
|
|
|
Hizmet muvaffak olsunda Varsın yerimiz caminin pabuçluğu olsun.
|
|
|
|
talebecikk
|
 |
« Yanıtla #7 : Nisan 19, 2008, 11:53:33 » |
|
içim açıldı ya  teşkürler..
|
|
|
|
|
|
***O şimdi B A H R İ Y E L İ***
|
|
|
|
EfsuN
|
 |
« Yanıtla #8 : Nisan 19, 2008, 22:55:15 » |
|
tek keLimeyLe şahane..papatya yı çok seviyorum  ama ßu yıL sadece resimLerde gördüm..kokLamak nasip oLmadı..umut kardeş;ßu güzeL resimLer için teşekkürLer..gayet hoş çekim oLmuş ayrıca 
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
yakazaa
Aktif

Puan Etiketi: +32/-1
|
 |
« Yanıtla #9 : Nisan 19, 2008, 23:02:03 » |
|
çok güzel çekmişsiniz papatyalar muhteşem paylaştıgınız içi teşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yağmur
|
 |
« Yanıtla #10 : Nisan 20, 2008, 10:16:00 » |
|
yorumlarınız için ben de sizlere teşekkür ederim. beğenmenize çok sevindim.  inşaallah size de sevdiğiniz papatyalara kavuşmak nasip olur Efsun kardeşim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
s_e_n_a
|
 |
« Yanıtla #11 : Nisan 20, 2008, 12:54:16 » |
|
hepsi cok güzeller kardesim emegine saglik 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
leyya
|
 |
« Yanıtla #12 : Ağustos 31, 2008, 16:51:39 » |
|
süper olmuş bunlar ya... derinlerde bir yerde fotograf aşkı var sizde... tşkkrlr...
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
Yağmur
|
 |
« Yanıtla #13 : Ağustos 31, 2008, 16:54:48 » |
|
ben teşekkür ederim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zeynep88
|
 |
« Yanıtla #14 : Ağustos 31, 2008, 17:45:48 » |
|
Ne kadar güzeller.. Emeklerinize sağlık..
|
|
|
|
|
|
Perişan olduğum umurunda mı ??
|
|
|
|