|
cennet ırmağı
|
 |
« : Nisan 19, 2008, 00:31:08 » |
|
arkadaşlar ilköğretim bölümümüzde sizce neler yapabiliriz ailelere ve öğrencilere nasıl faydalı olabiliriz?
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
fuadesra
Moderator
Girişken

Puan Etiketi: 67
''......dost istersen Allah(c.c) yeter....''
|
 |
« Yanıtla #1 : Nisan 19, 2008, 00:38:13 » |
|
matematik adına ben konu anlatımları ile sorular çözmeyi düşünüyorum..sorulara ilave olabilir...arkadaşlarımızın desteklerini bekliyoruz bu konuda..mat.dışında diğer branşlardan arkadaşlarda olursa okul gibi eğitim verebiliriz...herkesten profosyonellik bekleyemeyiz ama bildiklerini esirgemesinler inşallah,doğru bilgi bize yeter ..şimdiden teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
''Hayat denen sonsuzluğun ortasında bir çocuğuz,düşe kalka büyürken kalkamayız birçoğumuz'' Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
cennet ırmağı
|
 |
« Yanıtla #2 : Nisan 19, 2008, 00:39:33 » |
|
kesinlikle kardeşim katılıyorum sana eğitim gönül işi inşallah bütün kardeşlerimizin desteğini bekliyoruz...
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
~~serapta bir damla~~
|
 |
« Yanıtla #3 : Nisan 19, 2008, 00:41:27 » |
|
Faydam olacaksa eğer bende varım arkadaşlar.. 
|
|
|
|
|
|
Sabret, zira sabırla güçlük kalkar.. Sabır, ferahlığın anahtarıdır.. // Mesnevî, III: 1848
|
|
|
|
cennet ırmağı
|
 |
« Yanıtla #4 : Nisan 19, 2008, 00:42:49 » |
|
tabiki kardeşim ilginiz için tşk ederiz.ne yapmak istersiniz?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
deli_prof
|
 |
« Yanıtla #5 : Nisan 19, 2008, 00:45:11 » |
|
Faydam olacaksa eğer bende varım arkadaşlar.. 
|
|
|
|
|
|
Güzelliğin bir damlası olan LEYLA için uykuları haram etmek çok değilse, Güzelliğin kaynağı olan MEVLA için bir ömrü feda etmek az bile.
|
|
|
|
~~serapta bir damla~~
|
 |
« Yanıtla #6 : Nisan 19, 2008, 00:47:41 » |
|
tabiki kardeşim ilginiz için tşk ederiz.ne yapmak istersiniz?
Bilmem,bir fikrim yok..Siz bir öneride bulunsanız,ne yapmamı istersiniz 
|
|
|
|
|
|
Sabret, zira sabırla güçlük kalkar.. Sabır, ferahlığın anahtarıdır.. // Mesnevî, III: 1848
|
|
|
fuadesra
Moderator
Girişken

Puan Etiketi: 67
''......dost istersen Allah(c.c) yeter....''
|
 |
« Yanıtla #7 : Nisan 19, 2008, 00:48:40 » |
|
ilgi ve beceri alanlarınız nelerdir kardeşim..siz söyleyin biz yardımcı olalım...
|
|
|
|
|
|
''Hayat denen sonsuzluğun ortasında bir çocuğuz,düşe kalka büyürken kalkamayız birçoğumuz'' Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
cennet ırmağı
|
 |
« Yanıtla #8 : Nisan 19, 2008, 00:51:18 » |
|
ilköğretim bölümü olduğu için 1. sınıf 8.sınıf okuyan kardeşlerimize faydalı olabilmek matematikle fuadesra kardeşimiz ilgilenecek siz düşünün inş hangi derste ve konuda yardımcı olabilirsiniz daha sonra o derslerden yardımlarınızı bekliyoruz...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~serapta bir damla~~
|
 |
« Yanıtla #9 : Nisan 19, 2008, 00:52:18 » |
|
Türkçe,tarih olabilir..Ve farklı bişe de olabilir tabi..Farketmez..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cennet ırmağı
|
 |
« Yanıtla #10 : Nisan 19, 2008, 01:03:38 » |
|
Türkçe,tarih olabilir..Ve farklı bişe de olabilir tabi..Farketmez..
türkçe veya tarih hangi konuda araştırma yapmak istersin kardeşim..?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cennet ırmağı
|
 |
« Yanıtla #11 : Nisan 19, 2008, 01:04:20 » |
|
deli_prof kardeşim siz hangi dersten yardımcı olmak istersiniz?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~serapta bir damla~~
|
 |
« Yanıtla #12 : Nisan 19, 2008, 01:05:50 » |
|
türkçe veya tarih hangi konuda araştırma yapmak istersin kardeşim..?
Tarih..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yağmur
|
 |
« Yanıtla #13 : Nisan 19, 2008, 01:07:36 » |
|
ben resim dersinde yardımcı olabilirim  türkçe ve matematik derslerinde ben de yardımcı olabilirim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cennet ırmağı
|
 |
« Yanıtla #14 : Nisan 19, 2008, 01:07:47 » |
|
tamam kardeşim o zman tarih ile ilgili sorumluluk sana ait inşallah yardımların için allah(c.c) razı olsun...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~serapta bir damla~~
|
 |
« Yanıtla #15 : Nisan 19, 2008, 01:09:06 » |
|
Tamam kardeşim inşaallah..Ecmain olsun..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cennet ırmağı
|
 |
« Yanıtla #16 : Nisan 19, 2008, 01:12:57 » |
|
ben resim dersinde yardımcı olabilirim  türkçe ve matematik derslerinde ben de yardımcı olabilirim  tşk ederiz matematikten fuadesra kardeşimiz sorumlu isterseniz türkçe veya resim ile ilgili yardımcı olabilirsiniz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yağmur
|
 |
« Yanıtla #17 : Nisan 19, 2008, 01:14:37 » |
|
tşk ederiz matematikten fuadesra kardeşimiz sorumlu isterseniz türkçe veya resim ile ilgili yardımcı olabilirsiniz
 yok ben sorumlu olmak istemiyorum, çalışmalarınıza katkıda bulunurum anlamında yazmıştım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cennet ırmağı
|
 |
« Yanıtla #18 : Nisan 19, 2008, 01:15:44 » |
|
tamam o zaman yardımlarınızı bekliyoruz..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yağmur
|
 |
« Yanıtla #19 : Nisan 19, 2008, 01:18:44 » |
|
tamam o zaman yardımlarınızı bekliyoruz..
tamam kardeşim inşaallah, emek veren herkesten Rab'bim razı olsun. ingilizce ve fen derslerinde de yardımcı olurum inşaallah. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|