|
cennet ırmağı
|
 |
« : Nisan 18, 2008, 23:31:08 » |
|
arkadaşlar ilköğretim bölümümüzde sizce neler yapabiliriz ailelere ve öğrencilere nasıl faydalı olabiliriz?
|
|
|
|
|
|
_zαмвαкℓαя єη ıѕѕız уєяℓєя∂є αçαя νє ναя∂ıя нєя ναнşι çιçєктє gυяυя вιя мυмυη αя∂ıη∂α вєкℓєуєη яüzgαя ιşıкѕz яυнυмυ ѕαℓℓαя∂α ∂υяυя...._
***¢єηηєт_ıямαğı***
|
|
|
fuadesra
Moderator
Poyraz

Puan Etiketi: +69/-8
''......dost istersen Allah(c.c) yeter....''
|
 |
« Yanıtla #1 : Nisan 18, 2008, 23:38:13 » |
|
matematik adına ben konu anlatımları ile sorular çözmeyi düşünüyorum..sorulara ilave olabilir...arkadaşlarımızın desteklerini bekliyoruz bu konuda..mat.dışında diğer branşlardan arkadaşlarda olursa okul gibi eğitim verebiliriz...herkesten profosyonellik bekleyemeyiz ama bildiklerini esirgemesinler inşallah,doğru bilgi bize yeter ..şimdiden teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
''Yardımı yalnız Allah'tan isteyin çünkü O herşeye yeter....'' Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapwww.dinlertarihi.net Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
cennet ırmağı
|
 |
« Yanıtla #2 : Nisan 18, 2008, 23:39:33 » |
|
kesinlikle kardeşim katılıyorum sana eğitim gönül işi inşallah bütün kardeşlerimizin desteğini bekliyoruz...
|
|
|
|
|
|
_zαмвαкℓαя єη ıѕѕız уєяℓєя∂є αçαя νє ναя∂ıя нєя ναнşι çιçєктє gυяυя вιя мυмυη αя∂ıη∂α вєкℓєуєη яüzgαя ιşıкѕz яυнυмυ ѕαℓℓαя∂α ∂υяυя...._
***¢єηηєт_ıямαğı***
|
|
|
|
~~serapta bir damla~~
|
 |
« Yanıtla #3 : Nisan 18, 2008, 23:41:27 » |
|
Faydam olacaksa eğer bende varım arkadaşlar.. 
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
cennet ırmağı
|
 |
« Yanıtla #4 : Nisan 18, 2008, 23:42:49 » |
|
tabiki kardeşim ilginiz için tşk ederiz.ne yapmak istersiniz?
|
|
|
|
|
|
***¢єηηєт_ıямαğı***
|
|
|
|
deli_prof
|
 |
« Yanıtla #5 : Nisan 18, 2008, 23:45:11 » |
|
Faydam olacaksa eğer bende varım arkadaşlar.. 
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
~~serapta bir damla~~
|
 |
« Yanıtla #6 : Nisan 18, 2008, 23:47:41 » |
|
tabiki kardeşim ilginiz için tşk ederiz.ne yapmak istersiniz?
Bilmem,bir fikrim yok..Siz bir öneride bulunsanız,ne yapmamı istersiniz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fuadesra
Moderator
Poyraz

Puan Etiketi: +69/-8
''......dost istersen Allah(c.c) yeter....''
|
 |
« Yanıtla #7 : Nisan 18, 2008, 23:48:40 » |
|
ilgi ve beceri alanlarınız nelerdir kardeşim..siz söyleyin biz yardımcı olalım...
|
|
|
|
|
|
''Yardımı yalnız Allah'tan isteyin çünkü O herşeye yeter....'' Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapwww.dinlertarihi.net Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
cennet ırmağı
|
 |
« Yanıtla #8 : Nisan 18, 2008, 23:51:18 » |
|
ilköğretim bölümü olduğu için 1. sınıf 8.sınıf okuyan kardeşlerimize faydalı olabilmek matematikle fuadesra kardeşimiz ilgilenecek siz düşünün inş hangi derste ve konuda yardımcı olabilirsiniz daha sonra o derslerden yardımlarınızı bekliyoruz...
|
|
|
|
|
|
***¢єηηєт_ıямαğı***
|
|
|
|
~~serapta bir damla~~
|
 |
« Yanıtla #9 : Nisan 18, 2008, 23:52:18 » |
|
Türkçe,tarih olabilir..Ve farklı bişe de olabilir tabi..Farketmez..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cennet ırmağı
|
 |
« Yanıtla #10 : Nisan 19, 2008, 00:03:38 » |
|
Türkçe,tarih olabilir..Ve farklı bişe de olabilir tabi..Farketmez..
türkçe veya tarih hangi konuda araştırma yapmak istersin kardeşim..?
|
|
|
|
|
|
***¢єηηєт_ıямαğı***
|
|
|
|
cennet ırmağı
|
 |
« Yanıtla #11 : Nisan 19, 2008, 00:04:20 » |
|
deli_prof kardeşim siz hangi dersten yardımcı olmak istersiniz?
|
|
|
|
|
|
***¢єηηєт_ıямαğı***
|
|
|
|
~~serapta bir damla~~
|
 |
« Yanıtla #12 : Nisan 19, 2008, 00:05:50 » |
|
türkçe veya tarih hangi konuda araştırma yapmak istersin kardeşim..?
Tarih..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yağmur
|
 |
« Yanıtla #13 : Nisan 19, 2008, 00:07:36 » |
|
ben resim dersinde yardımcı olabilirim  türkçe ve matematik derslerinde ben de yardımcı olabilirim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cennet ırmağı
|
 |
« Yanıtla #14 : Nisan 19, 2008, 00:07:47 » |
|
tamam kardeşim o zman tarih ile ilgili sorumluluk sana ait inşallah yardımların için allah(c.c) razı olsun...
|
|
|
|
|
|
***¢єηηєт_ıямαğı***
|
|
|
|