|
damla_
|
 |
« : Haziran 13, 2008, 02:02:10 » |
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapÇok korkmuş gibi,kıyamam ya 
|
|
|
|
|
|
Alemlerin Rabbine sonsuz hamd-ü senalar olsun..- Sen benim kabul edilmiş dualarımsın -
|
|
|
Emsile
Girişken

Puan Etiketi: 447
_H.D.L._
|
 |
« Yanıtla #1 : Haziran 13, 2008, 07:50:36 » |
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
|
|
Canım BiLe emanetken, kayBedecek neyim oLaBiLirki ?
<3 [ H.D.L. ] <3
|
|
|
rüveydatkc
Aktif

Puan Etiketi: 7
|
 |
« Yanıtla #2 : Haziran 13, 2008, 08:45:39 » |
|
çok süperr 
|
|
|
|
|
|
Yâ Rabbi! Dünyayı kalbime koyma, elimden de alma!"
|
|
|
|
gülnisa
|
 |
« Yanıtla #3 : Haziran 13, 2008, 08:48:43 » |
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
|
|
mpower14
|
 |
« Yanıtla #5 : Haziran 13, 2008, 09:10:49 » |
|
çok güzel. teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
Himmete Talip olan hizmete ragıb olur hizmete ragıb olan himmete nail olur... *********************************************************** Şimdi tüm günahlarımıza bir istiğfar:Estağfirullahel aziiym ve etubü ileyk. mincemıi ma kerihallah.
|
|
|
|
cepni
|
 |
« Yanıtla #6 : Haziran 13, 2008, 09:11:06 » |
|
bence korkmamış, gülüyor haline! 
|
|
|
|
|
|
neyi arıyorsan o 'sun sen
|
|
|
Temmuz
Katılımcı

Puan Etiketi: 55
|
 |
« Yanıtla #7 : Haziran 13, 2008, 09:23:39 » |
|
kıyamam ben ne hale sokmuşlar o cici bebegi.... 
|
|
|
|
|
|
“Dünün geçti, yarınında belli değil, öyleyse bugününü iyi değerlendir.”(Hz. Ali)
|
|
|
|
damla_
|
 |
« Yanıtla #8 : Haziran 13, 2008, 17:36:11 » |
|
Çok güzel.Teşekkürler.
Rica ederim kardeşim..
|
|
|
|
|
|
Alemlerin Rabbine sonsuz hamd-ü senalar olsun..- Sen benim kabul edilmiş dualarımsın -
|
|
|
|
İkra
|
 |
« Yanıtla #9 : Haziran 13, 2008, 20:05:40 » |
|
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapGüLLere VurGunum GüLLere Sevdalı Bana GüLLer DeriN KırMızı GüLLer VeriN.
|
|
|
|
talebecikk
|
 |
« Yanıtla #10 : Haziran 13, 2008, 20:59:57 » |
|
maşallah ya gözleri çok güzell 
|
|
|
|
|
|
Ölürse ten ölür,canlar ölesi değil!...
Göğe bezgin bakanların bir türlü öğrenemediği bir oyundur satranç...
|
|
|
|
Sevdam12
|
 |
« Yanıtla #11 : Haziran 25, 2008, 07:48:06 » |
|
Bence pop star yarışmasına hazırlanıyor  Teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
Yâde
|
 |
« Yanıtla #12 : Haziran 25, 2008, 09:20:11 » |
|
banada gülüyor gibi geldi sanki hoşuna gitmiş gibi kendisi  maşaallah subhanallah cok tatlı inş. hayırlı evladlardan olur teşekkurler s.b.d. baska yok mu  bıraz dha komık bebek resmi ıstıyoz 
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
damla_
|
 |
« Yanıtla #13 : Haziran 25, 2008, 16:25:40 » |
|
Rica ederim arkadaşlar  Var Zambak kardeşim,gönderirim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mevra
|
 |
« Yanıtla #14 : Haziran 25, 2008, 16:54:17 » |
|
banada gülüyor gibi geldi sanki hoşuna gitmiş gibi kendisi  maşaallah subhanallah cok tatlı inş. hayırlı evladlardan olur teşekkurler s.b.d. baska yok mu  bıraz dha komık bebek resmi ıstıyoz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
damla_
|
 |
« Yanıtla #15 : Haziran 25, 2008, 16:59:39 » |
|
Rica ederim kardeşim  Var kardeşim,gönderirim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|