|
damla_
|
 |
« : Nisan 17, 2008, 01:34:08 » |
|
Bu eğlenceli oyunu oynamak isteyen arkadaşlar bakalım rekor kimin olacak?  Ben 4535 metre atabildim..Bu sayı şimdilik ama  Buyrun deneyin; Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
|
|
Şu adinin bayağısı olan dünyayı hep hakir gör,geçici olduğunu aklından çıkarma..Allah c.c katında olanın daha hayırlı ve daha kalıcı olduğunu unutma..
İmâm-ı A'zam
|
|
|
|
cennet ırmağı
|
 |
« Yanıtla #1 : Nisan 17, 2008, 15:39:00 » |
|
3150 m atabildim 
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
murce
Okur

Puan Etiketi: 8
|
 |
« Yanıtla #2 : Nisan 17, 2008, 15:41:51 » |
|
Daha vahim ben 2337 atabildim:(
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cennet ırmağı
|
 |
« Yanıtla #3 : Nisan 17, 2008, 15:43:04 » |
|
4609 m attım 
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
damla_
|
 |
« Yanıtla #4 : Nisan 17, 2008, 15:43:25 » |
|
Üzülmeyin arkadaşlar daha ilk atışınız bunlar  Zamanla daha uzağa atarsınız 
|
|
|
|
|
|
Şu adinin bayağısı olan dünyayı hep hakir gör,geçici olduğunu aklından çıkarma..Allah c.c katında olanın daha hayırlı ve daha kalıcı olduğunu unutma..
İmâm-ı A'zam
|
|
|
Emsile
Girişken

Puan Etiketi: 451
_H.D.L._
|
 |
« Yanıtla #5 : Nisan 17, 2008, 17:06:14 » |
|
cok güzel bi oyun paylasim icin tesekkürler 
|
|
|
|
|
|
Canım BiLe emanetken, kayBedecek neyim oLaBiLirki ?
<3 [ H.D.L. ] <3
|
|
|
|
deli_prof
|
 |
« Yanıtla #6 : Nisan 17, 2008, 17:21:21 » |
|
4736 yaptım...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
deli_prof
|
 |
« Yanıtla #7 : Nisan 17, 2008, 18:30:30 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
murce
Okur

Puan Etiketi: 8
|
 |
« Yanıtla #8 : Nisan 17, 2008, 19:15:51 » |
|
wayy helal deli_prof.'a...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cennet ırmağı
|
 |
« Yanıtla #9 : Nisan 17, 2008, 19:42:12 » |
|
wayy helal deli_prof.'a...
tebrikler...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Temmuz
Katılımcı

Puan Etiketi: 55
|
 |
« Yanıtla #10 : Nisan 17, 2008, 20:53:54 » |
|
yaaaa arkadaşlar ben neden 1950 m atabildim..
|
|
|
|
|
|
“Dünün geçti, yarınında belli değil, öyleyse bugününü iyi değerlendir.”(Hz. Ali)
|
|
|
|
gihanna
|
 |
« Yanıtla #11 : Nisan 17, 2008, 21:02:04 » |
|
sen yine ii ben 660 
|
|
|
|
|
|
faydalı ilim,makbul amel,helal rızık..
|
|
|
kıtmir
Caylak
Puan Etiketi: 1
|
 |
« Yanıtla #12 : Nisan 17, 2008, 21:14:15 » |
|
4906 yapabildim.Ama deli_prof seni egale edicem arkadaşlar:)
|
|
|
|
|
|
Kendimi everest tepesi zannederdim benim en büyük;meğer hakikat yer altı imiş benmişim en küçük.
|
|
|
|
deli_prof
|
 |
« Yanıtla #13 : Nisan 17, 2008, 21:34:17 » |
|
4906 yapabildim.Ama deli_prof seni egale edicem arkadaşlar:)
sorun değil kardeş edebilirsin..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
damla_
|
 |
« Yanıtla #14 : Nisan 18, 2008, 00:40:36 » |
|
|
|
|
|
|
|
İmâm-ı A'zam
|
|
|
|
deli_prof
|
 |
« Yanıtla #15 : Nisan 18, 2008, 00:44:51 » |
|
teşekkürler..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
damla_
|
 |
« Yanıtla #16 : Nisan 18, 2008, 01:17:35 » |
|
|
|
|
|
|
|
İmâm-ı A'zam
|
|
|
|
Yâde
|
 |
« Yanıtla #17 : Nisan 18, 2008, 02:11:21 » |
|
1189 
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
deli_prof
|
 |
« Yanıtla #18 : Nisan 18, 2008, 02:24:10 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yâde
|
 |
« Yanıtla #19 : Nisan 18, 2008, 02:26:06 » |
|
bu rekordan sonra nasıl oynayabiliriz kardeşim.rekor kırma umudum kırıldı 
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|