|
kardelen54
|
 |
« : Nisan 10, 2008, 21:54:55 » |
|
SANMA ŞAHIM....HERKESİ SEN ............SADIKANE..............YAR OLUR, HERKESİ SEN......DOSTMU SANDIN....... BELKİ OL ..............AĞYAR OLUR SADIKANE..........BELKİ OL...................ALEMDE .............. SERDAR OLUR YAR OLUR,.........AĞYAR OLUR .............SERDAR OLUR.........DİLDAR OLURşimdi bu dörtlüğü soldan-sağa okuduğunuz gibi bölünmüş yerlerden yukarıdan-aşağıya olarakta okuyun 
|
|
|
|
|
|
Sürç-ü lisan ettiysem affola...
|
|
|
|
Yâde
|
 |
« Yanıtla #1 : Nisan 10, 2008, 22:04:32 » |
|
çok güzel kardeşim emeğine sağlık mübarekler grçektn muhteşem sözleride kendide
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
zeynep88
|
 |
« Yanıtla #2 : Nisan 10, 2008, 22:12:51 » |
|
tek kelimeyle harika teşekkürler....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kardelen54
|
 |
« Yanıtla #3 : Nisan 10, 2008, 22:14:36 » |
|
soldan-sağa sıralanan dizelerin, sağdan-sola da aynı cümleleri oluşturması çok şaşırtmıştı beni, ilk okuduğumda  arşivimi karıştırırken buldum hemencik paylaştım sizlerle  ilginize ben teşekkür ederim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sugülse
Aktif

Puan Etiketi: 9
|
 |
« Yanıtla #4 : Nisan 10, 2008, 22:49:12 » |
|
ya ecdat sonuçta 
|
|
|
|
|
|
"Dünyada kendinize gülümseyecek yüz bulamadıysanız gerçekten yanlızsınızdır"
|
|
|
|
mpower14
|
 |
« Yanıtla #5 : Nisan 11, 2008, 10:16:43 » |
|
|
|
|
|
|
|
Himmete Talip olan hizmete ragıb olur hizmete ragıb olan himmete nail olur... *********************************************************** Şimdi tüm günahlarımıza bir istiğfar:Estağfirullahel aziiym ve etubü ileyk. mincemıi ma kerihallah.
|
|
|
|
Yâde
|
 |
« Yanıtla #6 : Nisan 11, 2008, 10:18:12 » |
|
ya ecdat sonuçta  
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
cennet ırmağı
|
 |
« Yanıtla #7 : Nisan 11, 2008, 11:28:52 » |
|
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
çagrı27
Girişken

Puan Etiketi: 64
Oglum!ilimsiz ibadetin tadı olmaz.
|
 |
« Yanıtla #8 : Nisan 11, 2008, 11:44:45 » |
|
çokkkk güzel di,allah razı olsun
|
|
|
|
|
|
KİMSEYE KALMAZ MÜLKÜ DEVLET SİM'Ü ZER;BİR HARAB OLMUŞ KALP TAMİR ETMEKTİR HÜNER
|
|
|
|
cepni
|
 |
« Yanıtla #9 : Nisan 11, 2008, 12:35:18 » |
|
kardelen sanki ben bu dizeleri molla camide daha önce okudum gibi yine senmi yazmıştın....
|
|
|
|
|
|
neyi arıyorsan o 'sun sen
|
|
|
|
deli_prof
|
 |
« Yanıtla #10 : Nisan 11, 2008, 16:22:40 » |
|
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
kardelen54
|
 |
« Yanıtla #11 : Nisan 11, 2008, 23:17:29 » |
|
evet, bu dörtlük paylaşıldı... nerede paylaşıldı? Yavuz Sultan Selim'i anlatan konu içeriğinde... ama ben farklı bir yöne dikkat çekmek için ayrıca başlık açtım  sevgilerimle...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gözyaşı
|
 |
« Yanıtla #12 : Nisan 11, 2008, 23:21:10 » |
|
çok güzel kardeşim emeğine sağlık mübarekler grçektn muhteşem sözleride kendide
|
|
|
|
|
|
Ya Rabbi! Doğruyu doğru olarak bize göster ve ona uymak için kuvvet ve kudret ver.
|
|
|
|
kardelen54
|
 |
« Yanıtla #13 : Nisan 12, 2008, 01:42:00 » |
|
ben teşekkür ederim, okuyan gözlerinize sağlık 
|
|