|
kardelen54
|
 |
« : Nisan 10, 2008, 00:15:45 » |
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
|
|
Sürç-ü lisan ettiysem affola...
|
|
|
|
kardelen54
|
 |
« Yanıtla #1 : Nisan 10, 2008, 00:17:17 » |
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
damla_
|
 |
« Yanıtla #2 : Nisan 10, 2008, 00:19:42 » |
|
Çok güzeller..Emeklerine sağlık..
|
|
|
|
|
|
Alemlerin Rabbine sonsuz hamd-ü senalar olsun..- Sen benim kabul edilmiş dualarımsın -
|
|
|
|
cennet ırmağı
|
 |
« Yanıtla #3 : Nisan 10, 2008, 00:19:59 » |
|
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
kardelen54
|
 |
« Yanıtla #4 : Nisan 10, 2008, 00:24:04 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cennet ırmağı
|
 |
« Yanıtla #5 : Nisan 10, 2008, 00:28:20 » |
|
teşekkürler... Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapbuda benden sana..
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
kardelen54
|
 |
« Yanıtla #6 : Nisan 10, 2008, 00:33:37 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
damla_
|
 |
« Yanıtla #7 : Nisan 10, 2008, 00:34:43 » |
|
Teşekkür ederim..Sen hediye verirsin de ben hiç karşılığını vermez miyim..Bu sümbüller de benden sana ve tüm üyelere hediye olsun  Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
|
|
Alemlerin Rabbine sonsuz hamd-ü senalar olsun..- Sen benim kabul edilmiş dualarımsın -
|
|
|
|
kardelen54
|
 |
« Yanıtla #8 : Nisan 10, 2008, 00:35:51 » |
|
oy oy hergün bakarım ben bu güzel çiçeklere  çok teşekkür ederim-ederiz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cennet ırmağı
|
 |
« Yanıtla #9 : Nisan 10, 2008, 00:37:30 » |
|
senin yanında sönük kalsada kabul et artık kardelencim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kardelen54
|
 |
« Yanıtla #10 : Nisan 10, 2008, 00:39:36 » |
|
est. cennet ırmağı kabul etmek ne demek havada kaptım  bu parlaklık birlikten oluyor  sadece kardelen yetmiyor yanim hep beraber ışık saçıyoruz inşAllah  sevgilerimle...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cennet ırmağı
|
 |
« Yanıtla #11 : Nisan 10, 2008, 00:42:57 » |
|
est. cennet ırmağı kabul etmek ne demek havada kaptım  bu parlaklık birlikten oluyor  sadece kardelen yetmiyor yanim hep beraber ışık saçıyoruz inşAllah  sevgilerimle... inş bu kardeşliğimiz daim olur...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
deli_prof
|
 |
« Yanıtla #12 : Nisan 10, 2008, 13:09:47 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kardelen54
|
 |
« Yanıtla #13 : Nisan 10, 2008, 21:09:06 » |
|
ben teşekkür ederim iyi seyirler...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yâde
|
 |
« Yanıtla #14 : Nisan 10, 2008, 21:13:36 » |
|
RABBİM ne güzellikler nasip etmiş bizlere..kimbilir cennettekiler nasıl güzeldir. çok teşekkür ederim kardeşim eline sağlık
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
kardelen54
|
 |
« Yanıtla #15 : Nisan 10, 2008, 21:19:45 » |
|
imbilir cennettekiler nasıl güzeldir.
o günleri de görürüz inşAllah  hepberaber  ben teşekkür ederim, iyi seyirler...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Emsile
Girişken

Puan Etiketi: 447
_H.D.L._
|
 |
« Yanıtla #16 : Nisan 13, 2008, 09:43:35 » |
|
cok güzeller sagolun
|
|
|
|
|
|
Canım BiLe emanetken, kayBedecek neyim oLaBiLirki ?
<3 [ H.D.L. ] <3
|
|
|
|
hak yolcusu
|
 |
« Yanıtla #17 : Nisan 13, 2008, 09:58:02 » |
|
elinize emeğinize sağlık çok güzeller RABBBİ'min keremine sonsuz şükürler olsun bizler için ne güzellikler yaratmış..
|
|
|
|
|
|
Yıkmak yapmak gibi insana şerefmi verir, Emin ol onu En çulpa herifler de becerir, İşte Süleymaniye iki ırgat yıkmaya yetişir, Ama haydi yap desen Bir Sultan Süleymanla Bir Mimar sinan gerekir..
|
|
|
|
kardelen54
|
 |
« Yanıtla #18 : Nisan 13, 2008, 14:22:34 » |
|
RABBBİ'min keremine sonsuz şükürler olsun
amiiiiin... sizleirnde gözlerine sağlık, iyi seyirler...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sugülse
Aktif

Puan Etiketi: 9
|
 |
« Yanıtla #19 : Temmuz 27, 2008, 18:21:33 » |
|
sağolun arkadaşlar ben hem bu güzellikleri hemde görebildiğim için şükrediyorum...rabbim çok güzel...
|
|
|
|
|
|
"Dünyada kendinize gülümseyecek yüz bulamadıysanız gerçekten yanlızsınızdır"
|
|
|
|