|
kardelen54
|
 |
« : Nisan 10, 2008, 00:07:10 » |
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
|
|
Sürç-ü lisan ettiysem affola...
|
|
|
|
kardelen54
|
 |
« Yanıtla #1 : Nisan 10, 2008, 00:09:38 » |
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cennet ırmağı
|
 |
« Yanıtla #2 : Nisan 10, 2008, 00:09:52 » |
|
zambakları çok severim emeğine sağlık hepsi çok güzeller 
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
damla_
|
 |
« Yanıtla #3 : Nisan 10, 2008, 00:11:17 » |
|
zambakları çok severim emeğine sağlık hepsi çok güzeller 
|
|
|
|
|
|
Alemlerin Rabbine sonsuz hamd-ü senalar olsun..- Sen benim kabul edilmiş dualarımsın -
|
|
|
|
kardelen54
|
 |
« Yanıtla #4 : Nisan 10, 2008, 00:13:29 » |
|
beğenmenize sevindim  sizler sağolun, iyi seyirler 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mpower14
|
 |
« Yanıtla #5 : Nisan 10, 2008, 09:19:09 » |
|
Şu güzel resimleri yüklediğiniz için Teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
Himmete Talip olan hizmete ragıb olur hizmete ragıb olan himmete nail olur... *********************************************************** Şimdi tüm günahlarımıza bir istiğfar:Estağfirullahel aziiym ve etubü ileyk. mincemıi ma kerihallah.
|
|
|
|
deli_prof
|
 |
« Yanıtla #6 : Nisan 10, 2008, 13:13:06 » |
|
teşekürler...emeğine sağlık..
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
kardelen54
|
 |
« Yanıtla #7 : Nisan 10, 2008, 21:01:48 » |
|
tüm çiçekler çok güzel ama Zambağın apayrı bir yeri var bizlerde değil mi?  iyi seyirler...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yâde
|
 |
« Yanıtla #8 : Nisan 10, 2008, 21:22:58 » |
|
teşekkür ederim herkes beni çok seviyormuş herkes için ayrı bir yerim varmış ne mutlu bana  şaka bir yana çok güzel ..aldım resimlerinizden kardelen kardeşim
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
abdullahı gonevi
Okur

Puan Etiketi: 10
|
 |
« Yanıtla #9 : Nisan 10, 2008, 21:25:13 » |
|
evet zambağın apayrı bi yeri bizlerde...
|
|
|
|
|
|
...hayrul kelâm mâ kalle ve delle...
|
|
|
|
kardelen54
|
 |
« Yanıtla #10 : Nisan 10, 2008, 21:26:52 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yâde
|
 |
« Yanıtla #11 : Nisan 10, 2008, 21:29:29 » |
|
RABBİM gönlüne göre versin
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
kardelen54
|
 |
« Yanıtla #12 : Nisan 10, 2008, 21:32:10 » |
|
RABBİM gönlüne göre versin
amin...amin...amin...  ecmein olsun...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EfsuN
Firtina

Puan Etiketi: 233
Mutfakta ßiri var!
|
 |
« Yanıtla #13 : Nisan 11, 2008, 13:34:20 » |
|
teşekürler...emeğine sağlık..
sondaki resim geLin çiçeği değiL mi yahu  zamßak mıymış  çiçekLerden acayip anLarım 
|
|
|
|
|
|
вυ ∂α gє¢єя уα нû...
|
|
|
|
kardelen54
|
 |
« Yanıtla #14 : Nisan 11, 2008, 23:30:09 » |
|
efsun kardeşim zambak dedim bunları gösterdiler bana  yani ben onların yalancısıyım  işi ehline bırakmak gerek öyle diyorsan öyledir 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kardelen54
|
 |
« Yanıtla #15 : Nisan 11, 2008, 23:33:22 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EfsuN
Firtina

Mutfakta ßiri var!
|
 |
« Yanıtla #16 : Nisan 11, 2008, 23:35:58 » |
|
|
|
|
|
|
|
вυ ∂α gє¢єя уα нû...
|
|
|
|
damla_
|
 |
« Yanıtla #17 : Nisan 11, 2008, 23:40:02 » |
|
Bence o çiçek zambak kardeşlerim,ama yinede işi ehline bırakmak gerek tabi 
|
|
|
|
|
|
Alemlerin Rabbine sonsuz hamd-ü senalar olsun..- Sen benim kabul edilmiş dualarımsın -
|
|
|
EfsuN
Firtina

Mutfakta ßiri var!
|
 |
« Yanıtla #18 : Nisan 12, 2008, 14:05:36 » |
|
aLemsiniz yahu geLin çiçeği diye ßiLiyorum...fark eder mi ? ne oLursa oLsun..zamßak oLup geLin çiçeği koymak ta hoş tercih..
|
|
|
|
|
|
вυ ∂α gє¢єя уα нû...
|
|
|
|
damla_
|
 |
« Yanıtla #19 : Nisan 12, 2008, 14:06:45 » |
|
aLemsiniz yahu geLin çiçeği diye ßiLiyorum...fark eder mi ? ne oLursa oLsun..zamßak oLup geLin çiçeği koymak ta hoş tercih.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|