Emsile
Girişken

Puan Etiketi: 447
_H.D.L._
|
 |
« : Mart 30, 2008, 15:18:08 » |
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
|
|
Canım BiLe emanetken, kayBedecek neyim oLaBiLirki ?
<3 [ H.D.L. ] <3
|
|
|
|
anise
|
 |
« Yanıtla #1 : Mart 30, 2008, 15:39:59 » |
|
zaten pek denecekmiş gibi durmuyorlar kardeşim.. Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
farukaktaş
|
 |
« Yanıtla #2 : Mart 30, 2008, 15:55:34 » |
|
|
|
|
|
|
|
Sabır, yüzü ekşitmeden acıyı yudum yudum içine sindirmektir. Cüneyd-i Bağdadi Hz.
|
|
|
şüheda
Girişken

Puan Etiketi: 55
AKLI OLAN İBRET ALIR,NEFSE UYAN YOLDA KALIR
|
 |
« Yanıtla #3 : Mart 30, 2008, 16:23:39 » |
|
zaten pek denecekmiş gibi durmuyorlar kardeşim.. Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapbencede yaff 
|
|
|
|
|
|
GÜZEL BAKAN GÜZEL GÖRÜR,GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR,GÜZEL DÜŞÜNEN HAYATTAN LEZZET ALIR...
|
|
|
|
cennet ırmağı
|
 |
« Yanıtla #4 : Mart 30, 2008, 17:56:25 » |
|
zaten pek denecekmiş gibi durmuyorlar kardeşim.. Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
Sır
Okur

Puan Etiketi: 3
mü'min mü'mine zimmetlidir...
|
 |
« Yanıtla #5 : Mart 30, 2008, 21:59:02 » |
|
NEDEN Kİ ?? 
|
|
|
|
|
|
Ezberimde yüzündeki tebessüm,yalnız hakkı yazan ince kalemdir.Dizinin dibinde mutmain gönlüm,küçücük görünür bütün alemdir...
|
|
|
|
Yâde
|
 |
« Yanıtla #6 : Mart 31, 2008, 13:24:46 » |
|
bakarken bile korktum 
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
Mecelle
|
 |
« Yanıtla #7 : Mart 31, 2008, 20:31:03 » |
|
|
|
|
|
|
|
Ey Birader bir Noktasın Haddini bilde yürü Şimdi AHU bir olur Hınzır olur nice sürü!..
|
|
|
|
beyaz kelebek
|
 |
« Yanıtla #8 : Nisan 02, 2008, 13:50:34 » |
|
|
|
|
|
|
|
Hakkın hatırı alidir.Hiçbirşeye tercih edilmez..
|
|
|
|
deli_prof
|
 |
« Yanıtla #9 : Nisan 02, 2008, 13:52:09 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kardelen54
|
 |
« Yanıtla #10 : Nisan 06, 2008, 17:43:26 » |
|
|
|
|
|
|
|
Sürç-ü lisan ettiysem affola...
|
|
|
|
rky_
|
 |
« Yanıtla #11 : Nisan 06, 2008, 18:12:00 » |
|
|
|
|
|
|
|
Allah'tan ümit kesilmez!...
|
|
|
|
zeynep88
|
 |
« Yanıtla #12 : Mayıs 07, 2008, 21:33:58 » |
|
pek denenecek gibi durmuyorlar zaten  paylaşım için sağolun..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
janwes
|
 |
« Yanıtla #13 : Mayıs 07, 2008, 22:08:23 » |
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapbu çok güzelmiş
|
|
|
|
|
|
 Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapİ mam gazali  Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yaph adis  Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapy emek  Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapa raba.  Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yaporg
|
|
|
|
gülnisa
|
 |
« Yanıtla #14 : Mayıs 07, 2008, 22:45:03 » |
|
Birazcık adrenalin herkese iyi gelirmi acaba? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
erkan0933
Banli Üye
Aktif

Puan Etiketi: -5
|
 |
« Yanıtla #15 : Haziran 01, 2008, 00:18:05 » |
|
Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap[/img] çok değerli kardeşim yanlış almadıysam teyit için yazıyorum bu ilinci fotoğraf bani ilgilendiriyor gibi çünkü benim meslsğim itfaiyecilik. Eğer intihar girişimi ise durum vahim gibi. Allah bizlare (itfaiyecilere) kolaylık versin. diğerlerine gelince onlar cesaret ile dünyanın umurunda olmayan kişilerin korkusuzca yapmış oldukları tehlikeli oyunlar. denenmesi gerken şeyler. benim görüşüm hepside çok tehlikeli. KİMSE SAKIN DENEMEYE KALKMASIN!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
erkan0933
Banli Üye
Aktif

Puan Etiketi: -5
|
 |
« Yanıtla #16 : Haziran 01, 2008, 00:23:46 » |
|
Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap[/img] çok değerli kardeşim yanlış almadıysam, teyit için yazıyorum bu ilginci fotoğraf beni ilgilendiriyor gibi çünkü benim mesleğim itfaiyecilik. Eğer intihar girişimi ise durum vahim gibi. Allah bizlare (itfaiyecilere) kolaylık versin. diğerlerine gelince onlar cesaret ile ilgili. dünyaları umurunda olmayan kişilerin korkusuzca yapmış oldukları tehlikeli oyunlar. denenmemesi gerken şeyler. benim görüşüm hepside çok tehlikeli. KİMSE SAKIN DENEMEYE KALKMASIN! Yanlış kelimelerimi affedin acemilik işte. Kusura bakmayın bunların hiçbirisi denenmemesi gerekir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
leyya
Aktif

Puan Etiketi: 372
Affet isyanım benm medet alan Allah'ım...
|
 |
« Yanıtla #17 : Nisan 12, 2009, 12:38:52 » |
|
aboo.denemeyi bırakın yanından bile geçilmez yaa.anneciiim.  tşkkrlr paylşm için.
|
|
|
|
|
|
Bir nesil ki şaha kaldırır devleti... Bir nesil ki inim inim inletir milleti...
İçi Boş OLan ŞeyLerin Sesi Çok Çıkar..
|
|
|
h_ü_l_y_a
Katılımcı

Puan Etiketi: 60
|
 |
« Yanıtla #18 : Nisan 12, 2009, 19:06:11 » |
|
aboo.denemeyi bırakın yanından bile geçilmez yaa.anneciiim.  tşkkrlr paylşm için.
|
|
|
|
|
|
Ne muhtacına muhtaç olayım ne de muhtacının başına tâç olayım muhtacına muhtaç eyleme ya rab! muhtaç olacaksam bir tek sana muhtaç olayım!...
|
|
|
|
aliemin
|
 |
« Yanıtla #19 : Nisan 12, 2009, 19:54:28 » |
|
tam bana göre bu işler.adrenaline bayılırım... emeğine sağlık kardeşim... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|