|
kardelen54
|
 |
« : Mart 22, 2008, 22:06:03 » |
|
İçimi bir bilsen... Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapİçimde koca bir dünya taşıyorum... Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapBenim dünyam paylaşılabilir... Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapBu dünyayı seninle paylaşabilirim... Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
|
|
Sürç-ü lisan ettiysem affola...
|
|
|
|
kardelen54
|
 |
« Yanıtla #1 : Mart 22, 2008, 22:07:51 » |
|
Senin dünyanı da paylaşabilirim... Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapOna yer açabilirim... Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapBenim olmanı... Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kardelen54
|
 |
« Yanıtla #2 : Mart 22, 2008, 22:09:57 » |
|
Elimi tutmanı... Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapsana şöyylee sarılıp uyumayı istiyorum... Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapSeni kocaman seviyorum...
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapSeninle olunca keyfime diyecek yok... Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kardelen54
|
 |
« Yanıtla #3 : Mart 22, 2008, 22:10:57 » |
|
Hayır...Beni böyle yüz üstü bırakıp gidemessin... Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapPeki öyle olsun...Hoşçakal... Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
deli_prof
|
 |
« Yanıtla #4 : Mart 22, 2008, 22:13:21 » |
|
çok hoştu teşekkürler..
|
|
|
|
|
|
Bende 1 Lira Vardı. Sende 1 Lira vardı. Paraları değiştirdik yine 1 liramiz var. Ben de 1 bilgi Sende 1 bilgi vardı. Bilgileri değiştirdik şimdi sende 2 bende 2 bilgi var... Bilgi paylaşıldıkça çoğalır..!
|
|
|
|
kardelen54
|
 |
« Yanıtla #5 : Mart 22, 2008, 22:15:03 » |
|
beğenmenize sevindim, biraz da eğlenelim değil mi?  ben teşekkür ederim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kadiri
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #6 : Mart 22, 2008, 22:17:34 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zeynep88
|
 |
« Yanıtla #7 : Mart 22, 2008, 22:19:18 » |
|
sakın ben yaptım deme  ...çok beğendim...ne kadar zeki insanlar var... AYNEN KATILIYORUM 
|
|
|
|
|
|
... Sabret gönül sabret sakın isyan etme ...
|
|
|
|
cennet ırmağı
|
 |
« Yanıtla #8 : Mart 22, 2008, 22:19:36 » |
|
süper olmuş kardelencim emeğine sağlık...
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapDersiam.com
|
|
|
|
anise
|
 |
« Yanıtla #9 : Mart 22, 2008, 22:22:23 » |
|
çok tatlıymış bu portakal..şeker portakalımı ne  pekte dilli  yani tatlı dilli maşaallah... çok güzeldi ...
|
|
|
|
|
|
\"Vakti,Nakti,Ömrü Azizi Ziyan etmeyiniz\"
|
|
|
|
kardelen54
|
 |
« Yanıtla #10 : Mart 22, 2008, 22:23:00 » |
|
keşke ben yapsaydım  bu yönde pek yetenekli olduğum söylenemez  ama çok güzel değil mi  sizler de sağolun, sizin beğenmeniz benim mutluluğum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EfsuN
|
 |
« Yanıtla #11 : Mart 22, 2008, 22:32:17 » |
|
teşekkürLer..geçen gün ßunu maiL oLarak aLmıştım ßeğenmiştim de 
|
|
|
|
|
|
тσнυм ѕαç,вιтмєzѕє тσρяαк υтαηѕıη! нєdєƒє ναямαуαη мızяαк υтαηѕıη! нєу gιdι кüнєуℓαη ! кσşмαηα вαк ѕєη; çαтℓαяѕαη,ѕєηι dσğυяαη кıѕяαк υтαηѕıη!
|
|
|
|
kardelen54
|
 |
« Yanıtla #12 : Mart 22, 2008, 22:35:51 » |
|
işin doğrusu bende bugün maillerime bakıyordum orada gördüm hemencik paylaşmak istedim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EfsuN
|
 |
« Yanıtla #13 : Mart 22, 2008, 22:39:18 » |
|
|
|
|
|
|
|
тσнυм ѕαç,вιтмєzѕє тσρяαк υтαηѕıη! нєdєƒє ναямαуαη мızяαк υтαηѕıη! нєу gιdι кüнєуℓαη ! кσşмαηα вαк ѕєη; çαтℓαяѕαη,ѕєηι dσğυяαη кıѕяαк υтαηѕıη!
|
|
|
|
|
|