Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için
Üye Ol veya
Giris YapKırşehir `de, Makine Mühendisi Ömer Çetiner tarafından çekilen çiçek resminde ortaya çıkan semazenler, görenleri hayrete düşürüyor. Sütleğen otunun yapraklarının üzerinde görülen semazenler, Makine Mühendisi Ömer Çetiner tarafından takvim haline getirildi. Yaklaşık 2 bin adet takvim yaptırarak kişi ve kurumlara hediye eden Çetiner , vatandaşların yoğun ilgisi nedeniyle tekrar bir çalışma yapacağını söyledi.
Çetiner , çektiği resimler içerisinde en fazla yapraklarında semazenlerin görüldüğü Sütleğen Çiçeği`nin ilgi odağını kaydederek, "Sütleğen dediğimiz otta görülen semazenler görenleri ve beni hayrete düşürdü. Dünya Semazen Yılı`nda böyle bir resim yakalamak beni gururlandırıyor.
Konya `dan çok kişi beni aradı. Özellikle Konya Mevlana Kültür Derneği `nden `Bununla ilgili nasıl yardımcı oluruz ve tanıtırız` diye konuştuk. Ben hiçbir beklenti içerisinde değilim. Bu fotoğrafı istedikleri yerde sergileyebilirler" dedi.
Mevlana `nın tanıtımı için yapılacak her türlü faaliyete destek vermeye hazır olduğunu belirten Çetiner , "Yapılacak her türlü katkıya hazırım . Mevlana `nın dünyaya tanıtılması noktasında bir faydamız varsa ne mutlu bizlere" diye konuştu.
Hazırladığı resimlerin Kırşehir Güçsüzler Yurdu`nun duvarlarını süsleyeceğini vurgulayan Çetiner , yakın zamanda sergi açacağını ve sergide satılan fotoğrafların gelirini yine Güçsüzler Yurdu`na bağışlayacağını sözlerine ekledi.