Garip yolcu
Banli Üye
Poyraz

Puan Etiketi: 0
_İzâ gadibte fe’skut: Öfkelendiğinde SUS!!!_
|
 |
« : Mart 20, 2008, 14:23:42 » |
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
|
|
Allah'ım, fayda vermeyen ilimden, ürpermeyen kalpten, doymayan nefisten, icâbet edilmeyen duadan sana sığınırım...
|
|
|
|
ahuzar
|
 |
« Yanıtla #1 : Mart 20, 2008, 14:56:40 » |
|
Tam cinayet mahalli,birde polis yumurta olsa tam isabet olacakmış  çok hoş ellerine sağlık kardeşim...
|
|
|
|
|
|
Bırakma ellerimizi Rabb' im...
|
|
|
|
deli_prof
|
 |
« Yanıtla #2 : Mart 20, 2008, 14:58:07 » |
|
Tam cinayet mahalli,birde polis yumurta olsa tam isabet olacakmış  çok hoş ellerine sağlık kardeşim...
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
Ufuktan
Okur

Puan Etiketi: 7
www.ufuktan.com
|
 |
« Yanıtla #3 : Mart 20, 2008, 14:59:45 » |
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap 
|
|
|
|
|
|
Hizmet muvafık olsun da varsın bizim yerimiz cami'nin pabuçluğu olsun...
|
|
|
|
|
|
deli_prof
|
 |
« Yanıtla #5 : Mart 20, 2008, 15:55:53 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hak yolcusu
|
 |
« Yanıtla #6 : Mart 20, 2008, 15:59:16 » |
|
ALLAH celle celaluhu razı olsun MEVLAM olmuyanlarada göztersin çok tatlı bir o kadarda yaramaz..
|
|
|
|
|
|
Yıkmak yapmak gibi insana şerefmi verir, Emin ol onu En çulpa herifler de becerir, İşte Süleymaniye iki ırgat yıkmaya yetişir, Ama haydi yap desen Bir Sultan Süleymanla Bir Mimar sinan gerekir..
|
|
|
|
cennet ırmağı
|
 |
« Yanıtla #7 : Mart 20, 2008, 19:30:14 » |
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapçok şeker hepsi..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gülesevdam
Okur

Puan Etiketi: 6
|
 |
« Yanıtla #8 : Mart 31, 2008, 12:25:42 » |
|
maşallah çok tatlı torununuz nenimde yeğenim var bu yaşlarda bizden uzakta resimleri görünce doldu gözlerim çok özledim........ 
|
|
|
|
|
|
YaR'dAn YaRadaNa ULaŞMaKtIR AmAcIm..
|
|
|
yasemen
Okur

Puan Etiketi: 5
|
 |
« Yanıtla #9 : Nisan 06, 2008, 16:38:17 » |
|
maaşallah Allah bagışlasın.Fırdevscım ellerine saglık 
|
|
|
|
|
|
İman etmek,görünmeyene inanmaktır.Mükafatı ise görünmeyeni görmektir
|
|
|
|
talebecikk
|
 |
« Yanıtla #10 : Nisan 06, 2008, 16:51:01 » |
|
paylaşım hakkaten çok güzel.Sayın Hak Yolcusu torununuz maşallah çok tatlı Mevlam hayırlı bir şekilde yetişip daimi hizmet edenlerden kılsın inşallah.Benim de yeğenlerim var onlar daha beter 
|
|
|
|
|
|
Ölürse ten ölür,canlar ölesi değil!...
Göğe bezgin bakanların bir türlü öğrenemediği bir oyundur satranç...
|
|
|
|
rky_
|
 |
« Yanıtla #11 : Nisan 06, 2008, 18:22:46 » |
|
|
|
|
|
|
|
Allah'tan ümit kesilmez!...
|
|
|
Emsile
Girişken

Puan Etiketi: 447
_H.D.L._
|
 |
« Yanıtla #12 : Nisan 07, 2008, 17:14:05 » |
|
|
|
|
|
|
|
Canım BiLe emanetken, kayBedecek neyim oLaBiLirki ?
<3 [ H.D.L. ] <3
|
|
|
|
hak yolcusu
|
 |
« Yanıtla #13 : Nisan 07, 2008, 17:55:39 » |
|
RABBİM olmuyanlarada göztersin önce evlat sonra torun büyüklerimiz derdi de inanmazdım meyer çok haklılarmış evlat sermaye torun karmış hemde ne kar  )) RABBİM cümleninde bizimde evlatlarımızı sevdiklerimizi bağışlasın hidayetlerini bol eylesin..
|
|
|
|
|
|
Yıkmak yapmak gibi insana şerefmi verir, Emin ol onu En çulpa herifler de becerir, İşte Süleymaniye iki ırgat yıkmaya yetişir, Ama haydi yap desen Bir Sultan Süleymanla Bir Mimar sinan gerekir..
|
|
|
|
gihanna
|
 |
« Yanıtla #14 : Nisan 07, 2008, 18:18:46 » |
|
RABBİM olmuyanlarada göztersin önce evlat sonra torun büyüklerimiz derdi de inanmazdım meyer çok haklılarmış evlat sermaye torun karmış hemde ne kar  )) RABBİM cümleninde bizimde evlatlarımızı sevdiklerimizi bağışlasın hidayetlerini bol eylesin.. amin.kardesim kız çocuğu olduğu belli hep mutfakta hamarat olucak yaramaz.benim kızlarımda mutfaktan çıkmıyorlar büyüdüklerinde bize iş bırakmıcaklar inşallah
|
|
|
|
|
|
faydalı ilim,makbul amel,helal rızık..
|
|
|
gülfem
Katılımcı

Puan Etiketi: 46
önce hizmet
|
 |
« Yanıtla #15 : Nisan 18, 2008, 18:16:48 » |
|
MEVLAM HERKESE EVLAD MÜRÜVVETİNİ TATTIRSIN
|
|
|
|
|
|
varsın hizmet muvaffak olsunda bizim yerimiz caminin papuçluğu olsun
|
|
|
|
EftaL
|
 |
« Yanıtla #16 : Kasım 29, 2008, 11:42:47 » |
|
Çok uzun zaman olmuş ekleneli ama dayanamadım görünce.  Firdevs ellerine sağlık bacım ya. Allahta seni güldürsün. Amin. Hak yolcusu Allah bağışlasın inşallah. Maşallah Barekallah. Hem sevimli, hem hamarat, hem şirin. 
|
|
|
|
|
|
ηє вєуαη-ι нαℓє ¢υ'яєт, ηє ƒιgαηα тαкαтιм ναя. ηє яє¢α уι ναѕℓα gαуяєт, ηє ƒιяαнα кυ∂яєтιм ναя.
|
|
|
|
|
Garip yolcu
Banli Üye
Poyraz

Puan Etiketi: 0
_İzâ gadibte fe’skut: Öfkelendiğinde SUS!!!_
|
 |
« Yanıtla #18 : Kasım 29, 2008, 15:40:38 » |
|
Amin İnşallah... Bakan gözlere sağlık, değerli yorumlar için ayrı ayrı ben teşekkür ederim arkadaşlar...
|
|
|
|
|
|
Allah'ım, fayda vermeyen ilimden, ürpermeyen kalpten, doymayan nefisten, icâbet edilmeyen duadan sana sığınırım...
|
|
|
|