|
deli_prof
|
 |
« : Mart 16, 2008, 02:00:26 » |
|
Değerli Kardeşlerim
bilgisayarınızda bir problem olduğunda probleminizi burdan paylaşırsanız elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışalım..
sorusu olan arkadaşa çözüm sunacak kişilerden ricam bu mesaja değilde bilgisayar problemleri bölümüne mesajını yeni konu olarak açsın. böylelikle sorunu olan arkadaşlarımız tüm yazıları okumaz ve aynı problemleri tekrar tekrar sormak ve cevaplamak zorunda kalmayız
bu kısım index gibi bir yer olsun..
Selam ve Dua ile
|
|
|
|
|
|
Güzelliğin bir damlası olan LEYLA için uykuları haram etmek çok değilse, Güzelliğin kaynağı olan MEVLA için bir ömrü feda etmek az bile.
|
|
|
|
kardelen54
|
 |
« Yanıtla #1 : Mart 16, 2008, 02:42:41 » |
|
güzel bir düşünce emeğinize sağlık diyelim o zaman. kolay gelsin  benim kardeş bilgisayardan anlayınca pek problemim olmuyor ama o olmadığında sizlerden yardım alabilirim 
|
|
|
|
|
|
Sürç-ü lisan ettiysem affola...
|
|
|
ş.şahin
Caylak
Puan Etiketi: 0
|
 |
« Yanıtla #2 : Mart 18, 2008, 12:52:29 » |
|
SELAMIN ALEYKÜM.....BİLGİSAYARIMI BİR ÖNCEKİ GERİ YÜKLEME NOKTASINA GEÇİRDİM BİLGİSAYAR AÇILDIĞINDA DOSYALAR EKRANDA GÖRÜNMÜYORDU BAŞLAT MENÜÜ BİLE YOK .YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM SAYGILARIMLA sorunuzun cevabı aşağıdaki linktedir. Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
|
|
|
|
|
azra
Aktif

Puan Etiketi: 12
SELAM VE DUA İLE...
|
 |
« Yanıtla #3 : Mart 27, 2008, 13:00:19 » |
|
bilgisayarımı açar açmaz monitörün sağ alt köşesinde virüs tehlikesi var diye bir yazı çıktı bilgisayarımın bütün programlarınada baktım hiçbir yerde virüs içeren herhangi birşey yoktu bilgisayarı tekrar tekrar açıp kapattım ama hep virüs tehlikesi denen yazı her seferinde de çıktı virüs tehlikesi var denen yazının çıkmaması için ne yapmam lazım?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
deli_prof
|
 |
« Yanıtla #4 : Mart 27, 2008, 15:19:30 » |
|
virüs tehlikesi var denen yazının çıkmaması için ne yapmam lazım?
sorunuzun cevabı aşağıdaki linktedir.. Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
|
|
Güzelliğin bir damlası olan LEYLA için uykuları haram etmek çok değilse, Güzelliğin kaynağı olan MEVLA için bir ömrü feda etmek az bile.
|
|
|
GÜL BAHÇE
Okur

Puan Etiketi: 12
|
 |
« Yanıtla #5 : Nisan 08, 2008, 19:54:05 » |
|
iyi günler, benim bilgisayarda açılınca kendiliğinden winime diye bir program devreye giriyor bu nedir virüs felanmı?nasıl yok edebilirim?
|
|
|
|
|
|
Akıl gibi mal, iyi huy gibi dost, edep gibi miras, ilim gibi şeref olmaz.
Hz. Ali
|
|
|
|
Zambak
|
 |
« Yanıtla #6 : Nisan 23, 2008, 17:58:15 » |
|
bılgısayar acılmıyor.guvenlı mod ve ag desteği ile guvenlı mod dıyor hepsıyle denedım ama açılmıyor!yardım ederseniz sevinirim
|
|
|
|
|
|
Gönlümde ne var ise fâş etti göz,Seni sevdiğim yani,pinhan mıdır?
|
|
|
|
farukaktaş
|
 |
« Yanıtla #7 : Nisan 23, 2008, 20:54:12 » |
|
Eğer format atma imkanınız varsa en doğrusu seçenek format atmanız...
|
|
|
|
|
|
Sabır, yüzü ekşitmeden acıyı yudum yudum içine sindirmektir. Cüneyd-i Bağdadi Hz.
 Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
Zambak
|
 |
« Yanıtla #8 : Mayıs 09, 2008, 11:16:14 » |
|
S.A. Adobe Reader le açılan dosyalarım var kopyala yapıştır dediğimde harfler bozuk çıkıyor. word yada abiword de açmayı denedim açılmadığı gibi bilgisayarım dondu A.Reader i sildim ve dosyayı birlikte aç yaparak word le denedim yine açılmadığı gibi bilgisayardaki bütün açık pencereler birbirine yapıştı.üstelik bilgisayarı kapatamadım bile.. dökümanlarımı harfler bozulmadan hangi dosya ile kopyala yapıştır diyebilirim?
|
|
|
|
|
|
Gönlümde ne var ise fâş etti göz,Seni sevdiğim yani,pinhan mıdır?
|
|
|
|
deli_prof
|
 |
« Yanıtla #9 : Mayıs 09, 2008, 12:39:58 » |
|
adobe reader da select tool ile seçim yapıp kopyalayıp yapıştıra bilirsiniz.. türkçe karakterler varsa çıkmaz onları değiştirmeniz lazım yazıyı yapıştırdıktan sonra turan latin fontunu seçin o türkçeye en yakın font tipi daha sonra diğer yazı tipine geçebilirsiniz..
eğer resim var ise resimleri select tool ile seçemezsiniz.. snapshoot tool ile seçim yapıp word a yapıştırabilirsiniz...
adobe reader 8 kullanıyorsanız tools menüsünde select & zoom menüsünde bu butonlar.. bu butonları yukarıdaki butonların arasına yerleştirmek için. butonların üzerinde sağ fare ile tıklayıp more tools seçilip eklemek istediğin butonların yanına işaret koyabilirsin.. diğer sürümlerde butonlar vardı. abbyy fine reader proğramı ile pdf dosyasını word'a dönüştürebilirsiniz ama o da türkçe karakterleri algılamıyor..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hak yolcusu
|
 |
« Yanıtla #10 : Mayıs 09, 2008, 16:15:53 » |
|
güzel bir bölüm olmuş yardımcı olan kardeşlerimize peşinen teşekkürlerimi sunarım sağ olsunlar var olsunlar...
|
|
|
|
|
|
Yıkmak yapmak gibi insana şerefmi verir, Emin ol onu En çulpa herifler de becerir, İşte Süleymaniye iki ırgat yıkmaya yetişir, Ama haydi yap desen Bir Sultan Süleymanla Bir Mimar sinan gerekir..
|
|
|
|
janwes
|
 |
« Yanıtla #11 : Mayıs 15, 2008, 01:57:05 » |
|
bir arkadaş ttnet adsl şifresini unutmuş öğrenmek istiyor. ben de telekoma gitmen gerekir herhalde dedim ama, internetten öğrenilir mi acaba?
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
deli_prof
|
 |
« Yanıtla #12 : Mayıs 15, 2008, 01:59:32 » |
|
Şifrenizi unuttuysanız, 444 0 375 TTNet Müşteri Hizmetleri'ni arayarak öğrenebilirsiniz.
Kullandığınız şifrenizi değiştirmek için ise web sitesinde 'kullanıcı işlemleri'ne girerek, şifrenizi değiştirebilirsiniz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
janwes
|
 |
« Yanıtla #13 : Mayıs 15, 2008, 02:04:40 » |
|
bu hızlı cevap için teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
deli_prof
|
 |
« Yanıtla #14 : Mayıs 15, 2008, 02:05:10 » |
|
rica ederim..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hak yolcusu
|
 |
« Yanıtla #15 : Mayıs 17, 2008, 18:20:30 » |
|
değerli kardeşlerim pc mi açtığım gibi pc mde bir yazı çıkıyor
"D: dosyası ntsf yi tarıyor diyor isterseniz bir tuşa basıp atlatabilirsiniz ama kesinlikle taramanızı tavsiye ederiz "diyor ve tarayıp sonra pc açılıyor
bu neden böyle oldu ne yapabilirim bu yazıyı yok etmek için bana bir öneriniz ve yardımınız olabilirmi?
|
|
|
|
|
|
Yıkmak yapmak gibi insana şerefmi verir, Emin ol onu En çulpa herifler de becerir, İşte Süleymaniye iki ırgat yıkmaya yetişir, Ama haydi yap desen Bir Sultan Süleymanla Bir Mimar sinan gerekir..
|
|
|
|
farukaktaş
|
 |
« Yanıtla #16 : Mayıs 17, 2008, 19:21:31 » |
|
Her zaman mı oluyor? Bir program yükledikten sonra mı olmaya başladı?
|
|
|
|
|
|
Sabır, yüzü ekşitmeden acıyı yudum yudum içine sindirmektir. Cüneyd-i Bağdadi Hz.
|
|
|
|
farukaktaş
|
 |
« Yanıtla #17 : Mayıs 17, 2008, 19:29:57 » |
|
Başlat'a gelip Tüm Programlar>Donatılar>Sistem Araçları>Disk Birleştiricisi
Sonra D'yi birleştirin, sorun çözülebilir..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hak yolcusu
|
 |
« Yanıtla #18 : Mayıs 18, 2008, 00:00:25 » |
|
Her zaman mı oluyor? Bir program yükledikten sonra mı olmaya başladı?
2 haftadır böyle oldu bir şey yüklemedim ..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hak yolcusu
|
 |
« Yanıtla #19 : Mayıs 18, 2008, 00:04:52 » |
|
Başlat'a gelip Tüm Programlar>Donatılar>Sistem Araçları>Disk Birleştiricisi
Sonra D'yi birleştirin, sorun çözülebilir..
sizin dediğinizi yapayım dedim bana şöyle bir yol gözterdi chkdsk/f komutunu çalıştırın diyor buraya nerden ulaşacağım..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|