|
kardelen54
|
 |
« : Mart 13, 2008, 21:23:28 » |
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
|
|
Sürç-ü lisan ettiysem affola...
|
|
|
|
kardelen54
|
 |
« Yanıtla #1 : Mart 13, 2008, 21:25:30 » |
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kardelen54
|
 |
« Yanıtla #2 : Mart 13, 2008, 21:27:04 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
beyaz kelebek
|
 |
« Yanıtla #3 : Mart 13, 2008, 22:18:36 » |
|
emeğine sağlık hepsi birbirinden güzel...
|
|
|
|
|
|
Hakkın hatırı alidir.Hiçbirşeye tercih edilmez..
|
|
|
|
kardelen54
|
 |
« Yanıtla #4 : Mart 13, 2008, 22:26:54 » |
|
sen sağolasın kardeşim  beğenmene sevindim (ç)alabilirsiniz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
deli_prof
|
 |
« Yanıtla #5 : Mart 13, 2008, 23:26:26 » |
|
|
|
|
|
|
|
Bende 1 Lira Vardı. Sende 1 Lira vardı. Paraları değiştirdik yine 1 liramiz var. Ben de 1 bilgi Sende 1 bilgi vardı. Bilgileri değiştirdik şimdi sende 2 bende 2 bilgi var... Bilgi paylaşıldıkça çoğalır..!
|
|
|
|
kardelen54
|
 |
« Yanıtla #6 : Mart 13, 2008, 23:34:13 » |
|
beğenmeniz sevindirdi beni 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gok_Sultan
|
 |
« Yanıtla #7 : Mart 13, 2008, 23:51:52 » |
|
sen sağolasın kardeşim  beğenmene sevindim (ç)alabilirsiniz  Gerçekten çok güzel resimler. (ç)aldım bile. 
|
|
|
|
|
|
Takdir-i Hudâ kuvvet-i bâzu ile dönmez Bir şem'a ki, Mevlâ yaka, üflemekle sönmez.
|
|
|
|
kardelen54
|
 |
« Yanıtla #8 : Mart 14, 2008, 18:27:35 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cennet ırmağı
|
 |
« Yanıtla #9 : Mart 15, 2008, 18:52:05 » |
|
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapDersiam.com
|
|
|
|
kardelen54
|
 |
« Yanıtla #10 : Mart 15, 2008, 18:55:54 » |
|
sizler sağolun kardeşlerim beğenmenize sevindim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rky_
|
 |
« Yanıtla #11 : Mart 15, 2008, 23:09:17 » |
|
|
|
|
|
|
|
Allah'tan ümit kesilmez!...
|
|
|
|
kardelen54
|
 |
« Yanıtla #12 : Mart 16, 2008, 00:19:06 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kadiri
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #13 : Mart 16, 2008, 01:33:34 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kardelen54
|
 |
« Yanıtla #14 : Mart 16, 2008, 02:03:55 » |
|
hoşgeldiniz kadiri kardeşim. beğenmenize sevindim ve bu duyguyu çok güzel dua ile tamamlamışsınız  sevdalısı çok evet. bu konuda şanslıyım sanırım  sizin nickte fena değil 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|