|
İDEAL GENÇLİK
|
 |
« : Mart 08, 2008, 14:48:05 » |
|
ŞU ANA KADAR KAÇ KİTAP OKUDUK TAHMİN EDELİM...
|
|
|
|
|
|
"DÜRÜST ÇALIŞKAN İDEAL BİR GENÇLİK."
|
|
|
|
deli_prof
|
 |
« Yanıtla #1 : Mart 08, 2008, 14:49:46 » |
|
ilk oy benden hayırlı uğurlu olsun..
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
beyazzambak
Okur

Puan Etiketi: 5
|
 |
« Yanıtla #2 : Mart 08, 2008, 15:34:26 » |
|
2. DE BENDEN OLSUN. AYAĞIMI SÜRÜYEYİMDE ÇOĞALSIN DEĞİL Mİ??
|
|
|
|
|
|
bir gaye için yaşamak da güzeldir ölmekte...
|
|
|
|
kardelen54
|
 |
« Yanıtla #3 : Mart 09, 2008, 01:47:04 » |
|
neye göre bu anket  bu zamana kadar okuduklarımız mı? yoksa yıllık ya da aylık kitap okuma sayımız mı? bilgilendirirseniz sevinirim  saygılarımla...
|
|
|
|
|
|
Sürç-ü lisan ettiysem affola...
|
|
|
|
Gok_Sultan
|
 |
« Yanıtla #4 : Mart 10, 2008, 13:33:38 » |
|
Zannımca bu zamana kadar okudugumuz kitap sayısıdır. Yok eger yılda ise yılda heralde 100 kitap okuyan yoktur. 
|
|
|
|
|
|
Takdir-i Hudâ kuvvet-i bâzu ile dönmez Bir şem'a ki, Mevlâ yaka, üflemekle sönmez.
|
|
|
|
kardelen54
|
 |
« Yanıtla #5 : Mart 10, 2008, 19:30:55 » |
|
|
|
|
|
|
|
Sürç-ü lisan ettiysem affola...
|
|
|
gülfem
Katılımcı

Puan Etiketi: 46
önce hizmet
|
 |
« Yanıtla #6 : Mayıs 04, 2008, 13:39:50 » |
|
cin ali serisini sayarsak  yüz olmuştur saymazsak 70lerde tıkanıp kalırım galiba 
|
|
|
|
|
|
varsın hizmet muvaffak olsunda bizim yerimiz caminin papuçluğu olsun
|
|
|
Pazarbaşı
Aktif

Puan Etiketi: 18
|
 |
« Yanıtla #7 : Mayıs 13, 2008, 18:56:52 » |
|
çok okumalıyız çok.....
|
|
|
|
|
|
''Hizmet muvaffak olsunda varsın bizim yerimiz caminin pabuçluğu olsun''
|
|
|
sarem
Okur

Puan Etiketi: 6
|
 |
« Yanıtla #8 : Haziran 02, 2008, 13:15:29 » |
|
çok okumalıyız çok.....
ktap okumak güzel
|
|
|
|
|
|
|
|
|
londoner
Aktif

Puan Etiketi: 40
|
 |
« Yanıtla #9 : Ekim 20, 2008, 16:09:34 » |
|
120 gundur mu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mansurefe
Girişken

Puan Etiketi: 143
İnnemel eğmelü bin niyet...
|
 |
« Yanıtla #10 : Ekim 31, 2008, 01:05:15 » |
|
çok önceleri okuyup hatırlamadıklarım hariç okuduklarımı yazmaya başladım son 2-3 senedir106 da kalmışım ama listeye bi kaç daha ekleyecem birazdan....
3-4 defa okuduğum çalırcalı efe kitabı yada 4 cilt toplam 1258 sayfa olan ince memed vb lerini 1 kitap sayarak...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AZZM
Okur

Puan Etiketi: 11
|
 |
« Yanıtla #11 : Aralık 01, 2008, 18:56:15 » |
|
ÇOK GÜZEL Bİ ANKET KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN keşke hayatımız hep okumak üstüne kurulsa....
|
|
|
|
|
|
KUN FEYE KUN
|
|
|
psikolog_ozlem
Okur

Puan Etiketi: 5
|
 |
« Yanıtla #12 : Mayıs 06, 2009, 01:32:14 » |
|
düşündürücü bir anket,hazırlayıp paylaşan arkadaşa teşekkürlerimi iletiyorum.
Okul kütüphanesinden ayın başında 5-6 kitap alıp ayın sonunda okuyup teslim etmek adedimdir...Bazen, vizeler,projeler,deneyler,finaller derken bu sayı az da olsa düşüyor ama okumakla kafayı bozan biri olarak bu isteği içime çocukluktan düşüren Rabbime şükürler olsun diyorum...Ve sevgili babama,çocukluğumda bana barbi bebek hediye etmek yerine seri seri kitaplar hediye ederek , böyle güzel bir dünyayı bana gösterdiği için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
Kişisel fikrim olarak da şunu eklemek istiyorum, örnek müslüman olarak, sürekli kendimizi güncellemeliyiz ki , hem dini hem de dünyevi ilimler doğrultusunda karşımızdakine birşeyler anlatabilelim,ona faydalı olabilelim Allahın izniyle...
Bir Müslüman her açıdan kendini çok iyi yetiştirmiş,bilgisiyle herkesi kendine takdire şayan bırakmalı ki, insanların bizler hakkındaki yargıları daha kuvvetli-doğru olsun...
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapSuskunluğum asaletimdendir... Her lafa verilecek cevabım var lakin bir lafa bakarım laf mı diye ; bir söyleyene bakarım adam mı diye...
|
|
|
Ahmedim
Okur

Puan Etiketi: 13
Bana ya güzel şeyler söyle,yada hiçbir şey söyleme
|
 |
« Yanıtla #13 : Mayıs 07, 2009, 13:17:34 » |
|
Kitap okumayı çok severim. onun için sayısını bilmiyorum ama yüzü geçtiği kesin 
|
|
|
|
|
|
Bu günü düşünürüm dün geçti, yarın var mı? Gençliğe de güvenmem ölen hep ihtiyar mı?
|
|
|
ÇİSENTİ
Okur

Puan Etiketi: 23
|
 |
« Yanıtla #14 : Haziran 24, 2009, 22:19:34 » |
|
EN FAZLA YÜZ OLDUĞU İÇİN İŞARETLEDİM ÇÜNKÜ SADECE GEÇEN YAZDAN BU YANA 100 ÜN ÜSTÜNDE KİTAP OKUDUM BU YAŞA KADAR ORANLARSAK BAYA Bİ MEBLA EDER BENİMKİSİLER ÇOK ŞÜKÜRR
|
|
|
|
|
|
Tanınan sürenin uzun ya da kısa olması değil, Nasıl kullanıldığı belirler sınavın sonucunu...
|
|
|
|
Yâde
|
 |
« Yanıtla #15 : Haziran 24, 2009, 23:07:38 » |
|
Anket için teşekkürler
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
~Nur~
Katılımcı

Puan Etiketi: 149
|
 |
« Yanıtla #16 : Temmuz 09, 2009, 17:59:19 » |
|
cin ali serisini sayarsak  yüz olmuştur saymazsak 70lerde tıkanıp kalırım galiba   doğru ilkokulu sayarsak benimde o kadar olur  ama okumayı pek sevemiyorum nedense sanuçlara baktımda nerdeyse herkes 100 den çok okumuş nasıl okuyosunuz öyle anlamıyorum 
|
|
|
|
|
|
Faniyim, fani olanı istemem, Acizim aciz olanı istemem Ruhumu Rahman'a teslim eyledim; gayr istemem...
|
|
|
|
janwes
|
 |
« Yanıtla #17 : Temmuz 09, 2009, 18:12:53 » |
|
maşallah okuyan bir toplummuşuz meğer 
|
|
|
|
|
|
 Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapİ mam gazali  Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yaph adis  Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapy emek  Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapa raba.  Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yaporg
|
|
|
|
düşseli
|
 |
« Yanıtla #18 : Ocak 07, 2010, 00:14:48 » |
|
maşallah okuyan bir toplummuşuz meğer  hala da kitap okumuyor türkler diye basına çıkıyoruz... 
|
|
|
|
|
|
gönlüm zengin aza kanaat ederim, namertten meişet dilenmektense ölmeyi tercih ederim, rızık için gönlüm yaralı değil, çünkü rızkı,kerim olan cenabı haktan bilirim...
|
|
|
yücel biter
Girişken

Puan Etiketi: 60
YAN YÜREGİMMM
|
 |
« Yanıtla #19 : Ocak 07, 2010, 01:14:59 » |
|
kitap okumak ne güzel 100,ü işaretledim mecburen bu yıllık okudugum kitap sayısı okumak hayatı yaşamak gibi bişey... 
|
|
|
|
|
|
ALLAHI ANARKEN ALLAH KORKUSU İLE GÖZÜNDEN YAŞ AKANA KIYAMETTE SORGU OLUNMAZ
|
|
|
|