|
mpower14
|
 |
« : Mart 06, 2008, 08:21:08 » |
|
Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapşifre : aleynaküçük bir dosya yükleyin ve bilgisayarıınız açılırken besmele çeksin ve kapanırken selam versin. çok güzel bir program
|
|
|
|
|
|
Himmete Talip olan hizmete ragıb olur hizmete ragıb olan himmete nail olur... *********************************************************** Şimdi tüm günahlarımıza bir istiğfar:Estağfirullahel aziiym ve etubü ileyk. mincemıi ma kerihallah.
|
|
|
|
deli_prof
|
 |
« Yanıtla #1 : Mart 06, 2008, 15:23:37 » |
|
teşekkürler..
|
|
|
|
|
|
Güzelliğin bir damlası olan LEYLA için uykuları haram etmek çok değilse, Güzelliğin kaynağı olan MEVLA için bir ömrü feda etmek az bile.
|
|
|
|
zeynep88
|
 |
« Yanıtla #2 : Mart 06, 2008, 15:53:49 » |
|
|
|
|
|
|
|
Müslümanlık nerde! Bizden geçmiş insanlık bile Âlem aldatmaksa maksad, aldanan yok, nafile! Kaç hakiki Müslüman gördümse, hep makberdedir Müslümanlık, bilmem amma, galiba göklerdedir!
|
|
|
|
cennet ırmağı
|
 |
« Yanıtla #3 : Mart 06, 2008, 17:56:50 » |
|
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
mpower14
|
 |
« Yanıtla #4 : Mart 07, 2008, 08:07:37 » |
|
İlginize ben teşekkür ederim. Yükledikten sonraki yorumlarınızı da bekliyorum.
|
|
|
|
|
|
Himmete Talip olan hizmete ragıb olur hizmete ragıb olan himmete nail olur... *********************************************************** Şimdi tüm günahlarımıza bir istiğfar:Estağfirullahel aziiym ve etubü ileyk. mincemıi ma kerihallah.
|
|
|
mor kefen
Caylak
Puan Etiketi: 5
|
 |
« Yanıtla #5 : Mart 11, 2008, 15:56:39 » |
|
nasıl yükleyebilirim yardım edermisiniz kardeşler
|
|
|
|
|
|
ANILAR HERŞEYDEN GÜÇLÜ ELBET...
|
|
|
|
deli_prof
|
 |
« Yanıtla #6 : Mart 11, 2008, 16:02:51 » |
|
kardeş nasil bir problemin var ona göre yardim edelim dosyayı indirdiniz mi
|
|
|
|
|
|
Güzelliğin bir damlası olan LEYLA için uykuları haram etmek çok değilse, Güzelliğin kaynağı olan MEVLA için bir ömrü feda etmek az bile.
|
|
|
|
deli_prof
|
 |
« Yanıtla #7 : Mart 11, 2008, 16:11:30 » |
|
sorun indirme ise linki tıkla eğer flashget gibi programlar varsa gelen uyarıyı iptal et rapidshare link sayfası açılır o zaman ordan free tuşuna basıyoruz açılan sayfada süre sona erince aşağıya bir kutu gelir o kutuya güvenlik kodu olan hemen üstündeki harf ve rakamlar yaz ardından download via ..... diye devam eden tuşa bas indirmeye başlar dosyayı indirdikten sonra winrar yada winzip gibi bir programla şıkıştırılmış dosyayı açacaksın açarken size şifre soracak şifresi aleyna bunu oraya yazacaksınız klasor içindeki tek dosyayı çalıştırın bilgisayari tekrar açtığınızda aktif olacaktır..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mpower14
|
 |
« Yanıtla #8 : Mart 11, 2008, 16:22:42 » |
|
Teşekkürler deli_prof kardeş...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
beyaz kelebek
|
 |
« Yanıtla #9 : Mart 27, 2008, 14:25:33 » |
|
teşekkürler emeğine sağlık...
|
|
|
|
|
|
Hakkın hatırı alidir.Hiçbirşeye tercih edilmez..
|
|
|
|
mpower14
|
 |
« Yanıtla #10 : Mart 27, 2008, 16:00:42 » |
|
Herkese Teşekkürler yalnız yükleyenlerden bi yorum alsak 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sir...
Okur

Puan Etiketi: 8
|
 |
« Yanıtla #11 : Nisan 01, 2008, 21:17:45 » |
|
Allah razi olsun...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sir...
Okur

|
 |
« Yanıtla #12 : Nisan 01, 2008, 21:20:35 » |
|
Bende hata verdi. Yardimlarinizi rica etsem...
Selam ve dua ile
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
anise
|
 |
« Yanıtla #13 : Nisan 01, 2008, 22:45:06 » |
|
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapÖğrendim ki her düşüş bir öğrenişmiş, Ne düşüş bitti ne öğreniş...
|
|
|
Sir...
Okur

|
 |
« Yanıtla #14 : Nisan 01, 2008, 22:48:27 » |
|
bende oldu cok sukur... Tekrar Allah razi olsun. anise sizde neden oyle oldu tuhaf  bende ilk basta olmayinca, pc yi kapatip tekrar acip tekrar kurdum aynen denildigi gibi yaptim sonra kendi calisti, insaAllah sizdede olur...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
anise
|
 |
« Yanıtla #15 : Nisan 01, 2008, 22:50:27 » |
|
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapÖğrendim ki her düşüş bir öğrenişmiş, Ne düşüş bitti ne öğreniş...
|
|
|
|
anise
|
 |
« Yanıtla #16 : Nisan 01, 2008, 23:06:21 » |
|
arkadaşlar gerçekten korkmaya başladım.bakın bu bir forum şakasıysa tebrik ediyorum çok hoştu..tekrar tekrar açıp kapatıyorum aynı kıkırdama sesleri... mpower kardeşim bi yardımcı olursan çok hora geçecek ..yada deli prof kardeşim bi el atsanız uruma hiç fena olmaz hani...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LETAİF
|
 |
« Yanıtla #17 : Nisan 02, 2008, 00:37:43 » |
|
sorun indirme ise linki tıkla eğer flashget gibi programlar varsa gelen uyarıyı iptal et rapidshare link sayfası açılır o zaman ordan free tuşuna basıyoruz açılan sayfada süre sona erince aşağıya bir kutu gelir o kutuya güvenlik kodu olan hemen üstündeki harf ve rakamlar yaz ardından download via ..... diye devam eden tuşa bas indirmeye başlar
şimdi benden bu güvelik kodunu istiyo ne yazacam kutucuğa kodu göremedim ben o konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim
|
|
|
|
|
|
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı....
|
|
|
|
deli_prof
|
 |
« Yanıtla #18 : Nisan 02, 2008, 00:42:53 » |
|
şimdi benden bu güvelik kodunu istiyo ne yazacam kutucuğa kodu göremedim ben o konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim
kardeş sayfayı yenile yada kutunun üstünde sağ fareye tıklayıp resmi göster de resime gelince farenin şekli değişir..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
deli_prof
|
 |
« Yanıtla #19 : Nisan 02, 2008, 00:48:11 » |
|
arkadaşlar gerçekten korkmaya başladım.bakın bu bir forum şakasıysa tebrik ediyorum çok hoştu..tekrar tekrar açıp kapatıyorum aynı kıkırdama sesleri... mpower kardeşim bi yardımcı olursan çok hora geçecek ..yada deli prof kardeşim bi el atsanız uruma hiç fena olmaz hani...
anise kardeşim tekrar yüklemeyi deneyin sorun devam ederse başka bir yöntem ile sorununuzu çözelim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|