|
cennet ırmağı
|
 |
« : Mart 02, 2008, 16:20:07 » |
|
Bu mesajin sonunda sana bir soru sorulacak. Hemen yanitla. Durup dusunme. Aklina ilk gelen seyi soyle. Ama kesşnlkle bekleme test amacına bu şekilde ulaşıyor
Bu eglenceli bir "test"... VE ayni zamanda biraz acaip (cok acaip)! Bir dene, Boylece kac insanin seninle ayni orana dustugunu goreceksin. Konu satirina kendinin %98’de veya %2’de oldugunu yazmayi unutma. Bunun ne demek oldugunu "test"i bitirdikten sonra
anlayacaksin.
Simdi... asagidaki talimatlari olabildigince cabuk yerine getir. Bir hesabi bitirmeden otekine gecme.. Yanitlari yazmak veya hatirlamak zorunda degilsin. sadece topla ve aşağı doğru devam ederek diğer sayılara gec Sadece kafadan hesaplayarak cevap ver gec.
Sasiracaksin.
Basla:
Asagidaki toplamlar kac ediyor:
89+2
12 + 53
75 + 26
25 + 52
63 + 32
Biliyorum! Hesap yapmak zor is, ama neredeyse bitti... Hadi. tek bir tane daha...
123 +5
CABUK! BIR RENK VE BIR ALET DUSUN! hemen
Asagiya devam et...
Biraz daha...
Aklina kirmizi bir cekic geldi, degil mi?
Eger verdigin cevap bu degilse, sen anormal sayilmasa da farkli bir akla sahip olan %2 insandan birisin.
Insanlarin %98’i bu alistirmayi yapinca kirmizi bir cekic diye yanitliyor.
Alıntıdır...
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
talebecikk
|
 |
« Yanıtla #1 : Mart 02, 2008, 16:31:26 » |
|
mollacami.com da okumuştum bunu Ya gerçekten çok ilginç bir test ama eğlenceli!benim de kafam karıştı.Aklıma ilk gelen renk kırmızıydı ama alet olarak çekiç değil de ingiliz anahtarı geldi (ne alakaysa...)peki ya ben hangisine giriyorum onu anlamayadım...:Sdemişim orada...hakkaten hangisine giriyorum 
|
|
|
|
|
|
Ölürse ten ölür,canlar ölesi değil!...
Göğe bezgin bakanların bir türlü öğrenemediği bir oyundur satranç...
|
|
|
|
cennet ırmağı
|
 |
« Yanıtla #2 : Mart 02, 2008, 16:32:53 » |
|
mollacami.com da okumuştum bunu Ya gerçekten çok ilginç bir test ama eğlenceli!benim de kafam karıştı.Aklıma ilk gelen renk kırmızıydı ama alet olarak çekiç değil de ingiliz anahtarı geldi (ne alakaysa...)peki ya ben hangisine giriyorum onu anlamayadım...:Sdemişim orada...hakkaten hangisine giriyorum  galiba %2 lik kısma ilk okuduğumda ne kırmızı neçekiç ikiside gelmedi benim aklıma siz yine kırmızıyı tutturmuşsunuz.. 
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
EfsuN
Firtina

Puan Etiketi: 233
Mutfakta ßiri var!
|
 |
« Yanıtla #3 : Mart 02, 2008, 23:46:16 » |
|
ßen de garip kesime gireceğimi tahmin etmiştim  yeşiL ve teLefon geLdi akLıma  göz önünde oLduğundandır ßeLkide  teşekkürLer...
|
|
|
|
|
|
вυ ∂α gє¢єя уα нû...
|
|
|
|
Gok_Sultan
|
 |
« Yanıtla #4 : Mart 02, 2008, 23:48:57 » |
|
Allah biliyorya, önceden okudugum için, bilerek başka renkle başka, eşya söyledim.  Ama bunu ilk okudugumda rengi tutturmuştukda eşyayı başka söylemiştim. Ellerine saglık kardeşim. 
|
|
|
|
|
|
Takdir-i Hudâ kuvvet-i bâzu ile dönmez Bir şem'a ki, Mevlâ yaka, üflemekle sönmez.
|
|
|
|
beyaz kelebek
|
 |
« Yanıtla #5 : Mart 03, 2008, 10:11:36 » |
|
ßen de garip kesime gireceğimi tahmin etmiştim  yeşiL ve teLefon geLdi akLıma  göz önünde oLduğundandır ßeLkide  teşekkürLer...
|
|
|
|
|
|
Hakkın hatırı alidir.Hiçbirşeye tercih edilmez..
|
|
|
|
|
|
janwes
|
 |
« Yanıtla #7 : Nisan 17, 2008, 01:57:36 » |
|
kırmızı ve çekiç geldi aklıma yani sıradan bir insanım 
|
|
|
|
|
|
 Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapİ mam gazali  Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yaph adis  Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapy emek  Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapa raba.  Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yaporg
|
|
|
rüveydatkc
Aktif

Puan Etiketi: 7
|
 |
« Yanıtla #8 : Nisan 30, 2008, 19:55:40 » |
|
acayiptir benim aklıma hemen pembe renk ve zinicir geldi nedense sonra kırmızı ve çekiç oldu hemen benim durumum ne oluyo bu durumda acaba 
|
|
|
|
|
|
Yâ Rabbi! Dünyayı kalbime koyma, elimden de alma!"
|
|
|
|
deli_prof
|
 |
« Yanıtla #9 : Nisan 30, 2008, 20:03:22 » |
|
sarı kalem aklıma geldi %2 lik kesime giriyorum...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gülfem
Katılımcı

Puan Etiketi: 46
önce hizmet
|
 |
« Yanıtla #10 : Mayıs 10, 2008, 20:47:36 » |
|
aklıma siyah renk ve bilgisayar geldi
|
|
|
|
|
|
varsın hizmet muvaffak olsunda bizim yerimiz caminin papuçluğu olsun
|
|
|
ess
Okur

Puan Etiketi: 11
|
 |
« Yanıtla #11 : Mayıs 11, 2008, 00:04:18 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cepni
|
 |
« Yanıtla #12 : Mayıs 11, 2008, 00:10:45 » |
|
amaç ne merak ettim,
ve neden %98 çekiç diyor?kırmızı diyor?
bir açıklaması olmalı......
ve % 2 nin farkı ne?
bunların cevapları var mı?
|
|
|
|
|
|
neyi arıyorsan o 'sun sen
|
|
|
|
sifa
|
 |
« Yanıtla #13 : Temmuz 24, 2008, 23:11:29 » |
|
turuncu sandalye geldi...  demekki %2 lik gruba giriyorum ama bunun anlamını söylermisiniz? 
|
|
|
|
|
|
ya rabbi yoruluna kadar değil bayılana kadar hizmet etmeyi nasip eyle... AMİNN
|
|
|
yarim
Katılımcı

Puan Etiketi: 41
Hizmet eden himmet bulur.
|
 |
« Yanıtla #14 : Ağustos 24, 2008, 12:15:51 » |
|
beyaz ve ayna aklıma geldi.%2 liklerdenim bende galiba.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|