Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için
Üye Ol veya
Giris Yap Nasıl başlasam ne yazsam ..Bu günlerde kelimeler kifeyetsiz,heceler boğazda yumru…Gözlerim heran dolu dolu..Biz burada yatağımızda yatıp sıcacık çorbamızı içerken onlar yani kınalı kuzularımız başka bir toprakta vatanları için çarpışıyor,belki siz bu yazıyı okurken bir kınalı kuzu daha toprağa düşüyor.Elbet kalmaz kanları yerde,bu dünyada olmadı mutlak ahrette.
Kendinizi hiç şehit anası yerine koydunuz mu? Ya size gelseydi daha birkaç ay önce evlendiğiniz kocanızın şehadet haberi.Yada nasıl anlatırdınız yavrunuza babasının bir daha gelmeyeceğini?Ne kadar zor değimli?Ama onlar vatan için verdiler vermekteler canlarını.
Siz hiç şehit evine gittiniz mi ? duvarın da asılı olan; o şehidin tabutunu sardıkları, uğruna can verdikleri al bayrağımız…şehit anası unutmaz kimse unutsun istemez…
Ben bir şehit anası tanıyorum şöyle demişti;" haberi aldığımda tamam dedim, her şey bitti ne güneş, doğar ne ay çıkar…ne yemek yerim, ne uyurum ..tamam dünya durdu..ama oldu hepsi oldu da şuramda ki yara dağlanmadı.vatan sağolsun…"
Şimdi düşünün her şehit haberinde o ananın yarası ne hale geliyor…ALLAH dayanma gücü versin.Şehit yakını olmak zor ama çok onurludur… Kimbilir kaç yiğit daha var gözünü kırpmadan bu vatan bu bayrak uğruna canlarını vermeye hazır... Onlara Şehadet şerbetini tatmak nasip oldu …. Rabbim geride kalanlara sabır versin….
Şimdi bu yazıyı okuduktan sonra bir düşünelim onların ardından ne yapıyoruz mesela namazdan sonra dua ederken aklınıza geliyorlarmı.Allahım şu an o karlı dağlarda, vatan bayrak toprak için savaş veren, kar soğuk demeden sırtlarında kilolarca ağırlık, yüreklerin de Allah aşkı,vatan sevdası adım adım ilerleyen, anaların kınalı kuzuları, babaların yiğitleri bu vatanın evlatlarına güç kuvvet ver.Yüklerini hafiflet, yollarını açık et.Sen onları muzaffer eyle…Ailelerine gönül ferahlığı ver…
Hz Allah yar ve yardımcıları olsun..
……… ALLAH'A EMANET OLSUNLAR……..
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için
Üye Ol veya
Giris Yap