leyl-ilal
Aktif

Puan Etiketi: 13
|
 |
« : Şubat 22, 2008, 02:32:33 » |
|
Geldiği yer: avustralyalıların bumerangının atasıdır, yüksek yüzdeyle hedefi vurur, vuramazsa sahibine geri döner.
İçeriği: radyoaktif madde icermeyen, kimyasal sonuclar olusturmayan, sadece kisa süreli noktasal fiziki acilar veren, yerden 50 santim ile 185 santim yüksekliginde ucma kabiliyeti olan, maliyeti ucuz, satisi-alisi yasal olan, ayaga giyilen ev esyasi görünümlü oldugu icin ayrica ruhsat gerektirmeyen kullanimi kolay silah. 1400 metre mesafeden nokta atis yapabilen silahlari yaratan insanlarin gecmislerinde olduklarini düsündügüm ev esyasidır. isin kilicindan daha hizli cekilir, ehlinin elinde isabet yüzdesi yüksektir; terbiye amacliyken aksiyon antrenmani halini alir.hayatimda gordugum ilk kirmizi renkteki tomahawk fuzesidir.
Kullanımı: anne terligi aslinda q nun 007 icin yaptigi bir silahtir.bu silahin turk annelerinin eline ne zaman gectigi tam olarak bilinmemekle birlikte annelerin bunu james bonddan daha etkili kullandiklari asikardir.
şöyle ki; anne, terligi firlattiktan hemen sonra su sozu sarfeder "getir o terligi cabuk!"...( atacaksan niye istiyon istiyosan niye atıyo dimi )
eger annenin gercekten o terligi istedigini saniyorsaniz zaten o terligi yemeyi haketmissiniz demektir.zira bu cumle tamamen kurbani bir ikilemin icine suruklemek icin söylenmiştir.siz kizgin bir anneye silahini teslim etmekle, istedigini yapmayarak anneyi daha daha cok kizdirmak arasinda bir secim yapmaya zorlanirken pattt! ikinci terligi yersiniz. ve anne son psikolojik darbeyi indirir; getir dedim sana o terlikleri!!!. terligin verdigi zarar yasadiginiz psikolojik cokuntuye oranla bir hictir..
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
EfsuN
Firtina

Puan Etiketi: 233
Mutfakta ßiri var!
|
 |
« Yanıtla #1 : Şubat 22, 2008, 08:26:30 » |
|
teşekkürLer..  o müßarek nasıL ßirşeyse;kıyı köşe demeden yakaLıyor.. anne, terligi firlattiktan hemen sonra su sozu sarfeder "getir o terligi cabuk!"
|
|
|
|
|
|
вυ ∂α gє¢єя уα нû...
|
|
|
|
EftaL
|
 |
« Yanıtla #2 : Şubat 22, 2008, 09:28:41 » |
|
Güzeldi, Teşekkürler. 
|
|
|
|
|
|
ηє вєуαη-ι нαℓє ¢υ'яєт, ηє ƒιgαηα тαкαтιм ναя. ηє яє¢α уι ναѕℓα gαуяєт, ηє ƒιяαнα кυ∂яєтιм ναя.
|
|
|
|
deli_prof
|
 |
« Yanıtla #3 : Şubat 22, 2008, 19:22:39 » |
|
Güzeldi, Teşekkürler. 
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
leyl-ilal
Aktif

|
 |
« Yanıtla #4 : Şubat 29, 2008, 02:38:04 » |
|
teşekkürLer..  o müßarek nasıL ßirşeyse;kıyı köşe demeden yakaLıyor.. anne, terligi firlattiktan hemen sonra su sozu sarfeder "getir o terligi cabuk!" çok haklısınız asla kıyı köşe dinlemez isabet ederdi az ugramadı bana o terlik zamanında 
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
leyl-ilal
Aktif

|
 |
« Yanıtla #5 : Şubat 29, 2008, 02:38:54 » |
|
teşekkürederim arkadaşlar vakit ayırıp okuduğunuz için.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mecelle
|
 |
« Yanıtla #6 : Şubat 29, 2008, 16:54:54 » |
|
|
|
|
|
|
|
Ey Birader bir Noktasın Haddini bilde yürü Şimdi AHU bir olur Hınzır olur nice sürü!..
|
|
|
|
anise
|
 |
« Yanıtla #7 : Şubat 29, 2008, 17:15:56 » |
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapçok güzel. ozaman belki o terliği yerken bu kadar özliyeceğimi sanmazdım.çocukluk güzel şey ...
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
EfsuN
Firtina

Mutfakta ßiri var!
|
 |
« Yanıtla #8 : Şubat 29, 2008, 17:26:18 » |
|
ozaman belki o terliği yerken bu kadar özliyeceğimi sanmazdım.çocukluk güzel şey ...
değiL mi? ßeni en çok heyecanLandıran kaçıp,yakaLama sahnesi oLurdu , ıskaLaması için dua ederdim  neyse..geçmiş geri geLmesede; yeni nesiL'e yaparak anıLarı canLandırırız ßeLki 
|
|
|
|
|
|
вυ ∂α gє¢єя уα нû...
|
|
|
|
cennet ırmağı
|
 |
« Yanıtla #9 : Şubat 29, 2008, 19:32:02 » |
|
Güzeldi, Teşekkürler. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
talebecikk
|
 |
« Yanıtla #10 : Mart 01, 2008, 10:20:57 » |
|
teşekkürLer..  o müßarek nasıL ßirşeyse;kıyı köşe demeden yakaLıyor.. anne, terligi firlattiktan hemen sonra su sozu sarfeder "getir o terligi cabuk!" Gülmekten öldüm yaa  Artık bizden geçti de dediğiniz gibi yeni nesil mutlaka bu acıyı tatmalı 
|
|
|
|
|
|
Ölürse ten ölür,canlar ölesi değil!...
Göğe bezgin bakanların bir türlü öğrenemediği bir oyundur satranç...
|
|
|
|
janwes
|
 |
« Yanıtla #11 : Ekim 29, 2008, 17:55:36 » |
|
|
|
|
|
|
|
 Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapİ mam gazali  Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yaph adis  Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapy emek  Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapa raba.  Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yaporg
|
|
|
ravzahamza
Firtina

Puan Etiketi: 143
Her kalbin çarpıntısı kendi ecelinin ayak seslerid
|
 |
« Yanıtla #12 : Ekim 29, 2008, 23:04:39 » |
|
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapBin sene de okusam ne biliyorsun diye sorsalar bana ? HADDİMİ BİLİRİM derim.... Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
leyya
Aktif

Puan Etiketi: 372
Affet isyanım benm medet alan Allah'ım...
|
 |
« Yanıtla #13 : Ekim 29, 2008, 23:27:49 » |
|
Gülmekten öldüm yaa  Artık bizden geçti de dediğiniz gibi yeni nesil mutlaka bu acıyı tatmalı  çok güldüm ya...
|
|
|
|
|
|
Bir nesil ki şaha kaldırır devleti... Bir nesil ki inim inim inletir milleti...
İçi Boş OLan ŞeyLerin Sesi Çok Çıkar..
|
|
|
|
karasevdam
|
 |
« Yanıtla #14 : Kasım 06, 2008, 08:05:58 » |
|
harika birpaylaşım çook güldüm kendi yediğim terlikler geldi aklıma okadar sert vururduki terliğin altndaki yazı koluma çıkmıştı heey gidi günler hey başımın tacı anacım benim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hak yolcusu
|
 |
« Yanıtla #15 : Kasım 06, 2008, 11:33:38 » |
|
|
|
|
|
|
|
Yıkmak yapmak gibi insana şerefmi verir, Emin ol onu En çulpa herifler de becerir, İşte Süleymaniye iki ırgat yıkmaya yetişir, Ama haydi yap desen Bir Sultan Süleymanla Bir Mimar sinan gerekir..
|
|
|
EfsuN
Firtina

Mutfakta ßiri var!
|
 |
« Yanıtla #16 : Kasım 06, 2008, 11:50:47 » |
|
HakLısınız Hak yoLcusu Kardeşim,YaLnız değiLsiniz.ßizLerde çook yedik  epasından ceyo sundan  ßenim annem ekstradan otururken ayağından fırLatıp eLiyLe yakaLardı.EğiLip aLsa kaçmaya zaman kaLırdı ama  Müßarek işte. Karasevdam demiş ki; terliğin altndaki yazı koluma çıkmıştı heey gidi günler hey başımın tacı anacım benim DeğerLi Hak YoLcusu;Yaptığınız iyiLikLer o acıLarı siLecek ve ßir gün ßizLer gißi kızınızda anLatıp güLecek.insan sinir anında tutamıyor kendini.SaßırLı oLmakta yarar var.
|
|
|
|
|
|
вυ ∂α gє¢єя уα нû...
|
|
|
|
Yâde
|
 |
« Yanıtla #17 : Kasım 06, 2008, 12:02:15 » |
|
Üzülmeyin hakyolcusu hepimiz bu tecrübeyi yaşamışızdır ama ne olursa olsun baştacımızsınız  Bizde zamanında ne ceyolar gördük  gerçekten çok hoştu.teşekkürler
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
hak yolcusu
|
 |
« Yanıtla #18 : Kasım 06, 2008, 12:04:31 » |
|
evet siz siz olun evlatlarınıza fiske vurmayın diyecem amma artık onu zaman gözterecek yinede dikkatli olun ..
|
|
|
|
|
|
Yıkmak yapmak gibi insana şerefmi verir, Emin ol onu En çulpa herifler de becerir, İşte Süleymaniye iki ırgat yıkmaya yetişir, Ama haydi yap desen Bir Sultan Süleymanla Bir Mimar sinan gerekir..
|
|
|
EfsuN
Firtina

Mutfakta ßiri var!
|
 |
« Yanıtla #19 : Kasım 06, 2008, 12:33:47 » |
|
Kim ßiLir?