|
ankebut-57
|
 |
« : Şubat 21, 2008, 08:16:01 » |
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapOynamak için tıkla>>
|
|
|
|
|
|
Âlimleri irfan sahib eden, üç harf ile beş noktadır.(عشق) Mü'minleri duhûlü cennet eyleyen, beş harf ile üç noktadır. (ايمان)
|
|
|
|
EfsuN
|
 |
« Yanıtla #1 : Şubat 21, 2008, 08:38:39 » |
|
984,5 m ...  yakındır.. nasıL oLdu ama ßuraya kopya edemedim  teşekkürLer...
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
ankebut-57
|
 |
« Yanıtla #2 : Şubat 21, 2008, 08:44:36 » |
|
Rekorları resimle belgeleyiniz.  Print Screen tuşuna basıp painte yapıştırın.
|
|
|
|
|
|
Âlimleri irfan sahib eden, üç harf ile beş noktadır.(عشق) Mü'minleri duhûlü cennet eyleyen, beş harf ile üç noktadır. (ايمان)
|
|
|
|
EfsuN
|
 |
« Yanıtla #3 : Şubat 21, 2008, 09:24:24 » |
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapçok uğraştım..  ancak ßu şekiL kopya edeßiLdim..düşüş sahnesi geçtikten sonra..
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
ankebut-57
|
 |
« Yanıtla #4 : Şubat 21, 2008, 09:45:47 » |
|
Tamam böyle de olur. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aladin
Katılımcı

Puan Etiketi: 30
|
 |
« Yanıtla #5 : Şubat 21, 2008, 12:33:08 » |
|
"Print Screen tuşuna basıp painte yapıştırın." ben bu tuslari bulamiyorum... 
|
|
|
|
|
|
"paylasimda SIFIR HAKARET, düsünceye SINIRSIZ HOSGÖRÜ"
Allah(c.c)selami üzerimize olsun.
Bu dünyanin cefasindan sefasina sira gelmez, gafil olma
|
|
|
|
Sevdam12
|
 |
« Yanıtla #6 : Şubat 21, 2008, 12:47:25 » |
|
1131 ama print olmuyor : ))) Daha kolay bi çözüm olsa daha iyi olacak sanki : )))
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
EfsuN
|
 |
« Yanıtla #7 : Şubat 21, 2008, 12:53:15 » |
|
hadi ya..sayfanı kapattın mı?ispat isteriz  print screen kLavyede..sayfa açıkken ona tıkLa,ordan ßaşLat-donatıLar - paint-belgeLerim-imageshack-ßurası  çok koLaymış..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sevdam12
|
 |
« Yanıtla #8 : Şubat 21, 2008, 12:59:28 » |
|
: ))) Kapattım. O kadar önemli değil ben zaten birinciyim  İsbata ne hacet...
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
EfsuN
|
 |
« Yanıtla #9 : Şubat 21, 2008, 13:00:58 » |
|
 heLaL..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ankebut-57
|
 |
« Yanıtla #10 : Şubat 21, 2008, 14:27:01 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sevdam12
|
 |
« Yanıtla #11 : Şubat 21, 2008, 14:32:04 » |
|
anlayan anladı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
deli_prof
|
 |
« Yanıtla #12 : Şubat 21, 2008, 18:36:16 » |
|
1560 yaptım resimi nasıl ekleyecem
|
|
|
|
|
|
Güzelliğin bir damlası olan LEYLA için uykuları haram etmek çok değilse, Güzelliğin kaynağı olan MEVLA için bir ömrü feda etmek az bile.
|
|
|
|
EfsuN
|
 |
« Yanıtla #13 : Şubat 21, 2008, 18:43:09 » |
|
adama nasıL yapıştırıyorsanız  haLi dermanı kaLmıyor.ßen vurunca cansız cansız düşüyor yada gömüLüyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
deli_prof
|
 |
« Yanıtla #14 : Şubat 21, 2008, 18:45:02 » |
|
oyle bir noktada vuracan ki aşağıdaki zıplatmalara gelecek hep
|
|
|
|
|
|
Güzelliğin bir damlası olan LEYLA için uykuları haram etmek çok değilse, Güzelliğin kaynağı olan MEVLA için bir ömrü feda etmek az bile.
|
|
|
|
deli_prof
|
 |
« Yanıtla #15 : Şubat 21, 2008, 18:53:37 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EfsuN
|
 |
« Yanıtla #16 : Şubat 21, 2008, 18:56:47 » |
|
görürsünüz şimdi siz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rky_
|
 |
« Yanıtla #17 : Şubat 21, 2008, 18:58:53 » |
|
|
|
|
|
|
|
Allah'tan ümit kesilmez!...
|
|
|
|
rky_
|
 |
« Yanıtla #18 : Şubat 21, 2008, 18:59:22 » |
|
benimkide bu 
|
|
|
|
|
|
Allah'tan ümit kesilmez!...
|
|
|
|
EfsuN
|
 |
« Yanıtla #19 : Şubat 21, 2008, 19:02:02 » |
|
heLaL 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|