Siyah Lale
Aktif

Puan Etiketi: 13
|
 |
« : Şubat 19, 2008, 18:21:24 » |
|
Sedat: Ask bi kizi sevmektir.Kizin huylari ve hareketleri güzelse bu bir asiktir. Kizin gözleri maviyse o kiza asik olunur.Tugba: Birini seviyosan o asktir. Ama sonra baskasini seversen o da asktir.Ismet: güzel olan bi kiza asik olunur.Sirin: Birine yardim edersen o sana asik olur. Çok sever ve yemege davet eder.Taylan: Ask uzakta olsa bile olsa sevdigini unutmaz.Yagmur: Önce tanisirlar. Kiz düzenli besleniyorsa erkek ona asik olur. Gizem: Birbirlerini begeneirler ve asık olurlar. Ask ve sevgi arasindaki fark: Babani Seversin ama asik olmazsin.Hamit: Insan sevdiklerine asik olur. Ben 'a Atatürk'e ve Ögretmenime asigim. Birine daha asigim ama onu yazmam. Ama o japona benziyor.Savas: Bir yerde karsilasirlar,tanisirlar. O günden sonra hep arkadas olurlar. Bir yerde yine karsilasirlar. Evine davet eder sonrada evlenirler.Mucahit: Benim sevdigim bi kiz vardi. Ben onu seviyodum ama o beni sevmiyodu. Sonra ona mektup yazdim. Annesine söyledi, annesi bana kizdi Ama herkez birbirine asik olabilir.Sevgi: Ask sevmektir ama söylemezler. Çünkü herkese söylenmez.Gizem: Asik olunca erkek kizi okuldan sonra takip eder.Batuhan: Önce tanisip asik olurlar. Sonra el ele yürürler, kafeye giderler. Sonra nikah kiyilir, kina gecesi yapilir. Sonra da hemen çocuk olur.Büsra: asik olmak sevgili olmaktirç Asik güzel olmak , kötü olmamaktir. Okuldan çikarken çarpisirlar kitaplari düser. Sonra asik olurlar.Aylin: Asik olanlar hiç ayrilmaz. Bazen ayrilir bazen ayrilmaz. Ayrilirlar ama geri gelmek üzere ayrilirlar.Ayrildiktan sonra geri gelirler. Birbirlerini ne kadar çok sevdiklerini anlatirlar. Iste ask böle bisi.Senem: Asik olunca insan hep sevdigi kisiyi düsünür. Hep onu hayal eder ve hep onu görmek ister. Ona sevgisini belli etmek ister. Ask bir kisilik deil iki kisiliktir.Mertcan: Merhaba ben 9 yasindayim. Simdi ask hayatimda deil. Ben askla ugrasmiyorum ama büyüyünce olabilir. Simdi yasim çok küçük. Ama bazi arkadaslarim bu yasta asik oluyorlar. Ben de onlara çekip asik olabilirim.Ümit: Asik olup evlenirler. Sonra adam eve gidip kadini dövüp yemek yaptirir. Ben asik olursam kizi lokantaya götürürüm. 
|
|
|
|
|
|
Bir "Dönüm Noktasında" Aklıma RaHMaN düştü...
|
|
|
|
deli_prof
|
 |
« Yanıtla #1 : Şubat 19, 2008, 19:39:58 » |
|
daha tam bilmiyorlar ama
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
rky_
|
 |
« Yanıtla #2 : Şubat 19, 2008, 19:46:54 » |
|
|
|
|
|
|
|
Allah'tan ümit kesilmez!...
|
|
|
|
rky_
|
 |
« Yanıtla #3 : Şubat 19, 2008, 19:48:11 » |
|
Büsra: asik olmak sevgili olmaktir Asik güzel olmak , kötü olmamaktir. Okuldan çikarken çarpisirlar kitaplari düser. Sonra asik olurlar. 
|
|
|
|
|
|
Allah'tan ümit kesilmez!...
|
|
|
BeRzA
Okur

Puan Etiketi: 6
Edeb Yaa Huu!!!
|
 |
« Yanıtla #4 : Şubat 20, 2008, 10:29:27 » |
|
|
|
|
|
|
|
Gönül Gözü Görmeyen Can Gözünü Neylesin? Dünya Da Dönmeyen Dil Mahşerde Ne Söylesin???
|
|
|
|
EftaL
|
 |
« Yanıtla #5 : Şubat 20, 2008, 14:29:59 » |
|
Büsra: asik olmak sevgili olmaktir Asik güzel olmak , kötü olmamaktir. Okuldan çikarken çarpisirlar kitaplari düser. Sonra asik olurlar.  
|
|
|
|
|
|
ηє вєуαη-ι нαℓє ¢υ'яєт, ηє ƒιgαηα тαкαтιм ναя. ηє яє¢α уι ναѕℓα gαуяєт, ηє ƒιяαнα кυ∂яєтιм ναя.
|
|
|
moonlight
Aktif

Puan Etiketi: 11
|
 |
« Yanıtla #6 : Şubat 20, 2008, 16:55:31 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Emsile
Girişken

Puan Etiketi: 447
_H.D.L._
|
 |
« Yanıtla #7 : Mart 18, 2008, 10:01:58 » |
|
daha cocuklar bilmiyolar
|
|
|
|
|
|
Canım BiLe emanetken, kayBedecek neyim oLaBiLirki ?
<3 [ H.D.L. ] <3
|
|
|
Ufuktan
Okur

Puan Etiketi: 7
www.ufuktan.com
|
 |
« Yanıtla #8 : Mart 20, 2008, 13:56:16 » |
|
Aylin: Asik olanlar hiç ayrilmaz. Bazen ayrilir bazen ayrilmaz. Ayrilirlar ama geri gelmek üzere ayrilirlar.Ayrildiktan sonra geri gelirler. Birbirlerini ne kadar çok sevdiklerini anlatirlar. Iste ask böle bisi. Sanırım bu biliyor aşkı 
|
|
|
|
|
|
Hizmet muvafık olsun da varsın bizim yerimiz cami'nin pabuçluğu olsun...
|
|
|
Temmuz
Katılımcı

Puan Etiketi: 55
|
 |
« Yanıtla #9 : Mart 20, 2008, 15:55:12 » |
|
çocuk aklı ne söylese yeridir.........
|
|
|
|
|
|
“Dünün geçti, yarınında belli değil, öyleyse bugününü iyi değerlendir.”(Hz. Ali)
|
|
|
şüheda
Girişken

Puan Etiketi: 55
AKLI OLAN İBRET ALIR,NEFSE UYAN YOLDA KALIR
|
 |
« Yanıtla #10 : Mart 20, 2008, 21:51:25 » |
|
Senem: Asik olunca insan hep sevdigi kisiyi düsünür. Hep onu hayal eder ve hep onu görmek ister. Ona sevgisini belli etmek ister. Ask bir kisilik deil iki kisiliktir. senem baya biliyor gibi  baksanız ya 
|
|
|
|
|
|
GÜZEL BAKAN GÜZEL GÖRÜR,GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR,GÜZEL DÜŞÜNEN HAYATTAN LEZZET ALIR...
|
|
|
|
kadiri
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #11 : Mart 21, 2008, 06:49:36 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aladin
Katılımcı

Puan Etiketi: 32
|
 |
« Yanıtla #12 : Mart 21, 2008, 12:04:03 » |
|
hepside cok hos  en fazla sevgi yaklasmis askin tarifine, söylenen ask degeri olmaz, ask söylenmez yasanir  Sevgi: Ask sevmektir ama söylemezler. Çünkü herkese söylenmez.
|
|
|
|
|
|
"paylasimda SIFIR HAKARET, düsünceye SINIRSIZ HOSGÖRÜ"
Allah(c.c)selami üzerimize olsun...
|
|
|
|
zeynep88
|
 |
« Yanıtla #13 : Mart 28, 2008, 11:31:08 » |
|
Sedat: Ask bi kizi sevmektir.Kizin huylari ve hareketleri güzelse bu bir asiktir. Kizin gözleri maviyse o kiza asik olunur.Vay bee  teşekkürler güzel bir paylaşım..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gihanna
|
 |
« Yanıtla #14 : Mart 28, 2008, 11:42:01 » |
|
|
|
|
|
|
|
faydalı ilim,makbul amel,helal rızık..
|
|
|
|
Yâde
|
 |
« Yanıtla #15 : Mart 30, 2008, 19:43:35 » |
|
hepsi çok tatlı maş.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
rüveydatkc
Aktif

Puan Etiketi: 7
|
 |
« Yanıtla #16 : Nisan 27, 2008, 13:15:36 » |
|
|
|
|
|
|
|
Yâ Rabbi! Dünyayı kalbime koyma, elimden de alma!"
|
|
|
YENİCE
Aktif

Puan Etiketi: 4
|
 |
« Yanıtla #17 : Nisan 27, 2008, 23:35:23 » |
|
MUHAMMED TALHA(BU DA 7 YAŞINDA):AŞK SEVMEKTİR,VAZİFEDİR.(Anne hep vazifede olunca çocuk da böyle düşnüyor.)
|
|
|
|
|
|
BEDENDE BAŞ NASILSA İMANDA SABIRDA ÖYLEDİR.NASILKİ BAŞSIZ BEDEN OLMAZSA SABIRSIZDA İMAN OLMAZ.
|
|
|
|
MAİDE
|
 |
« Yanıtla #18 : Nisan 29, 2008, 21:41:53 » |
|
|
|
|
|
|
|
Sakin bir nun çığlığıyım hepi topu.Lam -ra şeddeli mim şeddeli sus!
|
|
|
gülfem
Katılımcı

Puan Etiketi: 46
önce hizmet
|
 |
« Yanıtla #19 : Nisan 30, 2008, 17:39:15 » |
|
|