|
mevra
|
 |
« : Şubat 15, 2008, 15:30:47 » |
|
Gelin bizde seyredelim gelini gelini Fatma ana tel tel etmiş saçını saçını Bağışlatmış ümmetinin suçunu suçunu
Muhammedin düğünü var cennette cennette O serverin bir gülü var cennette cennette
Ayağına giymiş sedef nalını nalını Hep melekler kınalamış elini elini Asya ana Meryem ana gelini gelini
Muhammedin düğünü var cennette cennette O serverin bir gülü var cennette cennette
Cennetin yolunda güller açılı açılır Üzerine misku anber saçılır saçılır Düğüne gelene hulle biçilir biçilir
Cennetin yolunda saf saf melekler melekler Arş katında kabul olur dilekler dilekler Düğüne gelmiş bütün melekler melekler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EftaL
|
 |
« Yanıtla #1 : Şubat 16, 2008, 18:34:35 » |
|
Allah razı olsun. Çok severim bu ilahiyi. Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
|
|
ηє вєуαη-ι нαℓє ¢υ'яєт, ηє ƒιgαηα тαкαтιм ναя. ηє яє¢α уι ναѕℓα gαуяєт, ηє ƒιяαнα кυ∂яєтιм ναя.
|
|
|
|
mevra
|
 |
« Yanıtla #2 : Şubat 19, 2008, 17:17:29 » |
|
Allah razı olsun. Çok severim bu ilahiyi. Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapevet bende çok severim o yüzden paylaşmak istedim..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
firdevs27
Banli Üye
Sadece Üye
Puan Etiketi: 2
_İzâ gadibte fe’skut: Öfkelendiğinde SUS!!!_
|
 |
« Yanıtla #3 : Şubat 20, 2008, 00:50:46 » |
|
çok teşekkür ediyorum mevra kardeşim benim en sevdiğim 3. ilahidir muhammedin düğünü Allah senden razı olsun kardeşim Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
|
|
Allah'ım, fayda vermeyen ilimden, ürpermeyen kalpten, doymayan nefisten, icâbet edilmeyen duadan sana sığınırım...
|
|
|
|
mevra
|
 |
« Yanıtla #4 : Şubat 20, 2008, 12:53:45 » |
|
çok teşekkür ediyorum mevra kardeşim benim en sevdiğim 3. ilahidir muhammedin düğünü Allah senden razı olsun kardeşim Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapsenden de firdevs kardeşim bu arada papatyalar benin mi ;eğer benim için ise tşk ederim ben bu çiçek gönderme olayını çok sevdim yaw ben gönderemiyorum ama gönderenlerin eline sağlık...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EfsuN
|
 |
« Yanıtla #5 : Şubat 20, 2008, 16:47:24 » |
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapemeğine sağLık...
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
mevra
|
 |
« Yanıtla #6 : Şubat 21, 2008, 09:11:59 » |
|
teşekkür ederim efsun kardeşim benim en kısa zamanda böyle güzel resim eklemeyi öğrenmem lazım bende sizlere göndereyim gerçekten nasıl ekleniyor ben bizim sitede bir kaç kere soran arkadaşları gördüm ve yazılan cevaplara göre yaptım olmadı belkı ben anlamadım ,sen yardımcı olursun kardeş şimdiden ilgine teşekkür ederim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EfsuN
|
 |
« Yanıtla #7 : Şubat 21, 2008, 09:16:52 » |
|
ne demek , taßikide
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
deli_prof
|
 |
« Yanıtla #8 : Nisan 15, 2008, 00:42:42 » |
|
Allah razı olsun. Çok severim bu ilahiyi.
yalnız bu ilahinin yasaklandığını duydum doğrumu eğer doğruysa sebebi nedir..
|
|
|
|
|
|
Güzelliğin bir damlası olan LEYLA için uykuları haram etmek çok değilse, Güzelliğin kaynağı olan MEVLA için bir ömrü feda etmek az bile.
|
|
|
|
gözyaşı
|
 |
« Yanıtla #9 : Temmuz 29, 2008, 20:41:15 » |
|
yalnız bu ilahinin yasaklandığını duydum doğrumu eğer doğruysa sebebi nedir..
Evet ben de yasaklanıcağını duymuştum. Sözleri itibariyle çok uygun olmayan bir ilahi olduğu içindi sanırım yanlış bilmiyorsam.
|
|
|
|
|
|
Ya Rabbi! Doğruyu doğru olarak bize göster ve ona uymak için kuvvet ve kudret ver.
|
|
|
|
medineli620
|
 |
« Yanıtla #10 : Mayıs 06, 2009, 02:11:55 » |
|
Allah razı olsun ama ben hiç sevmem bu ilahiyi. Çünkü ilahi demeye bin şahit lazım. Günümüzdeki oyun havalarından bir farkı yok fazlası var. Bukadar olur ancak terbiyesizlik
|
|
|
|
|
|
Hülâsa: Kula lâzım olan şudur ki; nefsini güçsüz bir mahluk bile.. Keza bütün âlemi de öyle.. Yüce Kadir Halik'ı ise., aziz ve celil Hak bilecektir.. Asla bunun dışında bir nisbet isbat edilemez. Aynen görmek nerede? aynadaki nerede?.
|
|
|
kalem güzeli
Aktif

Puan Etiketi: 102
. . .
|
 |
« Yanıtla #11 : Mayıs 06, 2009, 03:07:01 » |
|
Allah razı olsun ama ben hiç sevmem bu ilahiyi. Çünkü ilahi demeye bin şahit lazım. Günümüzdeki oyun havalarından bir farkı yok fazlası var. Bukadar olur ancak terbiyesizlik [/quote medineli620 katılıyorum kardeşe... ''Fatma ana tel tel etmiş saçını saçını..'' bu nasıl sözdür ya.Nasıl bahsedilir Fatma anamızın saçlarından  terbiyesizlik resmen saygısızlık... Ben kesinlikle bu ilahi dediğiniz saçma şeyi tasvip etmiyorum.Ve asla dinlemem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
-mavi zamir-
Aktif

Puan Etiketi: 109
|
 |
« Yanıtla #12 : Mayıs 06, 2009, 09:50:12 » |
|
Bu sozlerin varligindan da yasaklandiginda da yeni haberim oldu hele bir de muzikli oldugunu duyunca yasaklanmis olduguna sevindim. Hatta burdan da kaldiralim derim 
|
|
|
|
|
|
Zamir'im Mebni'yim hiç bir Igrab'tan Mahal Almam !!!
|
|
|
|