|
BULUT
|
 |
« : Şubat 08, 2008, 13:38:15 » |
|
Dün hayvanat bahcesindeki zürefalardan biri yanıma geldi.Bana dedıkı;bız,bızım kadar,bızım yarımız kadar,bızım yarımızın yarısı kadar,1de sen olursan 100 olur Kaç zürefe var?(Bizim hayvanat bahçesindekiler Türkçeyi çözmüşlerde  )
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
farukaktaş
|
 |
« Yanıtla #1 : Şubat 08, 2008, 15:08:48 » |
|
Kelime oyunu falan mı var? 
|
|
|
|
|
|
Sabır, yüzü ekşitmeden acıyı yudum yudum içine sindirmektir. Cüneyd-i Bağdadi Hz.
|
|
|
|
BULUT
|
 |
« Yanıtla #2 : Şubat 08, 2008, 15:25:47 » |
|
Yok sadece matematik konuşuyor 
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
fuadesra
Moderator
Poyraz

Puan Etiketi: 69
''......dost istersen Allah(c.c) yeter....''
|
 |
« Yanıtla #3 : Şubat 08, 2008, 18:22:03 » |
|
cevabın 36 olduğunu düşünüyorum doğruysa çözümü yazıyım biz = x bizim kadar = x bizim yarımız kadar = x/2 bizim yarımızın yarısı kadar= x/4 birde sen = 1
x+ x + x/2 + x/4 + 1=100
11x/4 =99
x=36
|
|
|
|
|
|
\\\'\\\'Hayat denen sonsuzluğun ortasında bir çocuğuz,düşe kalka büyürken kalkamayız birçoğumuz\\\'\\\' Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
farukaktaş
|
 |
« Yanıtla #4 : Şubat 09, 2008, 16:11:06 » |
|
Baştaki "biz" kelimesini düşünememiştim...  Tebrikler...
|
|
|
|
|
|
Sabır, yüzü ekşitmeden acıyı yudum yudum içine sindirmektir. Cüneyd-i Bağdadi Hz.
|
|
|
|
rky_
|
 |
« Yanıtla #5 : Şubat 09, 2008, 16:22:04 » |
|
cevabın 36 olduğunu düşünüyorum doğruysa çözümü yazıyım biz = x bizim kadar = x bizim yarımız kadar = x/2 bizim yarımızın yarısı kadar= x/4 birde sen = 1
x+ x + x/2 + x/4 + 1=100
11x/4 =99
x=36 vaayy tebrikler 
|
|
|
|
|
|
Allah'tan ümit kesilmez!...
|
|
|
fuadesra
Moderator
Poyraz

|
 |
« Yanıtla #6 : Şubat 09, 2008, 18:16:01 » |
|
diğer türlü çıkmadığını gördüm sonuca burdan gidiliyor anca.daha doğruluğu teyid edilmedi ama sanırım yanlış yok..teşekkürler 
|
|
|
|
|
|
\\\'\\\'Hayat denen sonsuzluğun ortasında bir çocuğuz,düşe kalka büyürken kalkamayız birçoğumuz\\\'\\\' Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
BULUT
|
 |
« Yanıtla #7 : Şubat 10, 2008, 08:59:59 » |
|
Teyit ettik gitti ;)Tebrikler emeğine sağlık
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rky_
|
 |
« Yanıtla #8 : Şubat 10, 2008, 11:13:53 » |
|
Teyit ettik gitti ;)Tebrikler emeğine sağlık
evet evet bende onaylıyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BULUT
|
 |
« Yanıtla #9 : Şubat 10, 2008, 11:14:42 » |
|
evet evet bende onaylıyorum  işte şimdi tamam oldu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rky_
|
 |
« Yanıtla #10 : Şubat 10, 2008, 11:15:44 » |
|
işte şimdi tamam oldu  ben onaylamasam olmazdı dimi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BULUT
|
 |
« Yanıtla #11 : Şubat 10, 2008, 11:19:27 » |
|
ben onaylamasam olmazdı dimi  Eksik kalırdı bir taraf 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rky_
|
 |
« Yanıtla #12 : Şubat 10, 2008, 11:23:20 » |
|
Eksik kalırdı bir taraf   biliyorum biliyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BULUT
|
 |
« Yanıtla #13 : Şubat 10, 2008, 11:29:41 » |
|
 biliyorum biliyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fuadesra
Moderator
Poyraz

|
 |
« Yanıtla #14 : Şubat 10, 2008, 11:47:20 » |
|
fuad istedi bi teyid Rabbim verdi bikaç teyid..edenlere teşekkürler.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rky_
|
 |
« Yanıtla #15 : Şubat 10, 2008, 11:48:48 » |
|
fuad istedi bi teyid Rabbim verdi bikaç teyid..edenlere teşekkürler..  aa ne demek fuadesra kardeşim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|