|
fuadesra
|
 |
« : Şubat 04, 2008, 21:26:17 » |
|
Dört mum yavaşça yanıyordu.Ortam sesizdi ve konuşmaları duyuluyordu...
ilk mum konuştu;Ben BARIŞIM dedi.Hiç kimse benim yanık kalmamı istemiyor biliyorumki söneceğim dedi...kısa bir süre sonra alevi azaldı ve söndü... ikinci mum konuştu;ben İNANCIM dedi.Neredeyse herkes,beni artık gerekli görmüyor.O nedenle artık ban gerek yok dedi ve konuşmasını bitirdi.Alevi azaldı ve söndü..
Üçüncü mum konuştu;ben SEVGİYİM dedi.Yanık kalmam için artık gücüm yok,insanlar beni bir kenara bıraktı ve önemimi anlamadı kendilerine en yakın olanı bile sevmeyi unuttulardedi.Alevi azaldı ve söndü....
Ansızın bir çocuk odaya girdi ve üç mumun yanmadığını gördü.
-Neden yanmıyorsunuz sizin sonuna kadar yanmanız gerekir dedi ve ağlamaya başladı...
Dördüncü mum çocuğa döndü ve ''KORKMA BEN HALA YANIYORUM.DİĞER MUMLARI YENİDEN YAKABİLİRİZ'' ben UMUDUM dedi... Parlayan gözlerle çocuk UMUT adlı mumu aldı ve diğer mumları tekrar yaktı....
Yaşadığımız sürece UMUT hep vardır...RABBİM bizleri umutsuz bırakmasın....
|
|
|
|
|
|
\\\'\\\'Hayat denen sonsuzluğun ortasında bir çocuğuz,düşe kalka büyürken kalkamayız birçoğumuz\\\'\\\' Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
gulurana
Katılımcı

Puan Etiketi: 78
|
 |
« Yanıtla #1 : Şubat 04, 2008, 22:33:29 » |
|
Bu yazıyı okuyunca aklıma H.Z Mevlâna'nın "Bir mum diğer bir mumu tutuşturmakla ışığından birşey kaybetmez."Kelâmı aklıma geldi. Umud gerçekten bizlere yol oldu ışık oldu.Rabbim daima umudlu kimselerden eylesin.Şu dünyanın sıkıntısından kederinden dolayı umudunu yitirenlerden eylemesin.Teşekkurler bizi yazınla umudlandırdığın için.Sağlık yüreğine ve gönlüne olsun...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fuadesra
|
 |
« Yanıtla #2 : Şubat 04, 2008, 22:35:20 » |
|
Amin gulurana kardeşim..dualarınız çok güzel..Rabbim umudumuzu elimizden almasın..
|
|
|
|
|
|
\\\'\\\'Hayat denen sonsuzluğun ortasında bir çocuğuz,düşe kalka büyürken kalkamayız birçoğumuz\\\'\\\' Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
EfsuN
Firtina

Puan Etiketi: 233
Mutfakta ßiri var!
|
 |
« Yanıtla #3 : Şubat 04, 2008, 22:41:30 » |
|
umudunu kayßetmeyenLerden oLmak umuduyLa.. çok güzeL ßir payLaşımdı..aydınLandık 
|
|
|
|
|
|
вυ ∂α gє¢єя уα нû...
|
|
|
|
fuadesra
|
 |
« Yanıtla #4 : Şubat 04, 2008, 22:42:54 » |
|
umudunu kayßetmeyenLerden oLmak umuduyLa.. çok güzeL ßir payLaşımdı..aydınLandık  gözlerinize sağlık kardeşim..amin...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EfsuN
Firtina

Mutfakta ßiri var!
|
 |
« Yanıtla #5 : Şubat 04, 2008, 23:33:43 » |
|
amin.. 
|
|
|
|
|
|
вυ ∂α gє¢єя уα нû...
|
|
|
|
Sevdam12
|
 |
« Yanıtla #6 : Şubat 05, 2008, 08:43:29 » |
|
umudunu kayßetmeyenLerden oLmak umuduyLa.. çok güzeL ßir payLaşımdı..aydınLandık 
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
Sadık Dost
|
 |
« Yanıtla #7 : Şubat 05, 2008, 23:16:29 » |
|
amin..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EfsuN
Firtina

Mutfakta ßiri var!
|
 |
« Yanıtla #8 : Şubat 06, 2008, 00:06:08 » |
|
amin.. 
|
|
|
|
|
|
вυ ∂α gє¢єя уα нû...
|
|
|
|
fuadesra
|
 |
« Yanıtla #9 : Şubat 06, 2008, 12:19:39 » |
|
amin..
amin umut kardeşim....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EftaL
|
 |
« Yanıtla #10 : Şubat 10, 2008, 18:55:27 » |
|
|
|
|
|
|
|
ηє вєуαη-ι нαℓє ¢υ'яєт, ηє ƒιgαηα тαкαтιм ναя. ηє яє¢α уι ναѕℓα gαуяєт, ηє ƒιяαнα кυ∂яєтιм ναя.
|
|
|
|
deli_prof
|
 |
« Yanıtla #11 : Mart 05, 2008, 00:08:34 » |
|
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
Yâde
|
 |
« Yanıtla #12 : Haziran 09, 2008, 22:21:29 » |
|
amin..
RABBİM bizleri umutsuz bırakmasın inş. Amin. teşekkurler
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
Emsile
Girişken

Puan Etiketi: 447
_H.D.L._
|
 |
« Yanıtla #13 : Haziran 10, 2008, 07:42:15 » |
|
gercekten cok güzeldi ...emegine saglik...
|
|
|
|
|
|
Canım BiLe emanetken, kayBedecek neyim oLaBiLirki ?
<3 [ H.D.L. ] <3
|
|
|
|
fuadesra
|
 |
« Yanıtla #14 : Eylül 26, 2008, 16:41:20 » |
|
sizinde gözlerinize sağlık kardeşim.teşekkürler..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Karçiçeği
Katılımcı

Puan Etiketi: 61
Karçiçeği
|
 |
« Yanıtla #15 : Eylül 26, 2008, 17:30:35 » |
|
amin..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vesile
Aktif

Puan Etiketi: 41
La Tahzen İnnaLLahe Meane..Üzülme Allah Bizimle...
|
 |
« Yanıtla #16 : Eylül 26, 2008, 18:20:20 » |
|
cok güzeldi !! emegine saglik.. Bu yaziyi okumak bana cok iyi geldi Emeginize saglik kardesim mevlam razi olsun insallah !!
RABBİM bizleri umutsuz bırakmasın inşallah. Aminn !!
|
|
|
|
|
|
"Aşkına Talibim Ey Yar..
Söylermisin ne olur vusladıma daha ne kadar var''
|
|
|
|
fuadesra
|
 |
« Yanıtla #17 : Eylül 29, 2008, 17:58:05 » |
|
cok güzeldi !! emegine saglik.. Bu yaziyi okumak bana cok iyi geldi Emeginize saglik kardesim mevlam razi olsun insallah !!
RABBİM bizleri umutsuz bırakmasın inşallah. Aminn !!
Amin Vesile kardeşim...umudumuz biterse inancımızın anlamını yitiririz...dualarınız için teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|