|
EftaL
|
 |
« : Şubat 04, 2008, 16:53:51 » |
|
+neyiniz var ? - kimsem yok. çok yalnızım doktor. öle yalnızım ki gölgem bile çıkmıyor. + ben size nasıl yardım edeyim? - grup terapisi verseniz? şöle kalabalık olanından .
+ bana şikayetlerinizi tarif edin. - hep yalnızım . çok sıkılıyorum. canım hiç bişey yapmak istemiyor .
+ depresyonda mısınız? - yok, girmeye üşendim.
+ size bir doktor arkadaşımı tavsiye edicem. - o da mı yalnız? + hayır psikolojik yardım amacıyla.. - anladım. beni çift kişilikli yapabilir mi? böylece yalnız kalmam .
+ hayır ama isterseniz sizi öldürünce toplu mezara gömebilir. - sahi mi? + hayır. + anneniz hayatta mı? - bu hayatta değil. + peki annenizi hatırlıyor musunuz? - hayır. tek hatırladığım bana 'seni leylekler getirdi' derdi.
+ bu normal. her çocuğa böyle derler. - ama beni leylekler geri getirmiş.
+ ailenizden görüştüğünüz birileri var mı? babanız, kardeşleriniz, teyzeleriniz? - hepsi ben küçükken bir trafik kazasında ölmüş.
+ bütün sülaleniz bir trafik kazasında mı ölmüş? - evet. bizde murat 124 vardı. onların arkası nasıl geniştir bilirsiniz. herkes binmiş. sonra arabayı kullanan babam karşıdan hızla gelen elektrik direğini görmeyince kaza olmuş.
+ anneniz de bu kazada mı ölmüş? - hayır arabada yer olmadığı için o arkadan koşuyormuş. kazayı görünce kalpten ölmüş. + anladım .
+ çocukluğunuzdan bahsedelim biraz. hiç arkadaşınız var mıydı? - vardı. sık sık telefonla konuşurduk. beni yeniden dinlemek için 9 a bas derdi. bütün gün konuşurduk. sonra evdekiler çok telefon parası geliyor diye onu aramamı yasakladı.
+ evdekiler? onlar kimdi? - bilmiyorum. karşı komşu işte. + şimdi hiç arkadaşınız var mı? - bana göre mi onlara göre mi?
+ tamam bu soruyu geçelim.. hiç sevgiliniz oldu mu? - önceki hayatımdakiler sayılır mı?
+ tamam bunu da geçelim. + büyük bir travma atlatmışsınız. böle travmaların en iyi ilacı zamandır. - bende o ilacın yan etkileri oluyor.
+ o zaman yeni arkadaşlar edinmeyi deneseniz? mesela bir sosyal çevreye girmeyi deneyin. - AB beni kabul etmedi.
+ daha kolay girilebilecek sosyal çevreleri deneseniz? - birleşmiş milletler gibi mi mesela
+ mahalledeki gençlerin grubuna katılın mesela.. - ben kalabalık içinde kendimi daha yalnız hissediyorum ama.
+ hmm.. .. + o zaman geriye tek bir çare kalıyor. - neymiş doktor?
+ ben size en kısa zamanda bir trafik kazası ayarlamaya çalışacağım.
|
|
|
|
|
|
ηє вєуαη-ι нαℓє ¢υ'яєт, ηє ƒιgαηα тαкαтιм ναя. ηє яє¢α уι ναѕℓα gαуяєт, ηє ƒιяαнα кυ∂яєтιм ναя.
|
|
|
|
EfsuN
|
 |
« Yanıtla #1 : Şubat 04, 2008, 18:00:21 » |
|
asLında trajikomik ßir gerçek.. - ben kalabalık içinde kendimi daha yalnız hissediyorum ama. çok doğru söyLemiş.ßana göre taßi.ßende mi ßir görünsem ne ?cevapLarı çok yakın ßuLdum kendime  :P
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
Sevdam12
|
 |
« Yanıtla #2 : Şubat 04, 2008, 18:01:36 » |
|
asLında trajikomik ßir gerçek.. - ben kalabalık içinde kendimi daha yalnız hissediyorum ama. çok doğru söyLemiş.ßana göre taßi.ßende mi ßir görünsem ne ?cevapLarı çok yakın ßuLdum kendime  :P : )))
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
Deniz
|
 |
« Yanıtla #3 : Şubat 04, 2008, 18:32:51 » |
|
asLında trajikomik ßir gerçek.. - ben kalabalık içinde kendimi daha yalnız hissediyorum ama. çok doğru söyLemiş.ßana göre taßi.ßende mi ßir görünsem ne ?cevapLarı çok yakın ßuLdum kendime  :P 
|
|
|
|
|
|
Ey Birader bir Noktasın Haddini bilde yürü Şimdi AHU bir olur Hınzır olur nice sürü!..
|
|
|
seheryeli
Aktif

Puan Etiketi: 13
|
 |
« Yanıtla #4 : Şubat 07, 2008, 00:07:15 » |
|
+ depresyonda mısınız? - yok, girmeye üşendim. 
|
|
|
|
|
|
Güzel konuşmanın sırrı, lüzumsuz sözleri terk etmektir
|
|
|
_ayyildiz_
Okur

Puan Etiketi: 4
|
 |
« Yanıtla #5 : Şubat 11, 2008, 00:22:51 » |
|
cildirmamak mümkün degil...  paylasim icin tskler ..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cennet ırmağı
|
 |
« Yanıtla #6 : Şubat 11, 2008, 10:14:58 » |
|
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
EftaL
|
 |
« Yanıtla #7 : Şubat 11, 2008, 10:24:00 » |
|
Ben teşekkür ederim.
|
|
|
|
|
|
ηє вєуαη-ι нαℓє ¢υ'яєт, ηє ƒιgαηα тαкαтιм ναя. ηє яє¢α уι ναѕℓα gαуяєт, ηє ƒιяαнα кυ∂яєтιм ναя.
|
|
|
|
rky_
|
 |
« Yanıtla #8 : Şubat 11, 2008, 11:31:13 » |
|
+ tamam bunu da geçelim. + büyük bir travma atlatmışsınız. böle travmaların en iyi ilacı zamandır. - bende o ilacın yan etkileri oluyor. bendede 
|
|
|
|
|
|
Allah'tan ümit kesilmez!...
|
|
|
|
rky_
|
 |
« Yanıtla #9 : Şubat 11, 2008, 11:32:08 » |
|
+ hmm.. .. + o zaman geriye tek bir çare kalıyor. - neymiş doktor? + ben size en kısa zamanda bir trafik kazası ayarlamaya çalışacağım. 
|
|
|
|
|
|
Allah'tan ümit kesilmez!...
|
|
|
|
EftaL
|
 |
« Yanıtla #10 : Şubat 11, 2008, 14:38:19 » |
|
Allah korusun. Bu mübarek ayda böyle şeyleri şaka bile olsa demeyelim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hifa
Okur

Puan Etiketi: 1
|
 |
« Yanıtla #11 : Şubat 11, 2008, 15:22:04 » |
|
 komik yaw...
|
|
|
|
|
|
"Ne Mutlu Yüz Akı İle Ahirete Göçebilene"...
|
|
|
|
derya
|
 |
« Yanıtla #12 : Şubat 16, 2008, 16:16:19 » |
|
+ tamam bunu da geçelim. + büyük bir travma atlatmışsınız. böle travmaların en iyi ilacı zamandır. - bende o ilacın yan etkileri oluyo gerçekten çok komik 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
siyahkelebek
Aktif

Puan Etiketi: 5
|
 |
« Yanıtla #13 : Şubat 17, 2008, 20:35:26 » |
|
kendi çıldırdığı yetmiyomuş gibi doktoru da çıldırtcak 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ZiŞaN
Okur

Puan Etiketi: 5
|
 |
« Yanıtla #14 : Şubat 17, 2008, 20:56:57 » |
|
|
|
|
|
|
|
DoSt DöRt HaRfLiDiR AmA DöRt DöRtLüK dEğİlDir! (ShTlİ)
|
|
|
leyl-ilal
Aktif

Puan Etiketi: 13
|
 |
« Yanıtla #15 : Şubat 19, 2008, 03:49:37 » |
|
süper çok güldüm elinize sağlık:)
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
EftaL
|
 |
« Yanıtla #16 : Şubat 19, 2008, 11:30:32 » |
|
Gözlerinize sağlık.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
deli_prof
|
 |
« Yanıtla #17 : Mart 13, 2008, 00:39:47 » |
|
cildirmamak mümkün degil...  paylasim icin tskler ..
|
|
|
|
|
|
Güzelliğin bir damlası olan LEYLA için uykuları haram etmek çok değilse, Güzelliğin kaynağı olan MEVLA için bir ömrü feda etmek az bile.
|
|
|
|
gözyaşı
|
 |
« Yanıtla #18 : Nisan 30, 2008, 23:05:44 » |
|
Güzeldi elinize sağlık kardeşim.  Ama o doktorun yerinde olmak istemezdim. 
|
|
|
|
|
|
Ya Rabbi! Doğruyu doğru olarak bize göster ve ona uymak için kuvvet ve kudret ver.
|
|
|
|
Zambak
|
 |
« Yanıtla #19 : Haziran 09, 2008, 11:55:05 » |
|
+ depresyonda mısınız? - yok, girmeye üşendim.   teşekkurler
|
|
|
|
|
|
Gönlümde ne var ise fâş etti göz,Seni sevdiğim yani,pinhan mıdır?
|
|
|
|