|
fuadesra
|
 |
« : Şubat 02, 2008, 00:15:27 » |
|
PEPSİ'nin açılımı...!!! PEPSİ markasının isminin ne anlama geldiğini hiç düşündünüz mü? Belki hiç tahmin etmediniz ama günlük hayatımızda pek çok markayı pek çok ürünü kendi aleyhimize kullanıyoruz biz satın aldıkça biz kullandıkça verdiğimiz paralar aleyhimize geri dönüyor. PEPSİ de bunlardan birinin açılımı
PayEveryPeniSaveIsrael
Türkçesi: İsrail için bir peni
belki çoğumuz bunu biliyor ama bilmeyen kardeşlerimiz için..hala içiyosanız...
|
|
|
|
|
|
''Yardımı yalnız Allah'tan isteyin çünkü O herşeye yeter....'' Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapwww.dinlertarihi.net Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
firdevs27
|
 |
« Yanıtla #1 : Şubat 02, 2008, 11:14:07 » |
|
zaten ne pepsi nede diğer alkol içeren ürünleri içmiyorduk çok şükür içenler varsa bizde içmeyin diyoruz
hem coca cola yazısını ters çevirdiğimiz zamanda arapça bir yazı çıkıyor anlamı muhamed yoktur mekke yoktur
biz tekrar tekrar uyralım elimizden geldiğince hiçbir yabancı ürünü kullanmayalım ne yiyorsak kaynağını bilelim üzümü yiyip bağını sormamazlık yapmayalım
|
|
|
|
|
|
"Sizden hiçbiriniz kendi nefsi için istediğini mü'min kardeşi için de istemedikçe kâmil mü'min olamaz."
Hz. Muhammed (s.a.v)
|
|
|
|
fuadesra
|
 |
« Yanıtla #2 : Şubat 02, 2008, 12:36:05 » |
|
haklısın kardeşim doğru söze nokta koyulur....
|
|
|
|
|
|
''Yardımı yalnız Allah'tan isteyin çünkü O herşeye yeter....'' Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapwww.dinlertarihi.net Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
talib
|
 |
« Yanıtla #3 : Şubat 02, 2008, 21:10:49 » |
|
tesekkürler kardesim yeni duydum sok oldum.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapwww.zehirliok.net ....www.ihya.org
|
|
|
|
fuadesra
|
 |
« Yanıtla #4 : Şubat 02, 2008, 21:15:28 » |
|
tesekkürler kardesim yeni duydum sok oldum.
rica ederim kardeşim...durum bu malesef
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kardelen54
|
 |
« Yanıtla #5 : Şubat 03, 2008, 00:53:33 » |
|
pepsi ve bilimum asitli içecekler içmiyorum  evde de tüketmeyiz en iyisi meyve suları hemde doğal  haber için teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
Sürç-ü lisan ettiysem affola...
|
|
|
|
fuadesra
|
 |
« Yanıtla #6 : Şubat 03, 2008, 15:33:26 » |
|
pepsi ve bilimum asitli içecekler içmiyorum  evde de tüketmeyiz en iyisi meyve suları hemde doğal  haber için teşekkürler... aynen kardeşim meyve suyu içmek lazım..şeker ilavesizler en güzeli ben teşekkür ederim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
siyahkelebek
Aktif

Puan Etiketi: 5
|
 |
« Yanıtla #7 : Şubat 03, 2008, 15:37:14 » |
|
içmiyoduk zaten ama öğrendiğimiz iyi oldu sağol....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fuadesra
|
 |
« Yanıtla #8 : Şubat 03, 2008, 16:59:58 » |
|
içmiyoduk zaten ama öğrendiğimiz iyi oldu sağol....
sizde sağolun kardeşim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rky_
|
 |
« Yanıtla #9 : Şubat 03, 2008, 17:26:04 » |
|
zaten ne pepsi nede diğer alkol içeren ürünleri içmiyorduk çok şükür içenler varsa bizde içmeyin diyoruz
hem coca cola yazısını ters çevirdiğimiz zamanda arapça bir yazı çıkıyor anlamı muhamed yoktur mekke yoktur
biz tekrar tekrar uyralım elimizden geldiğince hiçbir yabancı ürünü kullanmayalım ne yiyorsak kaynağını bilelim üzümü yiyip bağını sormamazlık yapmayalım
katılıyorum... +100000000
|
|
|
|
|
|
Allah'tan ümit kesilmez!...
|
|
|
|
rky_
|
 |
« Yanıtla #10 : Şubat 03, 2008, 17:27:27 » |
|
israil için bi penimi degil bi bitimi bile vermem 
|
|
|
|
|
|
Allah'tan ümit kesilmez!...
|
|
|
|
fuadesra
|
 |
« Yanıtla #11 : Şubat 03, 2008, 17:28:44 » |
|
israil için bi penimi degil bi bitimi bile vermem  
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
firdevs27
|
 |
« Yanıtla #12 : Şubat 18, 2008, 22:49:04 » |
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
|
|
"Sizden hiçbiriniz kendi nefsi için istediğini mü'min kardeşi için de istemedikçe kâmil mü'min olamaz."
Hz. Muhammed (s.a.v)
|
|
|
aladin
Katılımcı

Puan Etiketi: 30
|
 |
« Yanıtla #13 : Şubat 19, 2008, 00:18:01 » |
|
eger asitsiz meyve suyu iciyorsaniz, sisede veya kutuda, emin olun onlardaki alkol miktari asitlilerden daha fazla, cünkü icine konulan alkolle bu iceceklerin bozulmamasi hedefleniyor...
|
|
|
|
|
|
Allah(c.c)selami üzerimize olsun.
Bu dünyanin cefasindan sefasina sira gelmez, gafil olma ilme calis gecen günler geri gelmez.
|
|
|
beyza
Okur

Puan Etiketi: 6
|
 |
« Yanıtla #14 : Şubat 19, 2008, 11:14:27 » |
|
coco colayı duymuştum ama pepsinin açılımını ilk kez duydum .. bizde de içilmez..
|
|
|
|
|
|
Sakın terk-i edebden kûy-ı Mahbûb-i Hudâ’dır bu Nazargâh-i ilâhidir, Makam-ı Mustafâ’dır bu
|
|
|
|