|
fuadesra
|
 |
« : Şubat 01, 2008, 20:46:52 » |
|
Mahalle maçlarinda baska hiç bir müsabakada rastlayamayacaginiz kurallar ve terimler vardir. Iste bazilari:
ATAN ALIR SPOR: Mahalle maçlari genellikle caddelerde yahut bahçelerde yapildigi için topun kaçma olasiligi olan çok yer vardir. Top bir yere kaçtiginda topu kaçiran takimin karsisindaki takim hemen,"Atan alir" der.Top onlarin sahasinda auta çikmis oldugu halde karsi takim topu almak zorunda kalir.
ELIN AVANTAJI OLMAZ: Takimlardan biri ataktadir. Defans oyuncusu topu elle keser fakat pozisyon devam eder ve olur. Golü yiyen takim el var diye mizildar. Karsi takim, "Avantaj olmaz." der. Hemen akabinde kaleci "ya kardeşim elin avantaji olmaz." diye haykirir. Bir yere varilamaz. Kisir döngüdür.
ADAMIN GOL DİYO: Gol atilir fakat yiyen takim saymaz. Hep bir agizdan "Direk ulan." diye bağırmaktadırlar. Fakat içlerinden biri, "Gol abi." der. Karsi takimdan bunu duyan biri direk atlar ve, "kardeşim adamin gol diyo." diye serzeniste bulunur. Gol sayilir, dövülür.
GÖNÜL ALMA: Büyüklerle küçüklerin ortak oynadigi maçta büyüklerden biri gaza gelip küçük bir çocuga sert girince direk penalti olur. Nerede olursa olsun. Küçük çocuk sevilen bir simadir ve faulü yapan abidir. Penalti kullanilir, genelde gol olmaz çünkü kalede bir dev vardir ve penaltiyi atan küçük çocuktur.
KALECI DEGISTIN 2 PENALTI: Herhangi bir penalti pozisyonunda kaleye hemen forvetin etkili silahlarindan biri geçmek ister çünkü o her mevkide iyidir.Buna karsilik karsi takima teselli olarak ekstra bir penalti verilir. 1+1=2.
3 KERE SEKTIRME: Kaleci degaj kullanirken eger yaninda bir rakip forvet varsa topu 3 kere sektirir ve, "Açilsana kardeşimüç kere sektirdim iste." der, rakip açilir
|
|
|
|
|
|
\\\'\\\'Hayat denen sonsuzluğun ortasında bir çocuğuz,düşe kalka büyürken kalkamayız birçoğumuz\\\'\\\' Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
BULUT
|
 |
« Yanıtla #1 : Şubat 05, 2008, 10:30:30 » |
|
"3 KERE SEKTIRME: Kaleci degaj kullanirken eger yaninda bir rakip forvet varsa topu 3 kere sektirir ve, "Açilsana kardeşimüç kere sektirdim iste." der, rakip açilir" İşte bu çok komik 
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
rahmet
Aktif

Puan Etiketi: 30
"Konuşacaksan hakkı konuş yoksa sus!!"
|
 |
« Yanıtla #2 : Şubat 29, 2008, 15:22:50 » |
|
|
|
|
|
|
|
...
|
|
|
|
talebecikk
|
 |
« Yanıtla #3 : Şubat 29, 2008, 16:03:33 » |
|
Genellikle kaybeden takım diğerine baklava veya kola alır 
|
|
|
|
|
|
Ölürse ten ölür,canlar ölesi değil!...
Göğe bezgin bakanların bir türlü öğrenemediği bir oyundur satranç...
|
|
|
kerem-35
Aktif

Puan Etiketi: 19
Ya Olduğun Gibi Görün Yada Göründüğün Gibi Ol...
|
 |
« Yanıtla #4 : Mart 11, 2008, 14:35:24 » |
|
|
|
|
|
|
|
"İbâdetlerin hepsini kendinde toplayan ve insanı Allahü teâlâya en çok yaklaştıran şey NAMAZDIR."
İmamı Rabbani (k.s.)
|
|
|
|
ankebut-57
|
 |
« Yanıtla #5 : Mart 11, 2008, 15:04:01 » |
|
Ve mutlaka bir kavga olur... 
|
|
|
|
|
|
Âlimleri irfan sahib eden, üç harf ile beş noktadır.(عشق) Mü'minleri duhûlü cennet eyleyen, beş harf ile üç noktadır. (ايمان)
|
|
|
|
Gok_Sultan
|
 |
« Yanıtla #6 : Mart 11, 2008, 17:59:36 » |
|
Bide 3 korner bir penaltı vardı, takımlar korner kullanmak için zaman kaybetmez, onun yerine 3 korner= 1 panaltıdır. 
|
|
|
|
|
|
Takdir-i Hudâ kuvvet-i bâzu ile dönmez Bir şem'a ki, Mevlâ yaka, üflemekle sönmez.
|
|
|
|
deli_prof
|
 |
« Yanıtla #7 : Mart 11, 2008, 18:04:16 » |
|
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
*EMRE*
Okur

Puan Etiketi: 4
Özü doğru olanın, sözü de doğru olur. (Hz. Ali ra)
|
 |
« Yanıtla #8 : Nisan 11, 2008, 17:29:41 » |
|
güzeldi teşekkürler
|
|
|
|
|
|
Yüzü dost,özü düsmandan usandim Dili mü'min kalbi seytandan usandim Dostum herkesin kahri çekilir de Ben DAVASIZ MÜSLÜMAN'dan usandim
|
|
|
|
Yâde
|
 |
« Yanıtla #9 : Nisan 11, 2008, 20:31:40 » |
|
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
fuadesra
|
 |
« Yanıtla #10 : Nisan 11, 2008, 21:12:47 » |
|
ben teşekkür ederşm..
|
|
|
|
|
|
\\\'\\\'Hayat denen sonsuzluğun ortasında bir çocuğuz,düşe kalka büyürken kalkamayız birçoğumuz\\\'\\\' Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
gülfem
Katılımcı

Puan Etiketi: 46
önce hizmet
|
 |
« Yanıtla #11 : Nisan 13, 2008, 16:38:38 » |
|
çamur içinde olur genelde yada maç yarıda kalır mahallenin enteresan karakterleri topu alıp patlatır sebep; -ulan ben size burda top oynamayın demedim mi eşşek sıpaları beyazları yeni yıkadım mahvetmişsiniz sonra fııııııııısssssssssssss diye bir ses gelir top bıçağın tek hamlesiyle iğdeciden iğde almak için 2 parçaya bölünmüştür
|
|
|
|
|
|
varsın hizmet muvaffak olsunda bizim yerimiz caminin papuçluğu olsun
|
|
|
|
fuadesra
|
 |
« Yanıtla #12 : Nisan 13, 2008, 18:24:26 » |
|
çamur içinde olur genelde yada maç yarıda kalır mahallenin enteresan karakterleri topu alıp patlatır sebep; -ulan ben size burda top oynamayın demedim mi eşşek sıpaları beyazları yeni yıkadım mahvetmişsiniz sonra fııııııııısssssssssssss diye bir ses gelir top bıçağın tek hamlesiyle iğdeciden iğde almak için 2 parçaya bölünmüştür
güzeldi... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gülfem
Katılımcı

Puan Etiketi: 46
önce hizmet
|
 |
« Yanıtla #13 : Nisan 13, 2008, 18:32:17 » |
|
birde gizlice topu almak için bahçeye girersin camdan birisi bişeyler fırlatır eşşek sıpası o maydonozları yeni ektim basma bak bacaklarını kırarım 
|
|
|
|
|
|
varsın hizmet muvaffak olsunda bizim yerimiz caminin papuçluğu olsun
|
|
|
|
fuadesra
|
 |
« Yanıtla #14 : Eylül 30, 2008, 09:09:22 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kızılelma
|
 |
« Yanıtla #15 : Eylül 30, 2008, 14:39:37 » |
|
topun sahibi oyun kurucudur,hakemdir,onun sözü geçer ne derse o olur....
|
|
|
|
|
|
sabır gerek...hz yakup gibi tenhalarda gezip yusuf diye inleyerek zaman gerek...hz yusuf gibi kuyulardan mısır saraylarına yükselerek azim gerek...hz peygamberimiz gibi ebu cehlin bile hidayeti için70 kere yanına giderek edep gerek...hz osman gibi meleklerden bile hürmet görerek
|
|
|
|
janwes
|
 |
« Yanıtla #16 : Eylül 30, 2008, 16:37:16 » |
|
evet aynen böyle 
|
|
|
|
|
|
 Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapİ mam gazali  Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yaph adis  Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapy emek  Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapa raba.  Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yaporg
|
|
|
ekmel_
Okur

Puan Etiketi: 19
|
 |
« Yanıtla #17 : Eylül 30, 2008, 16:58:17 » |
|
KALECI DEGISTIN 2 PENALTI: Herhangi bir penalti pozisyonunda kaleye hemen forvetin etkili silahlarindan biri geçmek ister çünkü o her mevkide iyidir.Buna karsilik karsi takima teselli olarak ekstra bir penalti verilir. 1+1=2. [color=
[/quote] pek benlik bi mevzu olmasada bana maziyi anımsattı ilkokulda mini mini 1 ler iken arkadaşların yaptığı maçlarda en çok bu kaleci değişikliğine 2 penaltı hadisesine şaşırırdım... sağol ya kısacıkda olsa maziye gezintime sebep oldun...
|
|
|
|
|
|
Aklın bağlayamadığı dostluğu akılsızlık kolayca çözer...
|
|
|
|