|
kardelen54
|
 |
« : Şubat 01, 2008, 10:13:02 » |
|
Sevgili mollacamiseverler; Forum içerisinde birçok değerli konu ve bir o kadar da güzel yorumlar bulunmakta. Katkıda bulunanlara öncelikle teşekkür ediyorum... Yalnız hatırlatmak istediğim bir konu var. alıntı yaparak verdiğimiz cevaplarda kendi yazılarımızın [/quote] kodundan sonra olmasına özen gösterelim. aksi takdirde kendi yorumumuz alıntı yaptığımız yorum ile karışacaktır Bir örnekleme yapalım... Bir örnekleme yapalım... yorum içerde Bir örnekleme yapalım... yorum dışarda  herkese hayırlı forumlar 
|
|
|
|
|
|
Sürç-ü lisan ettiysem affola...
|
|
|
|
Yağmur
|
 |
« Yanıtla #1 : Şubat 01, 2008, 13:09:49 » |
|
teşekkürler kardelen  yorumlar arasında rastladığımız bir sorundu, inşaallah bu uyarıyla tekrarlanmaz.. herkese; alıntının kod içerisinde, yorumun ise kod dışında olduğu hayırlı paylaşımlar dilerim.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ankebut-57
|
 |
« Yanıtla #2 : Şubat 01, 2008, 13:22:25 » |
|
|
|
|
|
|
|
Âlimleri irfan sahib eden, üç harf ile beş noktadır.(عشق) Mü'minleri duhûlü cennet eyleyen, beş harf ile üç noktadır. (ايمان)
|
|
|
|
Deniz
|
 |
« Yanıtla #3 : Şubat 04, 2008, 11:22:46 » |
|
teşekkürler kardelen kardeşim:)
|
|
|
|
|
|
Ey Birader bir Noktasın Haddini bilde yürü Şimdi AHU bir olur Hınzır olur nice sürü!..
|
|
|
|
BULUT
|
 |
« Yanıtla #4 : Şubat 04, 2008, 15:27:40 » |
|
Çok güzel ifade edilmiş,önemli bir konuyu işlemişsiniz.Teşekkürler 
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
rky_
|
 |
« Yanıtla #5 : Şubat 04, 2008, 18:07:31 » |
|
eline saglık kardelen54 
|
|
|
|
|
|
Allah'tan ümit kesilmez!...
|
|
|
|
kardelen54
|
 |
« Yanıtla #6 : Şubat 04, 2008, 18:22:40 » |
|
ben teşekkür ederim  herkese sorunsuz forumlar dilerim 
|
|
|
|
|
|
Sürç-ü lisan ettiysem affola...
|
|
|
aladin
Katılımcı

Puan Etiketi: 30
|
 |
« Yanıtla #7 : Şubat 04, 2008, 21:02:41 » |
|
ben bir yaziyi alinti yapmak icin alinti butonuna basinca yükleniyor yaziyor bir türlü alintiyi yapmiyor alinti yapmasi icin nekadar beklenmesi lazim?...
|
|
|
|
|
|
Allah(c.c)selami üzerimize olsun.
Bu dünyanin cefasindan sefasina sira gelmez, gafil olma ilme calis gecen günler geri gelmez.
|
|
|
|
Yağmur
|
 |
« Yanıtla #8 : Şubat 04, 2008, 21:05:33 » |
|
ben bir yaziyi alinti yapmak icin alinti butonuna basinca yükleniyor yaziyor bir türlü alintiyi yapmiyor alinti yapmasi icin nekadar beklenmesi lazim?...
alıntı yaparken hiç bekleme olmuyor ki 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
farukaktaş
|
 |
« Yanıtla #9 : Şubat 04, 2008, 21:10:56 » |
|
ben bir yaziyi alinti yapmak icin alinti butonuna basinca yükleniyor yaziyor bir türlü alintiyi yapmiyor alinti yapmasi icin nekadar beklenmesi lazim?... Aynı şey bana da oluyor, öyle tahmin ediyorum ki herkeste var bu sorun...
|
|
|
|
|
|
Sabır, yüzü ekşitmeden acıyı yudum yudum içine sindirmektir. Cüneyd-i Bağdadi Hz.
 Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
farukaktaş
|
 |
« Yanıtla #10 : Şubat 04, 2008, 21:12:25 » |
|
alıntı yaparken hiç bekleme olmuyor ki "Alıntı" butonuna tıkladığınızda alıntı yapabiliyor musunuz?
|
|
|
|
|
|
Sabır, yüzü ekşitmeden acıyı yudum yudum içine sindirmektir. Cüneyd-i Bağdadi Hz.
 Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
Yağmur
|
 |
« Yanıtla #11 : Şubat 04, 2008, 21:12:56 » |
|
Aynı şey bana da oluyor, öyle tahmin ediyorum ki herkeste var bu sorun...
ben de böyle bir sorun yok 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yağmur
|
 |
« Yanıtla #12 : Şubat 04, 2008, 21:15:35 » |
|
"Alıntı" butonuna tıkladığınızda alıntı yapabiliyor musunuz?
evet hiç beklemeden hemen alıntı yapabiliyorum, şimdi dikkat ettim de sizin alıntılarınız ile benimkiler farklı; siz de alıntı sahibinin adı yazmıyor!..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EfsuN
|
 |
« Yanıtla #13 : Şubat 04, 2008, 21:52:17 » |
|
evet hiç beklemeden hemen alıntı yapabiliyorum,
şimdi dikkat ettim de sizin alıntılarınız ile benimkiler farklı; siz de alıntı sahibinin adı yazmıyor!..
sanırım yanıtLa dedikten sonra aLıntı ßutonuna ßasıyorsunuz , karışıkLık oradan kaynakLanıyor oLaßiLir  ßende hiç ßekLemedim ve aLıntı sahißinin adı da yazıyor yaşasın!! 
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
TROPİKAL
Okur

Puan Etiketi: 7
|
 |
« Yanıtla #14 : Şubat 04, 2008, 21:57:58 » |
|
AYDINLATICI BİLGİNİZ İÇİN SAĞOLUN KARDEŞİM.
|
|
|
|
|
|
HER ŞEYİN BİR YOLU VARDIR;CENNETİN YOLU DA İLİMDİR.
|
|
|
|