|
EftaL
|
 |
« : Ocak 31, 2008, 15:44:05 » |
|
1- Kadın/Erkek 2- Kadın/Kadın 3- Erkek/Erkek 1.Versiyon Kadın / Erkek: (Bir erkeğin hayati nasıl karartılır?) Kadın: Saçımı kestireyim mi ? Erkek: Olur Kadın: Ama kıyamıyorum. Erkek: Öyleyse kestirme. Kadın: Canim değişiklik istiyor... Erkek: O halde kestir. Kadın: Bana akil vermeyi bırak, delilere verir gibi... Erkek: Eğer nasıl hoşuma gittiğini bilmek istiyorsan, sana derim ki uzun saçlı. Bunu biliyorsun. Kadın: Beni tanıdığında kısaydı. Erkek: Ve sana tam olarak ne dediğimi hatırlıyorum: Ne güzel olurdun uzun saçla. Kadın: Ama herkes kesmemi söylüyor. Erkek: Bu durumda kuaföre git ve bırak uyuyayım lütfen. Bunu senden Allah rızası için istiyorum. Kadın: Peki nasıl kestireyim ? Kat kat mi yoksa perçemli mi? Erkek: Kat kat. Kadın: Bana yakışacağını sanmıyorum, çünkü saçım çok düz. Erkek: Bırak perçemli olsun. Kadın: Çok yorucu. Erkek: Yorduğu zaman tekrar kestirirsin. Kadın: O zaman asla uzatamam. Erkek: Uzatmak istiyorsan kestirme güzelim. Kadın: Bana güzelim deme !!!!!!! Erkek:?!?!?!?!?!?!?!
2.Versiyon Kadın / Kadın: 1.Kadın: Ah sekerim saçını mi kestirdin? Ne kadar güzel olmuşsun !!! 2.Kadın: Ay sahi mi söylüyorsun ? Ben pek emin olamıyorum. Ay çok mu kısa oldu acaba...? 1.Kadın: Amaaan ne alakası var. Benim yüzüm bu kadar geniş olmasa ayni kesimi bende denerdim. Benim su saçım klasik oldu artık, yeni bir modele hiç cesaret edemiyorum. 2.Kadın: Ay yapma Allah askına nesi varmış yüzünün.... Bak şöyle şuralarından kat verdirsen, harika olur ! Benim de boynum uzun olmasa ayni seninki gibi bir model yaptırırdım 1.Kadın: Ah sekerim sende bir alemsin. Keşke benimde boynum seninki gibi olsa. En azından su çökük omuzlarımın dikkat çekmesini engellemiş olurdum 2.Kadın: Ayol sen ne diyorsun?.. Senin gibi omuzları olsun isteyen bir sürü kız var.. Giydiğin her şey sana öyle yakışıyor ki.. Birde benim su kısa kollarıma bak Omuzlarım seninkiler gibi olsaydı, giydiğim bluzlar üstümde emanet gibi durur muydu ? Vır vır vır, dır dır dır....
3.Versiyon Erkek / Erkek: 1.Adam: Saçını mı kestirdin ? 2.Adam: Evet 1.Adam: Sıhhatler olsun abi !.. 2.Adam: Sağol... Olay budur !
|
|
|
|
|
|
ηє вєуαη-ι нαℓє ¢υ'яєт, ηє ƒιgαηα тαкαтιм ναя. ηє яє¢α уι ναѕℓα gαуяєт, ηє ƒιяαнα кυ∂яєтιм ναя.
|
|
|
|
EfsuN
|
 |
« Yanıtla #1 : Ocak 31, 2008, 15:48:04 » |
|
 çok hoştu..emeğine sağLık..kısa ve öz oLan makßuLdür..oLay ßudur... 
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
EftaL
|
 |
« Yanıtla #2 : Ocak 31, 2008, 15:52:09 » |
|
İşte bu kadar diyosun yani 
|
|
|
|
|
|
ηє вєуαη-ι нαℓє ¢υ'яєт, ηє ƒιgαηα тαкαтιм ναя. ηє яє¢α уι ναѕℓα gαуяєт, ηє ƒιяαнα кυ∂яєтιм ναя.
|
|
|
|
Sevdam12
|
 |
« Yanıtla #3 : Ocak 31, 2008, 15:55:03 » |
|
Evet çok güzel olmuş. Olay hakkaten budur...
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
moonlight
Aktif

Puan Etiketi: 11
|
 |
« Yanıtla #4 : Ocak 31, 2008, 16:11:08 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LETAİF
|
 |
« Yanıtla #5 : Şubat 01, 2008, 04:39:07 » |
|
|
|
|
|
|
|
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı....
|
|
|
|
EftaL
|
 |
« Yanıtla #6 : Şubat 01, 2008, 09:16:12 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kardelen54
|
 |
« Yanıtla #7 : Şubat 01, 2008, 10:49:52 » |
|
kesinlikle  zaten bu konuyu hiç anlamamışımdır. neden hep bayanlar eleştirilir 
|
|
|
|
|
|
Sürç-ü lisan ettiysem affola...
|
|
|
|
EftaL
|
 |
« Yanıtla #8 : Şubat 01, 2008, 11:20:24 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sevdam12
|
 |
« Yanıtla #9 : Şubat 01, 2008, 11:40:28 » |
|
Eleştiriye açık olduklarından değil bence. Kadına ikinci sınıf muamelesi yapılıyor, malesef...
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
firdevs27
Banli Üye
Sadece Üye
Puan Etiketi: 2
_İzâ gadibte fe’skut: Öfkelendiğinde SUS!!!_
|
 |
« Yanıtla #10 : Şubat 01, 2008, 11:44:35 » |
|
|
|
|
|
|
|
Allah'ım, fayda vermeyen ilimden, ürpermeyen kalpten, doymayan nefisten, icâbet edilmeyen duadan sana sığınırım...
|
|
|
|
EftaL
|
 |
« Yanıtla #11 : Şubat 01, 2008, 13:44:54 » |
|
Rica ederim. Ben teşekkür ederim okuduğunuz için.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
siyahkelebek
Aktif

Puan Etiketi: 5
|
 |
« Yanıtla #12 : Şubat 01, 2008, 14:39:05 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aladin
Katılımcı

Puan Etiketi: 30
|
 |
« Yanıtla #13 : Şubat 01, 2008, 15:40:56 » |
|
"Eleştiriye açık olduklarından değil bence. Kadına ikinci sınıf muamelesi yapılıyor, malesef..."
cok üzücü ve kasitli , tahrik edici ifade...
|
|
|
|
|
|
"paylasimda SIFIR HAKARET, düsünceye SINIRSIZ HOSGÖRÜ"
Allah(c.c)selami üzerimize olsun.
Bu dünyanin cefasindan sefasina sira gelmez, gafil olma
|
|
|
seheryeli
Aktif

Puan Etiketi: 13
|
 |
« Yanıtla #14 : Şubat 03, 2008, 19:32:06 » |
|
aynen katılıyorum bende 
|
|
|
|
|
|
Güzel konuşmanın sırrı, lüzumsuz sözleri terk etmektir
|
|
|
_ayyildiz_
Okur

Puan Etiketi: 4
|
 |
« Yanıtla #15 : Şubat 10, 2008, 02:13:01 » |
|
paylasim icin tskler cok güzell.. letaife aynen katiliyorum birde ikinci sinif muamelsi gibi bir durum yok, bence hanimlar biraz fazla detaya takildiklarindandir sanirim..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gariban gurbetci
|
 |
« Yanıtla #16 : Şubat 10, 2008, 02:31:48 » |
|
kardesim bir seyler paylasalim bune kadin erkek davasi ikiside Allahin kulu ayirim yapmiyalim sonra kadina ikinci sinif mualemesi yapiliyor yazmaniz bir ayrimcaliktir burda hepimiz bir kardesiz msn de tartisin ama bura tartisma yeri deyil
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kardelen54
|
 |
« Yanıtla #17 : Şubat 10, 2008, 16:18:32 » |
|
kardesim bir seyler paylasalim bune kadin erkek davasi ikiside Allahin kulu ayirim yapmiyalim sonra kadina ikinci sinif mualemesi yapiliyor yazmaniz bir ayrimcaliktir burda hepimiz bir kardesiz msn de tartisin ama bura tartisma yeri deyil
birincisi: ayrımcılık konusunda yapılan yanlışların tatlı konuşmalar bunlar...  ikincisi: hepimiz kardeşiz elbette. kardeşlik çerçevesinde, saygı ile konuşmakta sakınca yoktur ki  üçüncüsü: msn de konuşun diyorsunuz iyi güzel de mesela ben herkesi ekleyemem kiii hem o zaman forum olmasının ne anlamı var kiii  yine söylüyorum; saygı ve sevgi çerçevesinde haddi aşmadam herbir konuyu burada tartışabileceğimizi, konuşabileceğimizi düşünüyorum. yanlışmıyım? saygılar...
|
|
|
|
|
|
Sürç-ü lisan ettiysem affola...
|
|
|
|
Sevdam12
|
 |
« Yanıtla #18 : Şubat 10, 2008, 16:23:59 » |
|
abartmışsınız. Herkes kendi düşüncelerini aktarır. Yanlış bişey söğlediğimi düşünmüyorum. Bu kadar tepki olmamalıydı diye düşünüyorum. Paylaşım olmayacaksa burda olmanın da bir anlamı yok. Eleştiriye açık değilseniz söğleyin suya sabuna dokunmayalım bir daha...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EftaL
|
 |
« Yanıtla #19 : Şubat 10, 2008, 16:39:45 » |
|
Kardelene katılıyorum. Ayrıca herkes istediği yorumu yapabilir. Forumun olmasının manası budur zaten. Eleştiriye açık değilsek burda olmayalım boşuna. Msn de tartışmak istesek tartışırız. Yine de verdiğiniz akıl için teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|