|
Suvari
|
 |
« : Aralık 15, 2007, 09:15:23 » |
|
Selam aleyküm arkadaslar Molla cami sitesinin yeniden yapilandirilmasi calismalari devam ediyor. Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapadresindeki molla cami kitapligimiz cok cok hizli sekilde hizmetinize sunulmus durumunda:))) henüz düzenlemeler devam ediyor yorum ve görüslerinizi paylasmaniz ümidi ile
|
|
|
|
|
|
Kervan yürür.. ______ takdir ediliyorsanız değil taklit ediliyorsanız başarmışsınız
|
|
|
|
hak yolcusu
|
 |
« Yanıtla #1 : Aralık 15, 2007, 09:54:18 » |
|
şöyle bir göz gezdirdim tek kelimeyle harika çok güzel olmuş emeği geçen tüm kardeşlerimizden ALLAH celle celaluhu razi ve memnun olsun..
|
|
|
|
|
|
Yıkmak yapmak gibi insana şerefmi verir, Emin ol onu En çulpa herifler de becerir, İşte Süleymaniye iki ırgat yıkmaya yetişir, Ama haydi yap desen Bir Sultan Süleymanla Bir Mimar sinan gerekir..
|
|
|
|
Suvari
|
 |
« Yanıtla #2 : Aralık 15, 2007, 10:21:24 » |
|
şöyle bir göz gezdirdim tek kelimeyle harika çok güzel olmuş emeği geçen tüm kardeşlerimizden ALLAH celle celaluhu razi ve memnun olsun..
kıtaplıgı o kadar ihmal etmişiz ki onayda bekleyen 12 sayfa yorum var 
|
|
|
|
|
|
Kervan yürür.. ______ takdir ediliyorsanız değil taklit ediliyorsanız başarmışsınız
|
|
|
|
farukaktaş
|
 |
« Yanıtla #3 : Aralık 15, 2007, 12:03:11 » |
|
Teşekkürler, müthiş olmuş.. 
|
|
|
|
|
|
Sabır, yüzü ekşitmeden acıyı yudum yudum içine sindirmektir. Cüneyd-i Bağdadi Hz.
|
|
|
|
ankebut-57
|
 |
« Yanıtla #4 : Aralık 15, 2007, 14:40:08 » |
|
Tasarım harika. Tebrik ve teşekkür ederiz.
|
|
|
|
|
|
Âlimleri irfan sahib eden, üç harf ile beş noktadır.(عشق) Mü'minleri duhûlü cennet eyleyen, beş harf ile üç noktadır. (ايمان)
|
|
|
|
Mecelle
|
 |
« Yanıtla #5 : Aralık 15, 2007, 19:14:43 » |
|
elleriniz dert görmesin harika olmuş..Allah razı olsun
Rızai ilahi için yapılan hiç bir çaba,emek karşılıksız degildir...rabbim hem dünya hem ahirette karşılıgını ihsan etsin..
|
|
|
|
|
|
Ey Birader bir Noktasın Haddini bilde yürü Şimdi AHU bir olur Hınzır olur nice sürü!..
|
|
|
|
Sadık Dost
|
 |
« Yanıtla #6 : Aralık 15, 2007, 19:37:04 » |
|
çok şükür  kitaplığımızı ihmal etmeyelim inşaAllah  herşey çok güzel görünüyor, Allah yardımcınız olsun.. bir de diyorum ki dolaştığımız sitelerde bilgi vermemiz icap ettiği zaman kitaplığımızdaki kaynakları kullanarak link versek ziyaretçilerin ayağı alışır  mollacami dostlarının dayanışmasını gördükçe çok mutlu oluyoruz, herkese kolay gelsin..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mihman
Acemi
Puan Etiketi: 2
|
 |
« Yanıtla #7 : Aralık 16, 2007, 01:35:33 » |
|
Elinize sağlık güzel olmuş.
|
|
|
|
|
|
Bazı kimseler, merdivenin sonuna kadar eriştikleri zaman onun yanlış duvara dayanmış olduğunu anlarlar. C. ALTA
|
|
|
|
rky_
|
 |
« Yanıtla #8 : Ocak 01, 2008, 18:35:19 » |
|
kütüphane kitap kaynıyo çok güzel ellerinize saglık
|
|
|
|
|
|
Allah'tan ümit kesilmez!...
|
|
|
dirayet
Okur

Puan Etiketi: 2
|
 |
« Yanıtla #9 : Ocak 19, 2008, 10:43:13 » |
|
kitaplık çok harika olmuş elllerinize sağlık
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
talebecikk
|
 |
« Yanıtla #10 : Ocak 19, 2008, 11:06:04 » |
|
aslında sonra bakacaktım ama yorumları görünce dayanamadım  çok harika olmuş teşekkür ederiz sayın yönetici 
|
|
|
|
|
|
Ölürse ten ölür,canlar ölesi değil!...
Göğe bezgin bakanların bir türlü öğrenemediği bir oyundur satranç...
|
|
|
agah
Okur

Puan Etiketi: 10
|
 |
« Yanıtla #11 : Ocak 20, 2008, 22:09:20 » |
|
Çok güzel olmuş kitaplığımız ellerinize emeklerinize sağlık...
|
|
|
|
|
|
Kendi kendine ettiğin âdem Bir yere gelse idemez âlem.(Adlî)
|
|
|
|
cennet ırmağı
|
 |
« Yanıtla #12 : Ocak 21, 2008, 00:18:39 » |
|
kitaplığa bugün bakma fırsatım oldu ellerinize sağlık çok güzel olmuş..
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
Yâde
|
 |
« Yanıtla #13 : Haziran 11, 2009, 01:02:33 » |
|
Harika  Emeği geçenlerden Allah razi olsun
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
gerçekleribilmek
Katılımcı

Puan Etiketi: 53
|
 |
« Yanıtla #14 : Haziran 11, 2009, 01:27:49 » |
|
aslında sonra bakacaktım ama yorumları görünce dayanamadım  çok harika olmuş teşekkür ederiz sayın yönetici 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hhmercan
|
 |
« Yanıtla #15 : Haziran 11, 2009, 10:52:55 » |
|
gerçekten müthiş yapımlara imza atıyorsunuz reis ... Allah muvaffak kılsın
|
|
|
|
|
|
Host, Domain, VPS, Reseller, Radyo ve Oyun Sunucuları || Web Tasarım || Rapid Premium || Formmail || Özel Grafik || T-Shirt Design
|
|
|
gulu rana zehra bakirtaş
Caylak
Puan Etiketi: 0
|
 |
« Yanıtla #16 : Ağustos 31, 2009, 12:10:52 » |
|
ya bende yeniyim burada ama herşey muhteşem görünüyo emeğinize sağlık :D her an bağımlısı olabilirim buranın ;)
|
|
|
|
|
|
BİR KARANLIK GELİYOR YOKLUĞUNUN ARDINDAN NEZAMAN GÜNEŞ BATSA BU SON GECEM DİYORUM VAZ GEÇ YALAN DÜNYANIN KÖHNE SALTANATINDAN YETİŞİR BUNCA ELEM BUNCA KEDER DİYORUM HERŞEY SAĞIR İÇİMDE NEŞİİR NE MUSİKİ DÜNYADAN BEZGİNLİĞİM DÜNYALAR KADAR ESKİİ...N.F.K.K
|
|
|
|
Suvari
|
 |
« Yanıtla #17 : Ağustos 31, 2009, 13:46:55 » |
|
Hoşgeldiniz kardeşim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tuba64
|
 |
« Yanıtla #18 : Ağustos 31, 2009, 14:40:50 » |
|
|
|
|
|
|
|
Ey insan!Zor bir zamanda ey Allahım benim büyük bir derdim var demek yerine,ey dert benim büyük bir ALLAH'ım var diyenlerden ol.
|
|
|
melissa
Katılımcı

Puan Etiketi: 47
|
 |
« Yanıtla #19 : Aralık 25, 2009, 23:09:30 » |
|
Maalesef kitapliga üye olamiyorum. Mse'e sifre gelecek diye bekledim, gelmedi, tekrar istedim sifreyi hala bekliyorum. Zaten kitaplar için geldim, mollaya üye oldum burdan çikamiyorum, bir an evvel aradigim konulara ulasmak için kitapligi istiyorum, yardim Lûtfen. 
|
|
|
|
|
|
Ehl-i dünya dünyada Ehl-i ukbâ (Ahireti isteyenler)ukbâda, Her biri br sevdada Bana Allah'im gerek.
|
|
|
|