sessizlik
Okur

Puan Etiketi: 6
|
 |
« : Ocak 27, 2008, 15:55:19 » |
|
Tepkilerimiz...
KLASİK TEPKİ: Sıraya geç kardeşim NEOKLASİK TEPKİ: Şeker kardeşim sıraya geçiver REALİST TEPKİ: Sıra var SURREALİST TEPKİ: Sallandıracaksın bunlardan ikisini kızılay da bak bir daha yapabiliyorlar mı? ROMANTİK TEPKİ: Beyefendi galiba sırayı görmediniz NATURALİST TEPKİ: Sırana geç MODERN TEPKİ: Efendim insanımız eğitimsiz. Halbuki Avrupa da POST-MODERN: Sırana geç lan ayı! UZLASIMCI: Acelesi olmasa öne geçmezdi; üzmeyin garibi DEVRİMCİ: Alt yapı sorunları çozülmeden halkımız sıraya geçmez. Devrim olunca herkes hizaya gelecek KADERCİ: iki dakika fazla beklesek kıyamet mi kopar? Kısmetse hepimizin işi görülür FELSEFECİ (septik-kuşkucu): Ön ve arka kavramları gorecelidir.O tarafın ön taraf olduğuna kim karar verdi? Öne geçtiğini zanneden, aslında arkaya geçmiş olabilir KANT CI: Efendim algılanmayan şeyler yok demektir. Bakmayın o tarafa,adam yok olur KOTÜMSER VAROLUŞCU: Herkes bir gun ölecek. Onurlu bir şekilde bekleyin. Bir gün o adamda ölecek İYİMSER VAROLUŞCU: Sıkmayın canınızı,su anın tadını çıkarmaya çalışın. Bakın ne güzel hayattasınız ve birileri önünüze geçebiliyor HUMANİST: İnsanlık bir bütündür. Birimiz hepimiz hepimiz birimiz için. Dolayısıyla birimiz öne geçince,aslında hepimiz öne geçmiş oluyoruz.
|
|
|
|
|
|
"Faydalanılmayan bilgi, harcanmayan ve hiç kimseye hayrı dokunmayan define gibidir."
|
|
|
EfsuN
Firtina

Puan Etiketi: 233
Mutfakta ßiri var!
|
 |
« Yanıtla #1 : Şubat 09, 2008, 01:06:57 » |
|
çok güzeLdi teşekkürLer..
|
|
|
|
|
|
вυ ∂α gє¢єя уα нû...
|
|
|
_ayyildiz_
Okur

Puan Etiketi: 5
|
 |
« Yanıtla #2 : Şubat 10, 2008, 23:46:38 » |
|
paylasim icin tskler seker kardesim  ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cennet ırmağı
|
 |
« Yanıtla #3 : Şubat 10, 2008, 23:47:03 » |
|
çok güzeLdi teşekkürLer..
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
EftaL
|
 |
« Yanıtla #4 : Şubat 11, 2008, 12:07:57 » |
|
paylasim icin tskler seker kardesim  ...
|
|
|
|
|
|
ηє вєуαη-ι нαℓє ¢υ'яєт, ηє ƒιgαηα тαкαтιм ναя. ηє яє¢α уι ναѕℓα gαуяєт, ηє ƒιяαнα кυ∂яєтιм ναя.
|
|
|
|
rky_
|
 |
« Yanıtla #5 : Şubat 11, 2008, 12:09:57 » |
|
POST-MODERN: Sırana geç lan ayı! çok ayıp 
|
|
|
|
|
|
Allah'tan ümit kesilmez!...
|
|
|
|
rky_
|
 |
« Yanıtla #6 : Şubat 11, 2008, 12:11:08 » |
|
FELSEFECİ (septik-kuşkucu): Ön ve arka kavramları gorecelidir.O tarafın ön taraf olduğuna kim karar verdi? Öne geçtiğini zanneden, aslında arkaya geçmiş olabilir 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BULUT
|
 |
« Yanıtla #7 : Şubat 11, 2008, 13:16:47 » |
|
hımm,güzeldi 
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
Sevdam12
|
 |
« Yanıtla #8 : Şubat 11, 2008, 13:31:36 » |
|
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
yolcu
Aktif

Puan Etiketi: 13
Araştırmacı
|
 |
« Yanıtla #9 : Şubat 11, 2008, 14:12:22 » |
|
KADERCİ: iki dakika fazla beklesek kıyamet mi kopar? Kısmetse hepimizin işi görülür. Kaderci demekle ne ifade ediliyor?Kadere teslim olan mı? Kaderi yanlış anlayan mı? vb?
|
|
|
|
|
|
İman bir bütündür.Bir cüz'ünü inkar,bütününü inkar etmek demektir.
|
|
|
seheryeli
Aktif

Puan Etiketi: 14
|
 |
« Yanıtla #10 : Şubat 12, 2008, 22:35:49 » |
|
teşekkürler 
|
|
|
|
|
|
Güzel konuşmanın sırrı, lüzumsuz sözleri terk etmektir
|
|
|
aladin
Katılımcı

Puan Etiketi: 32
|
 |
« Yanıtla #11 : Şubat 12, 2008, 23:21:30 » |
|
bu durumda ben romantik tepkicilerdenim...  ROMANTİK TEPKİ: Beyefendi galiba sırayı görmediniz...
|
|
|
|
|
|
"paylasimda SIFIR HAKARET, düsünceye SINIRSIZ HOSGÖRÜ"
Allah(c.c)selami üzerimize olsun...
|
|
|
|
kardelen54
|
 |
« Yanıtla #12 : Mart 02, 2008, 14:29:58 » |
|
|
|
|
|
|
|
Sürç-ü lisan ettiysem affola...
|
|
|
|
gözyaşı
|
 |
« Yanıtla #13 : Mart 02, 2008, 14:39:13 » |
|
Çok hoştu teşekkürler. Ama ben bunlardan hangisiyim bilmiyorum. Çünkü böyle bir durumda sağolsun benden önce diğer vatandaşlarımız görevlerini ifa ediyorlar. Tepkilerini ortaya koyma konusunda çok aceleci bir toplumuz galiba 
|
|
|
|
|
|
Ya Rabbi! Doğruyu doğru olarak bize göster ve ona uymak için kuvvet ve kudret ver.
|
|
|
|
talebecikk
|
 |
« Yanıtla #14 : Mart 02, 2008, 15:12:51 » |
|
KLASİK TEPKİ: Sıraya geç kardeşim çok sinirliysem hele bir de acelem varsa mecbur bırakıyorlar yahu  teşekürler paylaşım için...
|
|
|
|
|
|
Ölürse ten ölür,canlar ölesi değil!...
Göğe bezgin bakanların bir türlü öğrenemediği bir oyundur satranç...
|
|
|
Pazarbaşı
Aktif

Puan Etiketi: 18
|
 |
« Yanıtla #15 : Mart 03, 2008, 21:43:22 » |
|
güzeldi teşekkürler 
|
|
|
|
|
|
''Hizmet muvaffak olsunda varsın bizim yerimiz caminin pabuçluğu olsun''
|
|
|
|
zeynep88
|
 |
« Yanıtla #16 : Mart 03, 2008, 21:44:13 » |
|
bu durumda ben romantik tepkicilerdenim...  ROMANTİK TEPKİ: Beyefendi galiba sırayı görmediniz... aynen 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gihanna
|
 |
« Yanıtla #17 : Mart 03, 2008, 21:48:50 » |
|
çok güzeldi kardeşim canımın çok sıkkın olduğu bu akşamda gülümsettin :)allahta seni güldürsün emi.....hım rky kardeşimizede katılıyorum
|
|
|
|
|
|
faydalı ilim,makbul amel,helal rızık..
|
|
|
|
rky_
|
 |
« Yanıtla #18 : Mart 03, 2008, 23:41:22 » |
|
çok güzeldi kardeşim canımın çok sıkkın olduğu bu akşamda gülümsettin :)allahta seni güldürsün emi.....hım rky kardeşimizede katılıyorum

|
|
|
|
|
|
|
|
|
EfsuN
Firtina

Puan Etiketi: 233
Mutfakta ßiri var!
|
 |
« Yanıtla #19 : Mart 03, 2008, 23:45:54 » |
|
ßu da acaip ßir şey..sıradasınız,ayakLarınız şişmiş,ßeLiniz kopacak ßiri çıkmış: İYİMSER VAROLUŞCU: Sıkmayın canınızı,su anın tadını çıkarmaya çalışın. Bakın ne güzel hayattasınız ve birileri önünüze geçebiliyor
|
|
|
|
|
|
вυ ∂α gє¢єя уα нû...
|
|
|
|