|
Sadık Dost
|
 |
« : Ocak 25, 2008, 21:46:57 » |
|
Bilmem ki nedir bana böyle derin hüzün yükleyen Akşamın alaca karanlığı mı dersiniz? Yoksa bir güne daha veda edişimin hüznü mü?
Zaman geçip giderken hayat devam ediyor.. Hayat devam ederken ben geçip gidiyorum.
Zaman, kağıttan bir gemi gibi ellerimde Yüzdürmesem kağıt kalıp gemi olamayacak Yüzdürsem eriyip gidecek ellerimden Ne kağıt kalacak ne gemi…
Kağıttan bir gemiye yüklemiş gibiyim düşlerimi: zamana!.. Zaman, kağıttan bir gemi gibi ellerimde Yüzdürmesem, kendi geçip giderken adı kalacak Yüzdürsem eriyip gidecek ellerimden adı hayat olacak…
Bilmem ki nedir böyle yüreğimi sızlatan Hayatın zamana yetişemiyor olması mı dersiniz? Yoksa zamana sığdıramadıklarımın hüznü mü?
Zaman geçip giderken hayat devam ediyor.. Hayat devam ederken ben geçip gidiyorum.
umut (25.01.08)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ahuzar
|
 |
« Yanıtla #1 : Ocak 25, 2008, 23:12:58 » |
|
Elinize,gönlünüze sağlık,Rabbim kaleminize kuvvet,yüreğinize bereket versin de inşaallah birikimlerinizden istifade edelim..
Hüzün ne acıya benzer,ne de kedere..Hüzün asil bir duygudur sahibini de asil kılar.Taşımasını bilenlerin üzerinde ne de güzel durur hüzün... Teşekkürler, selam ve dua ile...
|
|
|
|
|
|
Bırakma ellerimizi Rabb' im...
|
|
|
|
Sadık Dost
|
 |
« Yanıtla #2 : Ocak 26, 2008, 20:41:00 » |
|
Amin, inşaAllah..  Çok teşekkür ediyorum sevgili ahuzar, senin de ellerine yüreğine sağlık.. Sözlerin yüreğinde biriktirdiğin hüzün damlalarını dökmüş satırlarına.. Hayata nemli gözlerle gülümseyebilmenin adıdır hüzün.. çekilen acıya suçlu aramamaktır, kimseyi asık bir yüzle cezalandırmamaktır hüzün.. acıya tahammül edebilmenin adıdır hüzün.. yürekte derin hasretler çekerken, yürek açık bir yara gibi kanarken el açıp dua edebilmektir hüzün.. hüzün ki; ümidin hiç tükenmemesi.. hüzün güvenmektir acıyı verene, bilirsin ki; O (c.c.) ne eylerse güzel eyler.. selam dua ve sevgiyle..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cennet ırmağı
|
 |
« Yanıtla #3 : Ocak 27, 2008, 00:21:19 » |
|
yüreğine sağlık kardeşim..
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
Suvari
|
 |
« Yanıtla #4 : Ocak 27, 2008, 04:22:06 » |
|
yüreğine sağlık kardeşim..
el sallaniyor rihtimdan taa uzaklara gecip giden zamana ve yildizlara buruk ve hüzünlü sahile vururken dalgalar eriyip gidiyor yine bir gemi ufuklara
|
|
|
|
|
|
Kervan yürür.. ______ takdir ediliyorsanız değil taklit ediliyorsanız başarmışsınız
|
|
|
|
Sevdam12
|
 |
« Yanıtla #5 : Ocak 27, 2008, 09:01:51 » |
|
Zaman akmakta tüm hızıyla Her şey gitmek te kaçınılmaz sona Ulaşması gereken noktaya Kaçınılmaz olan son Hızla akarak yaklaşmakta Yavaşlatmak; olabilir, belki Ama durdurmak; imkansız, asla Emeğinize sağlık...
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
kardelen54
|
 |
« Yanıtla #6 : Ocak 30, 2008, 20:12:36 » |
|
hüzün ve zaman çok güzel işlenmiş  ne diyelim herşeh gönlün(m)üzce olsun  yalnız burada da edebiyat parçalanmış hani  hepinizin yüreğine, kalemine sağlık...devamını bekliyorum bir şiirsever olarak
|
|
|
|
|
|
Sürç-ü lisan ettiysem affola...
|
|
|
|
EftaL
|
 |
« Yanıtla #7 : Ocak 31, 2008, 10:48:05 » |
|
Gerçekten çok güzel. Emeğinize sağlık.
|
|
|
|
|
|
ηє вєуαη-ι нαℓє ¢υ'яєт, ηє ƒιgαηα тαкαтιм ναя. ηє яє¢α уι ναѕℓα gαуяєт, ηє ƒιяαнα кυ∂яєтιм ναя.
|
|
|
EfsuN
Firtina

Puan Etiketi: 231
Mutfakta ßiri var!
|
 |
« Yanıtla #8 : Şubat 09, 2008, 01:34:57 » |
|
çok güzeLdi.. Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yaprazı oLsun..
|
|
|
|
|
|
вυ ∂α gє¢єя уα нû...
|
|
|
|
LETAİF
|
 |
« Yanıtla #9 : Mayıs 05, 2008, 10:03:10 » |
|
çok güzeldi kardeşim yüreğine sağlık bu hayatın elimizden kayıp gidişini çok güzel anlatan bir şiir olmuş bu güzel şiirini devamı da gelir inşallah.
|
|
|
|
|
|
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı....
|
|
|
|
mpower14
|
 |
« Yanıtla #10 : Mayıs 05, 2008, 10:19:29 » |
|
çok güzeldi kardeşim yüreğine sağlık bu hayatın elimizden kayıp gidişini çok güzel anlatan bir şiir olmuş bu güzel şiirini devamı da gelir inşallah.
|
|
|
|
|
|
Himmete Talip olan hizmete ragıb olur hizmete ragıb olan himmete nail olur... *********************************************************** Şimdi tüm günahlarımıza bir istiğfar:Estağfirullahel aziiym ve etubü ileyk. mincemıi ma kerihallah.
|
|
|
damla_
Moderator
Emektar

Puan Etiketi: 315
Fetebârekellahu ahsen'ul-hâligın
|
 |
« Yanıtla #11 : Mayıs 05, 2008, 17:50:57 » |
|
Maşaallah kardeşim,ne kadar güzel yazmışsınız  Yüreğinize sağlık..
|
|
|
|
|
|
Alemlerin Rabbine sonsuz hamd-ü senalar olsun..- Sen benim kabul edilmiş dualarımsın -
|
|
|
|
Sadık Dost
|
 |
« Yanıtla #12 : Mayıs 05, 2008, 19:02:23 » |
|
Hepinize tek tek teşekkür ediyorum, sizlerin de yüreğinize sağlık.. İnşaallah devam edebilirim.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alişş
Aktif

Puan Etiketi: 22
|
 |
« Yanıtla #13 : Mayıs 05, 2008, 19:33:21 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gözyaşı
|
 |
« Yanıtla #14 : Mayıs 05, 2008, 19:37:50 » |
|
Yüreğinize ve kaleminize sağlık. Çok güzel bir şiir...
|
|
|
|
|
|
Ya Rabbi! Doğruyu doğru olarak bize göster ve ona uymak için kuvvet ve kudret ver.
|
|
|
YENİCE
Aktif

Puan Etiketi: 4
|
 |
« Yanıtla #15 : Mayıs 08, 2008, 23:18:41 » |
|
 Çok güzel bir şiirdi kardeşim, gönlüne sağlık.
|
|
|
|
|
|
BEDENDE BAŞ NASILSA İMANDA SABIRDA ÖYLEDİR.NASILKİ BAŞSIZ BEDEN OLMAZSA SABIRSIZDA İMAN OLMAZ.
|
|
|
|
Sadık Dost
|
 |
« Yanıtla #16 : Mayıs 09, 2008, 00:43:10 » |
|
teşekkür ederim, sizler de sağolun kardeşlerim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zeynep88
|
 |
« Yanıtla #17 : Mayıs 22, 2008, 09:01:37 » |
|
 Çok güzel bir şiirdi kardeşim, gönlüne sağlık. çookkk güzel hemde 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sadık Dost
|
 |
« Yanıtla #18 : Mayıs 22, 2008, 18:51:32 » |
|
teşekkür ederim kardeşim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hak yolcusu
|
 |
« Yanıtla #19 : Mayıs 22, 2008, 19:06:49 » |
|
|
|
|
|
|
|
Yıkmak yapmak gibi insana şerefmi verir, Emin ol onu En çulpa herifler de becerir, İşte Süleymaniye iki ırgat yıkmaya yetişir, Ama haydi yap desen Bir Sultan Süleymanla Bir Mimar sinan gerekir..
|
|
|
|