jade
Aktif

Puan Etiketi: 15
bakma suskun olduğuma, dağlarında sesi çıkmaz
|
 |
« : Aralık 14, 2007, 16:12:04 » |
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
|
|
Elif, Lam, Mim...Günahkar titrek ellerim 'Elif Elif ' diyediye senden seni isterim, Madem ki sana varmak,dikenli yollar geçmek, Vuslatımın kanıtı olsun; kevser suyundan içmek.
|
|
|
|
Yağmur
|
 |
« Yanıtla #1 : Aralık 18, 2007, 00:19:26 » |
|
fotoğrafı çeken iyi poz yakalamış 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ankebut-57
|
 |
« Yanıtla #2 : Aralık 18, 2007, 15:14:05 » |
|
Gariplerim. 
|
|
|
|
|
|
Âlimleri irfan sahib eden, üç harf ile beş noktadır.(عشق) Mü'minleri duhûlü cennet eyleyen, beş harf ile üç noktadır. (ايمان)
|
|
|
|
şüheda
|
 |
« Yanıtla #3 : Aralık 24, 2007, 19:19:09 » |
|
hee hee arkadakiler daha çok ıslanmışlar 
|
|
|
|
|
|
GÜZEL BAKAN GÜZEL GÖRÜR,GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR,GÜZEL DÜŞÜNEN HAYATTAN LEZZET ALIR...
|
|
|
Alisher
Okur

Puan Etiketi: 2
Ya oldugun gibi gorun, ya da gorundugun gibi ol
|
 |
« Yanıtla #4 : Aralık 25, 2007, 14:32:32 » |
|
hee hee arkadakiler daha çok ıslanmışlar  O yuzden resim cekilirken onde durmak lazim degil mi? 
|
|
|
|
|
|
Herkesle dost olan kimseye dost degildir
|
|
|
tuana
Aktif

Puan Etiketi: 10
Hakli isen korkma, Hakk seni korur!!!
|
 |
« Yanıtla #5 : Aralık 25, 2007, 22:23:27 » |
|
olur olur hemde cok guzel ve serinletici olur... iyi fikir aslinda 
|
|
|
|
|
|
Mesakket koprusunden gecmek icin, Inci gibi goz yaslarini sabir ipine dizmek lazim...
|
|
|
GKN
Okur

Puan Etiketi: 7
|
 |
« Yanıtla #6 : Ocak 09, 2008, 16:41:33 » |
|
neden hordum kulanmamışlar acaba
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hadime
|
 |
« Yanıtla #7 : Ocak 09, 2008, 19:29:10 » |
|
Bunun bir benzerine ben de şahit oldum.Hatta tenefüse 2-3 sn önce çıksaydım bizzat yaşayacaktım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
firdevs27
|
 |
« Yanıtla #8 : Ocak 12, 2008, 14:13:13 » |
|
bu şakayı yapanlar çocuk herhalde ama bakıyorum maşallah kocaman adamlar yapıyor şakayı bana böyle bir şaka yapılsa şaka yapanları elimden Allah'tan başka kimse alamazdı, o sinirle hepsinin tek tek hesabını alırdım böyle sulu şaka olmaz!
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
cennet ırmağı
|
 |
« Yanıtla #9 : Ocak 26, 2008, 14:41:48 » |
|
fotoğrafı çeken iyi poz yakalamış 
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapDersiam.com
|
|
|
siyahkelebek
Aktif

Puan Etiketi: 5
|
 |
« Yanıtla #10 : Ocak 28, 2008, 20:16:48 » |
|
demekki bööle sulu şaka oluomuş 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rky_
|
 |
« Yanıtla #11 : Ocak 28, 2008, 21:38:02 » |
|
süpeeeerr tam benlik bu şaka  su sadece ıslatmakla kalmaz baya bi yüksekten düştügü için acıtırda... o fotografta nerede olmak istersin diye sorulsa cevabım suyu dökenlerden biri olmak isterdim olurdu heralde 
|
|
|
|
|
|
Allah'tan ümit kesilmez!...
|
|
|
temha_nimesay
Aktif

Puan Etiketi: 21
|
 |
« Yanıtla #12 : Şubat 02, 2008, 14:02:02 » |
|
bu şakayı yapanlar çocuk herhalde ama bakıyorum maşallah kocaman adamlar yapıyor şakayı bana böyle bir şaka yapılsa şaka yapanları elimden Allah'tan başka kimse alamazdı, o sinirle hepsinin tek tek hesabını alırdım böyle sulu şaka olmaz!
ne olmus yanı saka sonucta hadi ates topu atsalar katılırdım saka saka buu
|
|
|
|
|
|
∂σѕт ∂єğιℓ∂ιя ∂σğяυѕυη ∂ιуєη ∂σѕт σℓ∂υякι;∂σğяυ σℓ ∂ιуєη<º))))><.·´¯`·.ahy07¸.·´¯`·.¸><((((º>
|
|
|
|
EfsuN
|
 |
« Yanıtla #13 : Şubat 12, 2008, 16:30:04 » |
|
|
|
|
|
|
|
Sen YoLcu ßu YaLan Dünya Hancıdır. ÖyLe ßir Gün Varki Yürekte Sancıdır. Yer Gök ßir OLup Ta Hesap SoruLunca; En Sevdiğin ßiLe Senden Davacıdır .
|
|
|
|
Sevdam12
|
 |
« Yanıtla #14 : Şubat 13, 2008, 07:51:32 » |
|
bana böyle bir şaka yapılsa şaka yapanları elimden Allah'tan başka kimse alamazdı, o sinirle hepsinin tek tek hesabını alırdım böyle sulu şaka olmaz!
Katılıyorum 
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|