|
farukaktaş
|
 |
« : Ocak 22, 2008, 01:19:30 » |
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapHereke'den muhteşem bir manzara... Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapGebze-Çoban Mustafapaşa Camii
|
|
|
|
|
|
Sabır, yüzü ekşitmeden acıyı yudum yudum içine sindirmektir. Cüneyd-i Bağdadi Hz.
|
|
|
|
Suvari
|
 |
« Yanıtla #1 : Ocak 22, 2008, 08:03:36 » |
|
Paylasim icin tesekkürler güzel yere benziyor gidip görmek lazim 
|
|
|
|
|
|
Kervan yürür.. ______ takdir ediliyorsanız değil taklit ediliyorsanız başarmışsınız
|
|
|
|
farukaktaş
|
 |
« Yanıtla #2 : Ocak 22, 2008, 23:23:24 » |
|
Gidip görmeye değer  Yuvacık Barajı... Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
|
|
Sabır, yüzü ekşitmeden acıyı yudum yudum içine sindirmektir. Cüneyd-i Bağdadi Hz.
|
|
|
şüheda
Girişken

Puan Etiketi: 55
AKLI OLAN İBRET ALIR,NEFSE UYAN YOLDA KALIR
|
 |
« Yanıtla #3 : Ocak 23, 2008, 00:16:04 » |
|
bu baraj çooook güzel  paylaşımların için teşekkürler 
|
|
|
|
|
|
GÜZEL BAKAN GÜZEL GÖRÜR,GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR,GÜZEL DÜŞÜNEN HAYATTAN LEZZET ALIR...
|
|
|
|
kardelen54
|
 |
« Yanıtla #4 : Ocak 23, 2008, 00:30:23 » |
|
izmitin genelde taş ve yapı halini gördüğüm için bunları görmek güzel oldu  emeğinize sağlık...
|
|
|
|
|
|
Sürç-ü lisan ettiysem affola...
|
|
|
|
farukaktaş
|
 |
« Yanıtla #5 : Şubat 05, 2008, 22:03:45 » |
|
izmitin genelde taş ve yapı halini gördüğüm için bunları görmek güzel oldu  emeğinize sağlık... İzmit'in taş yapısının yanında bir de yeşil yüzü mevcut. Kandıra-Körfez ve Derince ilçelerinin kırsal kesimi oldukça yeşildir. Derince ilçesi Tahtalı Divanı Davulcular Köyü Göletinden güzel bir manzara  Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ankebut-57
|
 |
« Yanıtla #6 : Şubat 05, 2008, 23:33:28 » |
|
Teşekkürler Faruk kardeşim. İzmit'in bende özel bir yeri vardır. İstanbul tahtın sahibi, İzmit ise sanki onun kardeşi gibi... 
|
|
|
|
|
|
Âlimleri irfan sahib eden, üç harf ile beş noktadır.(عشق) Mü'minleri duhûlü cennet eyleyen, beş harf ile üç noktadır. (ايمان)
|
|
|
|
ankebut-57
|
 |
« Yanıtla #7 : Şubat 05, 2008, 23:34:38 » |
|
İzmit'te tren garının hemen üstünde büyükçe bir saat kulesi vardı. İsmini bilen var mı? 
|
|
|
|
|
|
Âlimleri irfan sahib eden, üç harf ile beş noktadır.(عشق) Mü'minleri duhûlü cennet eyleyen, beş harf ile üç noktadır. (ايمان)
|
|
|
|
farukaktaş
|
 |
« Yanıtla #8 : Şubat 05, 2008, 23:42:53 » |
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapOnun özel bir ismi var mı ki "İzmit Saat Kulesi" olarak biliyoruz ama...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Garip yolcu
Banli Üye
Poyraz

Puan Etiketi: 0
_İzâ gadibte fe’skut: Öfkelendiğinde SUS!!!_
|
 |
« Yanıtla #9 : Şubat 05, 2008, 23:44:54 » |
|
izmit taraflarına hiç gitmemiştim ama artık o güzellikleri görmeyi çok istiyorum çok güzelmiş teşekkür ediyorum paylaşım için bizim güneydoğuda pek fazla yeşil alan yok ama güneydoğumuzun her karışında buram buram evliya, peygamber kokuları her karesinde manevi havanın kokusunu alırsınız muhteşemdir buralarda
|
|
|
|
|
|
Allah'ım, fayda vermeyen ilimden, ürpermeyen kalpten, doymayan nefisten, icâbet edilmeyen duadan sana sığınırım...
|
|
|
|
ankebut-57
|
 |
« Yanıtla #10 : Şubat 06, 2008, 08:04:13 » |
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapOnun özel bir ismi var mı ki "İzmit Saat Kulesi" olarak biliyoruz ama... Şükranlar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cennet ırmağı
|
 |
« Yanıtla #11 : Şubat 06, 2008, 14:09:38 » |
|
emeğinize sağlık...hepsi çok güzeller..
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
Emsile
Girişken

Puan Etiketi: 447
_H.D.L._
|
 |
« Yanıtla #12 : Nisan 04, 2008, 19:32:28 » |
|
|
|
|
|
|
|
Canım BiLe emanetken, kayBedecek neyim oLaBiLirki ?
<3 [ H.D.L. ] <3
|
|
|
|
deli_prof
|
 |
« Yanıtla #13 : Nisan 04, 2008, 19:38:20 » |
|
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
damla_
|
 |
« Yanıtla #14 : Nisan 04, 2008, 22:59:22 » |
|
Çok güzelmiş,hayran kaldım..Emeklerinize sağık..
|
|
|
|
|
|
Alemlerin Rabbine sonsuz hamd-ü senalar olsun..- Sen benim kabul edilmiş dualarımsın -
|
|
|
|
Mecelle
|
 |
« Yanıtla #15 : Nisan 04, 2008, 23:50:41 » |
|
İstanbul tahtın sahibi, İzmit ise sanki onun kardeşi gibi...  dogru söze ne denir ki  teşekkürler faruk kardeşim 
|
|
|
|
|
|
Ey Birader bir Noktasın Haddini bilde yürü Şimdi AHU bir olur Hınzır olur nice sürü!..
|
|
|
|
hak yolcusu
|
 |
« Yanıtla #16 : Nisan 05, 2008, 00:24:05 » |
|
elinize sağlık vatanımızın heryeri ayrı güzellikte izmitte bunlardan biri benimde orda arkadaşlarım vardı bendede ayrı bir yeri vardır izmitin...
|
|
|
|
|
|
Yıkmak yapmak gibi insana şerefmi verir, Emin ol onu En çulpa herifler de becerir, İşte Süleymaniye iki ırgat yıkmaya yetişir, Ama haydi yap desen Bir Sultan Süleymanla Bir Mimar sinan gerekir..
|
|
|
|
Yâde
|
 |
« Yanıtla #17 : Nisan 08, 2008, 21:00:41 » |
|
emeğinize sağlık bende 2.şehrimi uzun aradan sonra yine görmüş oldum 
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
Yâde
|
 |
« Yanıtla #18 : Haziran 03, 2008, 20:25:45 » |
|
Buda benden olsun..izmit/kandıra yolundan bir görüntü Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
janwes
|
 |
« Yanıtla #19 : Haziran 03, 2008, 22:38:28 » |
|
|
|
|
|
|
|
 Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapİ mam gazali  Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yaph adis  Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapy emek  Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapa raba.  Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yaporg
|
|
|
|