|
meymune
|
 |
« : Eylül 01, 2009, 12:21:07 » |
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
Yâde
|
 |
« Yanıtla #1 : Eylül 01, 2009, 12:22:43 » |
|
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
meymune
|
 |
« Yanıtla #2 : Eylül 01, 2009, 12:35:12 » |
|
evet zambak kardeşim ag bağlantılarıyla kenetleniliyor böyle herhalde..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
şifaotu
|
 |
« Yanıtla #3 : Eylül 01, 2009, 13:40:48 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tuba64
|
 |
« Yanıtla #4 : Eylül 01, 2009, 17:45:18 » |
|
|
|
|
|
|
|
Ey insan!Zor bir zamanda ey Allahım benim büyük bir derdim var demek yerine,ey dert benim büyük bir ALLAH'ım var diyenlerden ol.
|
|
|
|
meymune
|
 |
« Yanıtla #5 : Eylül 01, 2009, 20:52:52 » |
|
 tşkr ederim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yücel biter
Girişken

Puan Etiketi: 60
YAN YÜREGİMMM
|
 |
« Yanıtla #6 : Ekim 04, 2009, 14:16:58 » |
|
|
|
|
|
|
|
ALLAHI ANARKEN ALLAH KORKUSU İLE GÖZÜNDEN YAŞ AKANA KIYAMETTE SORGU OLUNMAZ
|
|
|
|
|
türko
Okur

Puan Etiketi: 6
|
 |
« Yanıtla #8 : Ekim 04, 2009, 15:14:26 » |
|
örümcek agı baglamış başından kalkmaya kalkmaya 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selmân-i pâk
|
 |
« Yanıtla #9 : Ekim 04, 2009, 17:05:05 » |
|
|
|
|
|
|
|
HER MUSİBETE KARŞI SABRET! BAŞ KESİLİNCE VÜCUT NASIL HELAK OLURSA; SABIR BİTİNCE DE DİN VE AHLAK GİDER! -----------EBU HUREYRE (R.A.)------------ Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapwww.kuranvehadis.com Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapwww.evkat.com Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapwww.temizhikayeler.com Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapwww.egedenizli.com Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapwww.dersiam.com
|
|
|
Emsile
Girişken

Puan Etiketi: 447
_H.D.L._
|
 |
« Yanıtla #10 : Ekim 12, 2009, 16:24:42 » |
|
aah ah neydi o eski günler saatlerce mollanin basindaydim..  simdi okul dersler  güzel paylasim tesekkürler
|
|
|
|
|
|
Canım BiLe emanetken, kayBedecek neyim oLaBiLirki ?
<3 [ H.D.L. ] <3
|
|
|
~Nur~
Katılımcı

Puan Etiketi: 149
|
 |
« Yanıtla #11 : Ekim 13, 2009, 20:39:13 » |
|
aah ah neydi o eski günler saatlerce mollanin basindaydim..  simdi okul dersler  güzel paylasim tesekkürler neden öyle diyosunki αχαяαуℓιм_68 kardeşim okula hayır kampanyası işe yaramadı mı  bizim adminlerimiz inşallah bu resimdeki gibi değillerdir  (Allah korusun) 
|
|
|
|
|
|
Faniyim, fani olanı istemem, Acizim aciz olanı istemem Ruhumu Rahman'a teslim eyledim; gayr istemem...
|
|
|
Emsile
Girişken

Puan Etiketi: 447
_H.D.L._
|
 |
« Yanıtla #12 : Ekim 17, 2009, 09:14:26 » |
|
neden öyle diyosunki αχαяαуℓιм_68 kardeşim okula hayır kampanyası işe yaramadı mı  sorma kardesim kimse katilmiyo kii 
|
|
|
|
|
|
Canım BiLe emanetken, kayBedecek neyim oLaBiLirki ?
<3 [ H.D.L. ] <3
|
|
|
|
meymune
|
 |
« Yanıtla #13 : Ekim 17, 2009, 21:23:00 » |
|
 tşkr ederim. sağolasınısız.. beğenen bütün kardeşlerime tşkr.ederim.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|