|
verd-iebyaz
|
 |
« : Ocak 06, 2009, 21:51:35 » |
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
neyzen.lal
|
 |
« Yanıtla #1 : Ocak 07, 2009, 10:11:59 » |
|
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapHüzünle titreyen gönle ince bir ah dokunur.... Kalbi kırık olanın kalbine Allah dokunur...
|
|
|
|
verd-iebyaz
|
 |
« Yanıtla #2 : Ocak 07, 2009, 10:14:51 » |
|
Korkma korkma çoook hijyenik.  Bu fare çok sevimli, benim rahmetli kedimin yakaldıklarının yanında. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Emsile
Girişken

Puan Etiketi: 447
_H.D.L._
|
 |
« Yanıtla #3 : Ocak 07, 2009, 10:18:23 » |
|
ilgincmis ama ben kendi mouse mi tercih ederim 
|
|
|
|
|
|
Canım BiLe emanetken, kayBedecek neyim oLaBiLirki ?
<3 [ H.D.L. ] <3
|
|
|
|
neyzen.lal
|
 |
« Yanıtla #4 : Ocak 07, 2009, 11:09:52 » |
|
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapHüzünle titreyen gönle ince bir ah dokunur.... Kalbi kırık olanın kalbine Allah dokunur...
|
|
|
|
Yâde
|
 |
« Yanıtla #5 : Ocak 07, 2009, 11:23:47 » |
|
Bakınca bile tuhaf oldum böyle bir mause asla istemem  Teşekkurler kardeşim 
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
kardelen54
|
 |
« Yanıtla #6 : Ocak 07, 2009, 13:29:42 » |
|
Dokunamam ki ben buna ama güzelmiş 
|
|
|
|
|
|
Sürç-ü lisan ettiysem affola...
|
|
|
|
verd-iebyaz
|
 |
« Yanıtla #7 : Ocak 07, 2009, 18:38:13 » |
|
Ben teşekkür ederim kardeşim. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
deli_prof
|
 |
« Yanıtla #8 : Ocak 07, 2009, 20:38:12 » |
|
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
h_ü_l_y_a
Katılımcı

Puan Etiketi: 60
|
 |
« Yanıtla #9 : Ocak 07, 2009, 20:38:52 » |
|
|
|
|
|
|
|
Ne muhtacına muhtaç olayım ne de muhtacının başına tâç olayım muhtacına muhtaç eyleme ya rab! muhtaç olacaksam bir tek sana muhtaç olayım!...
|
|
|
|
verd-iebyaz
|
 |
« Yanıtla #10 : Ocak 07, 2009, 22:29:51 » |
|
Ben teşekkür ederim kardeşim. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Garip yolcu
Banli Üye
Poyraz

Puan Etiketi: 0
_İzâ gadibte fe’skut: Öfkelendiğinde SUS!!!_
|
 |
« Yanıtla #11 : Ocak 16, 2009, 13:10:58 » |
|
Konuyu paylaştığın için teşekkür mü edeyim, midemizi iflasa sürüklediğin için esip gürlemesem mi bilemedim  Iyyy kim yaptıysa O'na kalsın, biz almayalım alana da mani olmayalım  Orjinal paylaşım için teşekkürler... 
|
|
|
|
|
|
Allah'ım, fayda vermeyen ilimden, ürpermeyen kalpten, doymayan nefisten, icâbet edilmeyen duadan sana sığınırım...
|
|
|
|
verd-iebyaz
|
 |
« Yanıtla #12 : Ocak 16, 2009, 14:10:10 » |
|
Konuyu paylaştığın için teşekkür mü edeyim, midemizi iflasa sürüklediğin için esip gürlemesem mi bilemedim  Iyyy kim yaptıysa O'na kalsın, biz almayalım alana da mani olmayalım  Orjinal paylaşım için teşekkürler...  Ne var kardeşim fıstık gibi mause.  Ben verdim senin için kargoya, çıktı yola.  Marka kentti demi? Ben teşekkür ederim. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Garip yolcu
Banli Üye
Poyraz

Puan Etiketi: 0
_İzâ gadibte fe’skut: Öfkelendiğinde SUS!!!_
|
 |
« Yanıtla #13 : Ocak 16, 2009, 14:23:22 » |
|
Ne var kardeşim fıstık gibi mause.  Ben verdim senin için kargoya, çıktı yola.  Marka kentti demi? Ohalde sana hayırlı uğurlu olsun, sana bol orjinal mauseli günler dilerim  Kargocunun hayatını düşünüyorsan göndermezsin 
|
|
|
|
|
|
Allah'ım, fayda vermeyen ilimden, ürpermeyen kalpten, doymayan nefisten, icâbet edilmeyen duadan sana sığınırım...
|
|
|
|
verd-iebyaz
|
 |
« Yanıtla #14 : Ocak 16, 2009, 14:34:41 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mansurefe
Girişken

Puan Etiketi: 143
İnnemel eğmelü bin niyet...
|
 |
« Yanıtla #15 : Ocak 16, 2009, 22:27:15 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
verd-iebyaz
|
 |
« Yanıtla #16 : Ocak 16, 2009, 23:29:42 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mansurefe
Girişken

Puan Etiketi: 143
İnnemel eğmelü bin niyet...
|
 |
« Yanıtla #17 : Ocak 20, 2009, 04:09:08 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
leyya
Aktif

Puan Etiketi: 372
Affet isyanım benm medet alan Allah'ım...
|
 |
« Yanıtla #18 : Ocak 20, 2009, 06:09:40 » |
|
ıyyyyyyyyyy çoook igrenç,sabah sabah midem altüst oldu. kalmadı zatende.ben almim. alanada mani olmim. sevgili mausçugunla eminimki güzel bir hayat geçirirsin.tşkkrlr.
|
|
|
|
|
|
Bir nesil ki şaha kaldırır devleti... Bir nesil ki inim inim inletir milleti...
İçi Boş OLan ŞeyLerin Sesi Çok Çıkar..
|
|
|
|
verd-iebyaz
|
 |
« Yanıtla #19 : Ocak 20, 2009, 09:19:28 » |
|
Teşekkürler kardeşim mausumla iyiyim zaten.  Bir daha ıııyyyy deme güceniyor bak.  Hiçte mide bulandırıcı değil çok sevimli bikere. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|