mansurefe
Girişken

Puan Etiketi: 143
İnnemel eğmelü bin niyet...
|
 |
« : Ocak 05, 2009, 21:22:38 » |
|
geçen gün bana ziyarete gelen arkadaşımın bataryası bitti ve şarj aleti yanında yok ve benim şarj aletinin ucu kalın onun telefon 5300 ve ince uçlu kullanıyor... bakın nasıl bi çözüm bulduk: önce boyu kısa olan 5300bataryasını 1110i marka telefona takıyoruz, ama baş tarafının başa gelmesine dikkat ediyoruz çünkü şarj alması için önemli bu kısmı sabit durması içinde bantlıyoruz (sağlam olsun diye yara bandı kullandık biz  ) Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapdaha sonra bataryanın fırlamasını engellemek için 1110i nin arka kapağını kapatıyoruz: Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapsonuç: Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapuzun lafın kısası ince uçlu şarj aleti de kullansa batarya kısa da olsa biz işte böyle adamı şarj ederiz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alanyasultanı
|
 |
« Yanıtla #1 : Ocak 05, 2009, 21:32:37 » |
|
|
|
|
|
|
|
Güneşin zerre kadar kadrine noksan gelmez
Eylese nür-ı cihan-tabını huffaş inkar
|
|
|
|
verd-iebyaz
|
 |
« Yanıtla #2 : Ocak 05, 2009, 21:38:56 » |
|
Güldürdünüz bizi kardeşim.  İyi fikir aslında belki ilerde bizede lazım olur. Teşekkürler!
|
|
|
|
|
|
Çevrende boy atıp gelişen bu kadar gül varken, Üç beş diken'den şikayet niye?
|
|
|
|
deli_prof
|
 |
« Yanıtla #3 : Ocak 05, 2009, 22:01:24 » |
|
güzel yöntemmiş ince uçlu şarzlı telefonların dönüştürücüsü var aslında boyutu da çok küçük
|
|
|
|
|
|
Güzelliğin bir damlası olan LEYLA için uykuları haram etmek çok değilse, Güzelliğin kaynağı olan MEVLA için bir ömrü feda etmek az bile.
|
|
|
|
αχαяαуℓιм_68
|
 |
« Yanıtla #4 : Ocak 05, 2009, 22:20:13 » |
|
Güldürdünüz bizi kardeşim.  İyi fikir aslında belki ilerde bizede lazım olur. Teşekkürler! 
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
Zambak
|
 |
« Yanıtla #5 : Ocak 05, 2009, 22:39:21 » |
|
 Voltajlara dikkat etmek lazım aslında  teşekkurler
|
|
|
|
|
|
Gönlümde ne var ise fâş etti göz,Seni sevdiğim yani,pinhan mıdır?
|
|
|
ravzahamza
Firtina

Puan Etiketi: 134
Her kalbin çarpıntısı kendi ecelinin ayak seslerid
|
 |
« Yanıtla #6 : Ocak 06, 2009, 00:00:16 » |
|
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapBin sene de okusam ne biliyorsun diye sorsalar bana ? HADDİMİ BİLİRİM derim.... Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
mansurefe
Girişken

|
 |
« Yanıtla #7 : Ocak 06, 2009, 03:40:29 » |
|
güzel yöntemmiş ince uçlu şarzlı telefonların dönüştürücüsü var aslında boyutu da çok küçük
o yanımızda olsa böyle etmez onu takardık.... ya bazen pratik zekalı oluveriyoruz işte ne yapalım ya... Not: ben ve arkadaşım karadenizli değiliz manisalı ve adanalı...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mansurefe
Girişken

|
 |
« Yanıtla #8 : Ocak 06, 2009, 03:43:18 » |
|
Güldürdünüz bizi kardeşim.  İyi fikir aslında belki ilerde bizede lazım olur. Teşekkürler! ne mutluki sizler güldürebildik... aslında bunu icatlar bölümüne açacaktım da düşündüm düşündüm möhüm bi icad değil diye açmadım...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
deli_prof
|
 |
« Yanıtla #9 : Ocak 06, 2009, 04:06:10 » |
|
Not: ben ve arkadaşım karadenizli değiliz manisalı ve adanalı...
adanalıyı bilmiyorum ama manisalı lar çok zeki insanlar galiba okul zamanlarımda manisalı arkadaşımla elektrikli soba yapmıştık resimini çektim mi bilmiyorum bakayım bulabilirsem eklerim..
|
|
|
|
|
|
Güzelliğin bir damlası olan LEYLA için uykuları haram etmek çok değilse, Güzelliğin kaynağı olan MEVLA için bir ömrü feda etmek az bile.
|
|
|
|
|
|
kardelen54
|
 |
« Yanıtla #11 : Ocak 06, 2009, 06:13:33 » |
|
Not: ben ve arkadaşım karadenizli değiliz manisalı ve adanalı...
 İyi fikir 
|
|
|
|
|
|
Sürç-ü lisan ettiysem affola...
|
|
|
|
leyya
|
 |
« Yanıtla #12 : Ocak 06, 2009, 09:35:54 » |
|
ay çok güldüm ya,bu uşaklar bu işi nasıl yapmışlar aslında tamda anlamadım.bataryasınımı başka tele sıkıştıra sıkıştıra tıkıp şarj etmişler.galiba dogru anladım.ilginç.bnmde manisalı arkadaşlarım vardı ama,çok safdiriklerdi yaw. enteresan bi icat mşllh.e ne diyelim yolunuz açık olsun..
|
|
|
|
|
|
Komedyen değilim ama,gülebilecek bir sürü nedenm ve güldürebilecek bir sürü arkadaşlarm var.Bozuk para değilim ama harcanmış zamanlarm var.Dilsiz değilim ama bazen suskunluklarm var.Boş konuşmam ama güçlü cümlelerim var.Artis hiç değilim ama muhteşem olmak kanımda var...!
|
|
|
|
Zambak
|
 |
« Yanıtla #13 : Ocak 06, 2009, 10:50:51 » |
|
Kendi icadınız mı gerçekten  resimde başka bir site adı olunca ben öyle düşünemiştim  Müsadenizle sizi hemen icatlarımıza alalım kardeşim.Boş olan ilk kategorimizi siz doldurunuz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mansurefe
Girişken

|
 |
« Yanıtla #14 : Ocak 06, 2009, 16:03:25 » |
|
manisadan safdirik çıkmaz başka bölgeden balkanlardan yada orta asyadan gelen muhacir kardeşlerimizden olabilir.... çünkü manisa ve bir çok ilçesi verimli ovalar üzerine kurulmuş sanayi, teknoloji, eğitim ve bil umum ekonomik alanlarda ilerlemeler kaydetmiş mühim bir vilayettir.. başka site adı değil sadece resimlerin boyutunu yüklemeden de görebildiğimiz bir resim yükleme adresi yada sitesi... not: bu durum beni gaza getirdi denemelere başlıyorum başka icatlar için 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
talebecikk
|
 |
« Yanıtla #15 : Ocak 09, 2009, 19:20:26 » |
|
Yolunuz açık olsun Mansurefe kardeşim  Bu icatları yapabilmek için Manisalı olmak şart mı?Pratik Türk zekası işte helal olsun 
|
|
|
|
|
|
***O şimdi B A H R İ Y E L İ***
Ölürse ten ölür,canlar ölesi değil!...
|
|
|
|
Zambak
|
 |
« Yanıtla #16 : Ocak 09, 2009, 19:28:30 » |
|
not: bu durum beni gaza getirdi denemelere başlıyorum başka icatlar için  Çok seviniriz kardeşim orjinal icatlara ihtiyacımız var 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mansurefe
Girişken

|
 |
« Yanıtla #17 : Ocak 10, 2009, 00:02:20 » |
|
vakit ayırdığınız için yorumlarınız için teşekkür edrim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gerçekleribilmek
Katılımcı

Puan Etiketi: 43
|
 |
« Yanıtla #18 : Haziran 02, 2009, 18:30:02 » |
|
çok kullanışlı bir icatmış. paylaşımların devamını bekleriz. teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hhmercan
Girişken

Puan Etiketi: 128
Vatan 42, Mekan 26 ...
|
 |
« Yanıtla #19 : Haziran 03, 2009, 10:00:15 » |
|
acizane işte o manisalılardan olur övünmek gibi olmasında   Kendi icadınız mı gerçekten  resimde başka bir site adı olunca ben öyle düşünemiştim  Müsadenizle sizi hemen icatlarımıza alalım kardeşim.Boş olan ilk kategorimizi siz doldurunuz  resim nerde kardeşim ... benim gözlüklerin numarasımı büyüdü yoksa  ??
|
|
|
|
|
|
Bilmediklerimi ayağımın altına alsaydım başım göğe ererdi ...
|
|
|
|