|
Sadık Dost
|
 |
« : Ocak 02, 2009, 01:23:39 » |
|
C - G - I - L - O - S - U
Hangisi farklı?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
whitenight
|
 |
« Yanıtla #1 : Ocak 02, 2009, 01:27:39 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yusuf Furkan
|
 |
« Yanıtla #2 : Ocak 02, 2009, 01:35:58 » |
|
Bence G
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
whitenight
|
 |
« Yanıtla #3 : Ocak 02, 2009, 01:37:07 » |
|
G nin farkı ne?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
anise
|
 |
« Yanıtla #4 : Ocak 02, 2009, 01:38:51 » |
|
L sanırım 
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
whitenight
|
 |
« Yanıtla #5 : Ocak 02, 2009, 01:39:32 » |
|
Neden L  bence de L gibi...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
anise
|
 |
« Yanıtla #6 : Ocak 02, 2009, 01:42:37 » |
|
L den başkasının bir eşi var yani : C-Ç U-Ü I-İ O-Ö G-Ğ S-Ş L tek başına  Doğrumudur 
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
|
|
anise
|
 |
« Yanıtla #8 : Ocak 02, 2009, 01:52:15 » |
|
Onay gelmedi whitenight  Bakalım doğrumu? Başka cevaplar varsa bekliyoruz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
whitenight
|
 |
« Yanıtla #9 : Ocak 02, 2009, 01:57:58 » |
|
bence cevap çok mantıklı,
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sadık Dost
|
 |
« Yanıtla #10 : Ocak 02, 2009, 15:01:22 » |
|
Cevaplarınızı bekliyoruz arkadaşlar, sizce hangi harf neden farklı? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
neyzen.lal
|
 |
« Yanıtla #11 : Ocak 02, 2009, 15:03:25 » |
|
I bence.... hepsinin bir kavisi var....I düz.. 
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapHüzünle titreyen gönle ince bir ah dokunur.... Kalbi kırık olanın kalbine Allah dokunur...
|
|
|
|
zeynep88
|
 |
« Yanıtla #12 : Ocak 02, 2009, 15:04:25 » |
|
Banada S harfi farklı geldi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
damla_
|
 |
« Yanıtla #13 : Ocak 02, 2009, 15:11:41 » |
|
Bencede L.. Anise kardeşimizin cevabına benzer bir mantıkla buldum ama nasıl bulduğumu açıklarsam eğer komik olur,gülersiniz..  En iyisi,daha fazla konuşmamak..  Doğru cevabı ve açıklamasını çok merak ediyorum.. 
|
|
|
|
|
|
Alemlerin Rabbine sonsuz hamd-ü senalar olsun..- Sen benim kabul edilmiş dualarımsın -
|
|
|
|
Sadık Dost
|
 |
« Yanıtla #14 : Ocak 02, 2009, 15:17:30 » |
|
nasıl bulduğumu açıklarsam eğer komik olur,gülersiniz.. Ama amacımız zaten hem gülümseyebilmek hem de biraz beyin fırtınası yapmak değil mi?  Hangi harfi neden seçtiğinizin açıklamalarını da bekliyoruz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
neyzen.lal
|
 |
« Yanıtla #15 : Ocak 02, 2009, 15:21:29 » |
|
diğerleri zoru görünce yumuşamışlar... eğilip bükülmüşler... ama I yıkılmadım ayaktayım diyorr 
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapHüzünle titreyen gönle ince bir ah dokunur.... Kalbi kırık olanın kalbine Allah dokunur...
|
|
|
|
damla_
|
 |
« Yanıtla #16 : Ocak 02, 2009, 15:29:58 » |
|
Hmm,tamam o zaman Yağmur kardeşim..  Biraz farklı yaklaştım soruya,cevaba fazla gülmek yok ama..  Anise kardeşimiz,harfleri şu şekilde sıraya koymuş.. C-Ç U-Ü I-İ O-Ö G-Ğ S-ŞL harfini de bu sıraya dahil ettiğimiz zaman L - M oluyor.. Diğer harflerden sonra gelen harflere baktım,hepsinde nokta var ''Ç,Ü,İ,Ö,Ğ,Ş'' Ama M harfi noktasız..  Tuhaf bir mantık biliyorum,gülmeyin.. 
|
|
|
|
|
|
Alemlerin Rabbine sonsuz hamd-ü senalar olsun..- Sen benim kabul edilmiş dualarımsın -
|
|
|
|
Sadık Dost
|
 |
« Yanıtla #17 : Ocak 02, 2009, 15:33:47 » |
|
Açıklamalarınız için teşekkür ederim, bakalım başka arkadaşlar nasıl mantık yürütecek  Merakla bekliyoruz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sadık Dost
|
 |
« Yanıtla #18 : Ocak 02, 2009, 23:59:55 » |
|
Başka cevap gelmediği için doğru cevabı açıklayalım  Öncelikle doğru cevap veren kardeşlerimizi tebrik ediyoruz. Anise kardeşimiz doğru cevabıyla birlikte doğru açıklamaya da en yakın cevabı verdi ama doğru açıklama serapta bir damla kardeşimizden geldi  L harfi dışındaki harfler aldıkları işaretlerle değişiyor ama L harfi değişmiyor...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
neyzen.lal
|
 |
« Yanıtla #19 : Ocak 03, 2009, 09:16:15 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|