|
Yâde
|
 |
« : Aralık 31, 2008, 20:41:21 » |
|
Kardeşlerim Aralık ayımızın en aktif yıldızı Janwes kardeşimiz olmuştur.Kendisini tebrik ediyor, çalışmalarının devamını diliyoruz.  Kardeşimize takdir puanları vermeyi unutmayalım  Katılan diğer kardeşlerimize de teşekkürler 
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
GÜLSENA
Aktif

Puan Etiketi: 30
|
 |
« Yanıtla #1 : Aralık 31, 2008, 20:44:34 » |
|
Tebrikler Janwes....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
meymune
|
 |
« Yanıtla #2 : Aralık 31, 2008, 20:47:51 » |
|
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
|
janwes
Moderator
Firtina

Puan Etiketi: 614
Besmelesiz her iş noksandır.
|
 |
« Yanıtla #4 : Aralık 31, 2008, 20:55:20 » |
|
benim yerime yarışmayla ilgilendiğin için çok teşekkür ederim zambak...yarışmayı ben açarken, yarışan arkadaşların, duygularını anlamıyormuşum.. çok heyecanlıymış gerçekten  bu duyguyu tatmam gerekiyormuş.  oy verenlere çok teşekkür ediyorum...
|
|
|
|
|
|
 Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapİ mam gazali  Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yaph adis  Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapy emek  Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapa raba.  Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yaporg
|
|
|
janwes
Moderator
Firtina

Puan Etiketi: 614
Besmelesiz her iş noksandır.
|
 |
« Yanıtla #5 : Aralık 31, 2008, 20:56:43 » |
|
gülsena, meymune ve karasevdam teşekkürler 
|
|
|
|
|
|
 Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapİ mam gazali  Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yaph adis  Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapy emek  Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapa raba.  Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yaporg
|
|
|
|
Yâde
|
 |
« Yanıtla #6 : Aralık 31, 2008, 20:59:42 » |
|
benim yerime yarışmayla ilgilendiğin için çok teşekkür ederim zambak. Rica ederim kardeşim  Tekrar tebrikler.. 
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
damla_
|
 |
« Yanıtla #7 : Aralık 31, 2008, 21:04:34 » |
|
Tebrikler Janwes,güzel paylaşımlarının devamını diliyorum,yolun açık olsun kardeşim.. 
|
|
|
|
|
|
Alemlerin Rabbine sonsuz hamd-ü senalar olsun..- Sen benim kabul edilmiş dualarımsın -
|
|
|
|
whitenight
|
 |
« Yanıtla #8 : Aralık 31, 2008, 21:16:02 » |
|
Tebrikler janwes 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
derya
|
 |
« Yanıtla #9 : Aralık 31, 2008, 21:24:58 » |
|
Tebrikler Janwes,güzel paylaşımlarının devamını diliyorum,yolun açık olsun kardeşim.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
meysera17
Aktif

Puan Etiketi: 34
ben beni bıraktığım zaman sen beni bırakma ya rab
|
 |
« Yanıtla #10 : Aralık 31, 2008, 21:34:55 » |
|
tebrikler başarıların daim olsun inşaallah
|
|
|
|
|
|
dünya ibretle dolu gözyaşı ile süslüdür sen yokmusun insan oğlu sağındaki meleğin değil solundaki şeytanın kulusun yere düşeni alacağın yerde bir tekmede sen vurursun.....
|
|
|
|
hak yolcusu
|
 |
« Yanıtla #11 : Aralık 31, 2008, 21:43:18 » |
|
tebrikler kardeşim..
|
|
|
|
|
|
Yıkmak yapmak gibi insana şerefmi verir, Emin ol onu En çulpa herifler de becerir, İşte Süleymaniye iki ırgat yıkmaya yetişir, Ama haydi yap desen Bir Sultan Süleymanla Bir Mimar sinan gerekir..
|
|
|
|
verd-iebyaz
|
 |
« Yanıtla #12 : Aralık 31, 2008, 22:00:40 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ahuzar
|
 |
« Yanıtla #13 : Aralık 31, 2008, 22:13:48 » |
|
Tebrikler Janwes kardeşim,hayatta her daim başarılı olmanız dileğiyle...
|
|
|
|
|
|
Bırakma ellerimizi Rabb' im...
|
|
|
|
Müderris
|
 |
« Yanıtla #14 : Aralık 31, 2008, 22:45:58 » |
|
Kardeşimizi tebrik eder, güzel paylaşımlarının ve başarılarının devamını diliyoruz...
|
|
|
|
|
|
InsanLarda güzeL Olan Yüzdür Yüzde GüzeL Olan Gözdür Ama Insanı Insan Yapan Ağızdan Çıkan Sözdür…
Tarih yazılırken okunmaz, yazıldıktan sonra okunur...
|
|
|
gült@nem
Aktif

Puan Etiketi: 30
Yarabbi her daim yar ve yardımcımız ol...
|
 |
« Yanıtla #15 : Aralık 31, 2008, 22:49:00 » |
|
tebrikler başarıların daim olsun inşaallah
|
|
|
|
|
|
Efendim himmeti şerifindir tek dileyim Ne olur yardım et masivayı kalpten sileyim Himmet ile bükülmedi bükülmez bileğim Destur ver huzuruna bir defacık geleyim...
|
|
|
ravzahamza
Firtina

Puan Etiketi: 143
Her kalbin çarpıntısı kendi ecelinin ayak seslerid
|
 |
« Yanıtla #16 : Aralık 31, 2008, 22:52:23 » |
|
Tebrik ederim kardeşim inşallah daha ilerilerdede görürüz 
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapBin sene de okusam ne biliyorsun diye sorsalar bana ? HADDİMİ BİLİRİM derim.... Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
talib
|
 |
« Yanıtla #17 : Ocak 01, 2009, 00:03:53 » |
|
katilan ve hizmet eden kardeslerimizin hepsine tesekkürler
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
deli_prof
|
 |
« Yanıtla #18 : Ocak 01, 2009, 00:06:27 » |
|
Kardeşimizi tebrik eder, güzel paylaşımlarının ve başarılarının devamını diliyoruz...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Emsile
Girişken

Puan Etiketi: 447
_H.D.L._
|
 |
« Yanıtla #19 : Ocak 01, 2009, 09:42:54 » |
|
Tebrikler.. 
|
|
|
|
|
|
Canım BiLe emanetken, kayBedecek neyim oLaBiLirki ?
<3 [ H.D.L. ] <3
|
|
|
|