« önceki sonraki »
Sayfa: [1] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: molla camiye girişteki sorun  (Okunma Sayısı 113 defa)
karizma4490
Okur
**

Puan Etiketi: 3

« : Aralık 30, 2008, 18:04:17 »

sitenizle ilgili bir problemim var ben daha önce sizinadresinizi sık kullananlara ekledim daha sonra sildim ama googlede molla cami forum yapıyorum ototmotok şifre istemeden  giriş yapıyor arkadaşıda yeni üye yaptım da o kendi adresinden girmek istiyorda onu yapamıyor benim pc de ayrıca bende  istemiyorum benim adresim üzerinden başkasının girmesini ne yapmalıyım
whitenight
Poyraz

Puan Etiketi: 153

« Yanıtla #1 : Aralık 30, 2008, 18:14:44 »

Sorunuzdan hiçbir şey anlamadım Ney. biraz daha açıklaycı ve anlaşılır olsa belki yardım edebilirdim size Kararsız
Yağmur
Kasirga

Puan Etiketi: 319

« Yanıtla #2 : Aralık 30, 2008, 19:18:10 »

karizma4490 kardeşim googleden üyelik girişi yapmadan siteye girebilmenizin sebebi hatırlatma butonunu kullanmanızdan kaynaklanıyor. Sizin üyeliğinizle giriş yaptıktan sonra yukarıdaki çıkış butonuna tıklayıp siteden çıkış yapmalısınız. Sonra arkadaşınız da siteye kendi üyeliği ile girebilecektir.

Bir başka şekilde ise örneğin siz explorer'dan giriyorsanız çıkış yapmanıza gerek kalmadan arkadaşınız firefox'tan sitemize giriş yapabilir
Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Google

ihya · Zehirli Ok · kadin · Avrupa · kariyer · Saglik · gazali · tatil · Oyun · Hikayeler · Temiz · Videolar