ravzahamza
Firtina

Puan Etiketi: 134
Her kalbin çarpıntısı kendi ecelinin ayak seslerid
|
 |
« : Aralık 23, 2008, 16:40:18 » |
|
Kendimden yoruldum
Sürekli maske takmaktan İçim Kan ağlarken İnsanlara gülmekten yoruldum Çok sinirliyken bile Sakin olma zorunluluğundan yoruldum Hıçkırarak ağlamak isterken Gözyaşlarımı içime akıtmaktan Delice severken içimden dağlara denizlere Hoyratça esen rüzgara toprağa kuşlara Seviyorum diye haykırmak isterken Susmaktan yoruldum Mavinin her tonunda kaybolmak isterken Siyaha esir olmaktan yoruldum Kendimden yoruldum Hep güçlü olmak ne zordur Hep sorumluluk sahibi olmak Her zaman haklı olmak Herseyi bilmek zorunda olmak Ruhum yoruldu Çoçukken genç olmak Gençken olgun olmak Çok zor yoruldum Çabuk tükettim ömrümü Yarınlarımı Umutlarımı Duygularımı Geri dönüşü olmayan bir tüneldeyim Oyunun adı hayat Başrolde ben Yardımcı oyuncular sevgi, aşk, acı, geçmiş Senaryo konusu Herseye ragmen Mutlu Olma Sanatı Ve oyun bittiperdeler indi ışıklar söndü
Kendimden yoruldum
sİn€-i$aH
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapBin sene de okusam ne biliyorsun diye sorsalar bana ? HADDİMİ BİLİRİM derim.... Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
ravzahamza
Firtina

|
 |
« Yanıtla #1 : Aralık 23, 2008, 16:41:57 » |
|
DEMİŞŞ ARKADAŞ PEKİ....
moralin mi bozuk HZ ADEM (AS)GİBİ 200 SENE TEVBE Mİ ETTİN moralin mi bozuk HZİBRAHİM GİBİ ATEŞE Mİ ATILDIN moralin mi bozuk HZZEKERİYYA (as)GİBİ TESTEREYLE Mİ KESİLDİN moralin mi bozuk HZYUSUF(a:s)GİBİ KUYUYA MI ATILDIN moralin mi bozuk HZMuhammed(as)GİBİ TAİFTE TAŞLANDIN MI moralin mi bozuk HZMuhammed(as)GİBİ UHUTTA DİŞİN Mİ KIRILDI moralin mi bozuk HZHAMZA (ra)GİBİ BURNUN KULAĞIN MI KESİLDİ
HALA MORALİNİZ Mİ BOZUK NE DÜŞÜNÜYOSUNUZ,DÜNYALIK İŞLER Mİ? KENDİNİZE GELİN? şimdi yoruldum dıyebılırmısınız lütfen cevaplayın
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapBin sene de okusam ne biliyorsun diye sorsalar bana ? HADDİMİ BİLİRİM derim.... Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
ihvan
|
 |
« Yanıtla #2 : Aralık 23, 2008, 16:56:55 » |
|
Senaryo konusu Herseye ragmen Mutlu Olma Sanatı.........emeğine sağlık
|
|
|
|
|
|
Her lafa verilecek cevabım var.Lakin bir lafa bakarım ''LAF'' mı diye,birde söyleyene bakarım ''ADAM'' mı diye.....
|
|
|
ravzahamza
Firtina

|
 |
« Yanıtla #3 : Aralık 23, 2008, 18:34:28 » |
|
Okuyan gözlerinize sağlık sevgili kardeşim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Casper
Aktif

Puan Etiketi: 12
|
 |
« Yanıtla #4 : Aralık 23, 2008, 21:39:31 » |
|
DEMİŞŞ ARKADAŞ PEKİ....
moralin mi bozuk HZ ADEM (AS)GİBİ 200 SENE TEVBE Mİ ETTİN moralin mi bozuk HZİBRAHİM GİBİ ATEŞE Mİ ATILDIN moralin mi bozuk HZZEKERİYYA (as)GİBİ TESTEREYLE Mİ KESİLDİN moralin mi bozuk HZYUSUF(a:s)GİBİ KUYUYA MI ATILDIN moralin mi bozuk HZMuhammed(as)GİBİ TAİFTE TAŞLANDIN MI moralin mi bozuk HZMuhammed(as)GİBİ UHUTTA DİŞİN Mİ KIRILDI moralin mi bozuk HZHAMZA (ra)GİBİ BURNUN KULAĞIN MI KESİLDİ
HALA MORALİNİZ Mİ BOZUK NE DÜŞÜNÜYOSUNUZ,DÜNYALIK İŞLER Mİ? KENDİNİZE GELİN? şimdi yoruldum dıyebılırmısınız lütfen cevaplayın
bu konuyu SIK SIK okumak hepimiz icin faydali olacagini dusunuyorum Allah razi olsun
|
|
|
|
|
|
Eger dünyada saadet istersen, mevlayi zikr et, ahirette saadet istersen, yine mevlayi zikret!
|
|
|
çagrı27
Girişken

Puan Etiketi: 56
Oglum!ilimsiz ibadetin tadı olmaz.
|
 |
« Yanıtla #5 : Aralık 23, 2008, 22:04:30 » |
|
ders alınacak okadar çok şey varki ne kadar şükretsek yine az yine az,Ya Rab sana hakiki bir habibin Hz Muhammed Mustafa (s.a.v)hakiki birer ümmet olma şerefini bizlere nasipeyle.amin
|
|
|
|
|
|
KİMSEYE KALMAZ MÜLKÜ DEVLET SİM'Ü ZER;BİR HARAB OLMUŞ KALP TAMİR ETMEKTİR HÜNER
|
|
|
|
gözyaşı
|
 |
« Yanıtla #6 : Aralık 23, 2008, 22:28:39 » |
|
ders alınacak okadar çok şey varki ne kadar şükretsek yine az yine az,Ya Rab sana hakiki bir habibin Hz Muhammed Mustafa (s.a.v)hakiki birer ümmet olma şerefini bizlere nasipeyle.amin
Amin... Emeğinize sağlık kardeşim. Rabbim rızası için yorulmadan, sıkılmadan bir ömür boyu çalışmayı nasib etsin bizlere.(Amin)
|
|
|
|
|
|
Ya Rabbi! Doğruyu doğru olarak bize göster ve ona uymak için kuvvet ve kudret ver.
|
|
|
ravzahamza
Firtina

|
 |
« Yanıtla #7 : Aralık 24, 2008, 00:30:38 » |
|
Sevgili dostlarım ciddiye alıp yorum yazdıgınız için vede bu güzel dualarınız için hepinize çok teşekkür ederim rabbim cümlemizden razı olsun. Dualarınızada Yürekten AMİNNN diyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
neyzen.lal
|
 |
« Yanıtla #8 : Aralık 25, 2008, 10:38:09 » |
|
sevgili ravzahamza yine çok güzel paylaşımdı... zevkle..kendimi yoklayarak okudum.... herdem okunası kıymetli paylaşım için binler teşekkür güzel kardeşim....
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapHüzünle titreyen gönle ince bir ah dokunur.... Kalbi kırık olanın kalbine Allah dokunur...
|
|
|
|
zeynep88
|
 |
« Yanıtla #9 : Aralık 25, 2008, 10:43:25 » |
|
Emeklerinize sağlık çok güzel bir paylaşımdı...
|
|
|
|
|
|
Müslümanlık nerde! Bizden geçmiş insanlık bile Âlem aldatmaksa maksad, aldanan yok, nafile! Kaç hakiki Müslüman gördümse, hep makberdedir Müslümanlık, bilmem amma, galiba göklerdedir!
|
|
|
ravzahamza
Firtina

|
 |
« Yanıtla #10 : Aralık 25, 2008, 12:50:16 » |
|
Okuyan gözleriniz dert görmesin sevgili neyzen.lal ve zeynep88 kardeşlerim bu güzel yorumlar için çok teşekkür ederim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kardelen54
|
 |
« Yanıtla #11 : Ocak 03, 2009, 03:12:46 » |
|
Bazen de yoruluyor insan ama yeniden başlamasını bilmek gerek sanırım  Paylaşım için teşekkürler 
|
|
|
|
|
|
Sürç-ü lisan ettiysem affola...
|
|
|
ravzahamza
Firtina

|
 |
« Yanıtla #12 : Ocak 03, 2009, 13:31:42 » |
|
Size katılıyorum sevgili kardelen gerçektende durup dinlenip sonra tekrar devam etmek..Teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cepni
|
 |
« Yanıtla #13 : Ocak 03, 2009, 13:44:29 » |
|
Efendilerimizin çektiklerini unutmadan ben de yorgunum ,hem de çok diyorum,  şöyle tek başına 1-2 hafta yalnız kalıp dinlenmeye ihtiyacım var , bir ümre yapabilsem mesela dua etseniz,  ama çok kuvvetli dua lazım bu krizde,her ne kadar PSİKOLOJİK BU KRİZ deseler de .........
|
|
|
|
|
|
neyi arıyorsan o 'sun sen
|
|
|
ravzahamza
Firtina

|
 |
« Yanıtla #14 : Ocak 04, 2009, 00:38:33 » |
|
Yeterki isteyin Rabbim muhakkak bir vesile gönderecektir. Allah gönlünüze göre versin inşallah gidersiniz,gidersinizde bizlerede bol bol dua edersiniz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
αχαяαуℓιм_68
|
 |
« Yanıtla #16 : Ocak 05, 2009, 08:16:12 » |
|
Emeklerinize sağlık çok güzel bir paylaşımdı...
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
ravzahamza
Firtina

|
 |
« Yanıtla #17 : Ocak 05, 2009, 14:18:22 » |
|
Yorumlarınız için ben teşekkür ederim arkadaşlar. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Asude
|
 |
« Yanıtla #18 : Ocak 26, 2009, 18:22:03 » |
|
Senaryo konusu Herseye ragmen Mutlu Olma Sanatı.........emeğine sağlık
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
ravzahamza
Firtina

|
 |
« Yanıtla #19 : Ocak 27, 2009, 20:35:02 » |
|
okuyan gözlerine sağlık sevgili kardeşim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|