|
deli_prof
|
 |
« : Aralık 15, 2008, 22:09:19 » |
|
evet arkadaşlar takdir puanında yeni sisteme geçmiş bulunmaktayız aynı anda aldığınız takdir ve ceza puanları gözükmekte...
iki sayıyı toplayınca puanınız belli olur..
teşekkürler Piri reis Allah razı olsun..
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
alanyasultanı
|
 |
« Yanıtla #1 : Aralık 15, 2008, 22:13:45 » |
|
|
|
|
|
|
|
Güneşin zerre kadar kadrine noksan gelmez
Eylese nür-ı cihan-tabını huffaş inkar
|
|
|
|
whitenight
|
 |
« Yanıtla #2 : Aralık 15, 2008, 22:18:13 » |
|
Yeni sistem iyi güzel de, ceza puanı veren arkadaşlar bir de nedenini söyleseler biz de hatamız ne ise öğrensek çok iyi olurdu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
smaragd
Aktif

Puan Etiketi: 33
|
 |
« Yanıtla #3 : Aralık 15, 2008, 22:22:04 » |
|
Benimde kardesim bir saat evvel bir sey yoktu iyide neden cezalandigimizi bilsek iyi olmazmi ? benim fikrim daha iyi olur. Yoksa istersen 100 ceza puan ver, nedenini karsdaki bilmedikten sonra ne anlami varß öyle degilmi?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yâde
|
 |
« Yanıtla #4 : Aralık 15, 2008, 22:26:12 » |
|
Bende genelde mollaya yarım saat girmiyorum ceza alıyorum  Sanırım bundan snra heran girmek lazım
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
alanyasultanı
|
 |
« Yanıtla #5 : Aralık 15, 2008, 22:28:35 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
farukaktaş
|
 |
« Yanıtla #6 : Aralık 15, 2008, 22:32:53 » |
|
Bu sistem pek iyi olmadı galiba ya 
|
|
|
|
|
|
Sabır, yüzü ekşitmeden acıyı yudum yudum içine sindirmektir. Cüneyd-i Bağdadi Hz.
|
|
|
|
deli_prof
|
 |
« Yanıtla #7 : Aralık 15, 2008, 22:36:36 » |
|
Bu sistem pek iyi olmadı galiba ya  ben her girdiğimde puanım yüksek görüyordum cezaları görünce şaşırdım beklemyordum bu sayıyı zamanla alışırız inş.
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
janwes
|
 |
« Yanıtla #8 : Aralık 15, 2008, 22:37:39 » |
|
Bu sistem pek iyi olmadı galiba ya  evet ya herşey ortaya çıktı sevmedim ben. 
|
|
|
|
|
|
 Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapİ mam gazali  Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yaph adis  Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapy emek  Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapa raba.  Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yaporg
|
|
|
|
damla_
|
 |
« Yanıtla #9 : Aralık 15, 2008, 22:38:21 » |
|
Ben şimdi 18 tane ceza mı almışım  Moralim bozuldu ya  Neyse bunda da vardır bir hayır,hiç ceza almamış olsaydık kendimizden emin olamazdık değil mi?  Hayırlı olsun.. 
|
|
|
|
|
|
Alemlerin Rabbine sonsuz hamd-ü senalar olsun..- Sen benim kabul edilmiş dualarımsın -
|
|
|
|
alanyasultanı
|
 |
« Yanıtla #10 : Aralık 15, 2008, 22:39:35 » |
|
Meraklı kardeşlerimiz yavaş yavaş teşrif ediyorlar hadi bakalım.... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zeynep88
|
 |
« Yanıtla #11 : Aralık 15, 2008, 22:40:25 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
farukaktaş
|
 |
« Yanıtla #12 : Aralık 15, 2008, 22:48:34 » |
|
Ben şimdi 18 tane ceza mı almışım  Moralim bozuldu ya  Neyse bunda da vardır bir hayır,hiç ceza almamış olsaydık kendimizden emin olamazdık değil mi?  Hayırlı olsun..  18 tane(cik).. Ya ben ne yapmalıyım? 
|
|
|
|
|
|
Sabır, yüzü ekşitmeden acıyı yudum yudum içine sindirmektir. Cüneyd-i Bağdadi Hz.
|
|
|
|
alanyasultanı
|
 |
« Yanıtla #13 : Aralık 15, 2008, 22:49:56 » |
|
Şimdilik rekor Faruk kardeşimizin......... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
farukaktaş
|
 |
« Yanıtla #14 : Aralık 15, 2008, 22:55:14 » |
|
Şimdilik rekor Faruk kardeşimizin.........  Sayı olarak belki bu kadar değil de, diğer kardeşlerime nazaran daha fazla olmasını bekliyordum aslında.  Sanırım bundan sonra biraz daha dikkatli olmak gerek.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
damla_
|
 |
« Yanıtla #15 : Aralık 15, 2008, 22:57:12 » |
|
18 tane(cik).. Ya ben ne yapmalıyım?  Sizin de 75 taneymiş Benim 18 taneciğin hiç lafı olmaz bu durumda ama insan birden görünce şaşırıyor  Neyse,biz çizgimizden çıkmayalım da,burda kim ceza verirse versin..Asıl almamız gerekenlerden;en ufak bir ceza bile almayalım,hep takdir alalım inşaallah.. 
|
|
|
|
|
|
Alemlerin Rabbine sonsuz hamd-ü senalar olsun..- Sen benim kabul edilmiş dualarımsın -
|
|
|
|
Müderris
|
 |
« Yanıtla #16 : Aralık 15, 2008, 23:01:34 » |
|
Neyse,biz çizgimizden çıkmayalım da,burda kim ceza verirse versin..Asıl almamız gerekenlerden;en ufak bir ceza bile almayalım,hep takdir alalım inşaallah.. İnşeAllah
|
|
|
|
|
|
InsanLarda güzeL Olan Yüzdür Yüzde GüzeL Olan Gözdür Ama Insanı Insan Yapan Ağızdan Çıkan Sözdür…
Tarih yazılırken okunmaz, yazıldıktan sonra okunur...
|
|
|
|
zeynep88
|
 |
« Yanıtla #17 : Aralık 15, 2008, 23:01:57 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
farukaktaş
|
 |
« Yanıtla #18 : Aralık 15, 2008, 23:20:57 » |
|
Neyse,biz çizgimizden çıkmayalım da,burda kim ceza verirse versin..Asıl almamız gerekenlerden;en ufak bir ceza bile almayalım,hep takdir alalım inşaallah. Amin, inşaallah...  üçharfbeşnokta kardeşimizin puanı hakikaten çok iyi.  *** Kendimi karne gününde gibi hissettim; gerçi molladan mezun olamamak, hep mollada kalmak güzel bir duygu. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yâde
|
 |
« Yanıtla #19 : Aralık 15, 2008, 23:24:47 » |
|
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|