|
Piri Reis
|
 |
« : Aralık 12, 2008, 15:59:32 » |
|
Kış soguna karşın evimizin sıcaklığı kaç civarında olmalı dersiniz?
24 ün ideal oldugunu söyliyenler var. sıcak bir oda için 21 dereceden aşagıya düşmemeli diyorlar. uyumak iin 22 derece yeterli deniyor
siz neler dersiniz
|
|
|
|
|
|
İşte böyle, Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapwww.krizveiflas.com ______ takdir ediliyorsanız değil taklit ediliyorsanız başarmışsınız
|
|
|
Turgut67
Banli Üye
Okur

Puan Etiketi: -3
|
 |
« Yanıtla #1 : Aralık 12, 2008, 16:02:12 » |
|
19 22 arası duydum yanılmıyorsam
|
|
|
|
|
|
''Ya Rabbi! Şu aciz kulunu Ümmet-i Muhammed'e hizmet etmeğe muktedir eyle!''
|
|
|
|
Piri Reis
|
 |
« Yanıtla #2 : Aralık 12, 2008, 16:05:43 » |
|
deniyor tabi bir de yaşadığımız evlerin dereceleri ve kaçlarda üşüdüğümüzü hissediyorz bunlar da önemli diye düşünüyorum
|
|
|
|
|
|
İşte böyle, Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapwww.krizveiflas.com ______ takdir ediliyorsanız değil taklit ediliyorsanız başarmışsınız
|
|
|
|
Zambak
|
 |
« Yanıtla #3 : Aralık 12, 2008, 16:08:58 » |
|
Bizede 22 uygun demişlerdi ama yeterli sıcaklık bu derece sağlanmıyordu.
Fakat şuda önemli ki evin izolasyonu yada ısı yalıtım sistemi iyi sağlanmamışsa bu dereceler kesinlikle yeterli olmuyor.
|
|
|
|
|
|
Gönlümde ne var ise fâş etti göz,Seni sevdiğim yani,pinhan mıdır?
|
|
|
|
hak yolcusu
|
 |
« Yanıtla #4 : Aralık 12, 2008, 19:39:14 » |
|
ben mümkün mertebe 23 te tutmaya çalışıyorum...
|
|
|
|
|
|
Yıkmak yapmak gibi insana şerefmi verir, Emin ol onu En çulpa herifler de becerir, İşte Süleymaniye iki ırgat yıkmaya yetişir, Ama haydi yap desen Bir Sultan Süleymanla Bir Mimar sinan gerekir..
|
|
|
|
leyya
|
 |
« Yanıtla #5 : Aralık 12, 2008, 19:47:56 » |
|
valla ben bilmiyom kaç derece olucak.ama kalorifer yandıgı halde ben hep üşüyorum...
|
|
|
|
|
|
Komedyen değilim ama,gülebilecek bir sürü nedenm ve güldürebilecek bir sürü arkadaşlarm var.Bozuk para değilim ama harcanmış zamanlarm var.Dilsiz değilim ama bazen suskunluklarm var.Boş konuşmam ama güçlü cümlelerim var.Artis hiç değilim ama muhteşem olmak kanımda var...!
|
|
|
|
verd-iebyaz
|
 |
« Yanıtla #6 : Aralık 12, 2008, 23:42:23 » |
|
Bende 22 olarak biliyorum. Şu anda bulunduğumuz oda sıcaklığı 22 gayet iyi.
|
|
|
|
|
|
Çevrende boy atıp gelişen bu kadar gül varken, Üç beş diken'den şikayet niye?
|
|
|
abdullahı gonevi
Okur

Puan Etiketi: 10
|
 |
« Yanıtla #7 : Aralık 17, 2008, 20:40:45 » |
|
bize 21 olarak tavsiye edilmişti...
|
|
|
|
|
|
...hayrul kelâm mâ kalle ve delle...
|
|
|
|
Piri Reis
|
 |
« Yanıtla #8 : Aralık 17, 2008, 20:46:36 » |
|
21 de bazen üşünebiliyor.. ama tasarruf için 21-22 yeterli sanırsam 24-25 tercih edilen tabi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gözyaşı
|
 |
« Yanıtla #9 : Aralık 17, 2008, 22:09:44 » |
|
Bizim evde sıcaklık bildim bileli 22'ye çıkmamıştır. En fazla 21. (Ankara)  Yeterli oluyor mu derseniz? Alışırsan sorun yok 
|
|
|
|
|
|
Ya Rabbi! Doğruyu doğru olarak bize göster ve ona uymak için kuvvet ve kudret ver.
|
|
|
adige_18
Okur

Puan Etiketi: 7
|
 |
« Yanıtla #10 : Aralık 17, 2008, 22:34:55 » |
|
oy verdik ama doğru olan ne?
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
Yusuf Furkan
|
 |
« Yanıtla #11 : Aralık 17, 2008, 22:59:57 » |
|
Dogru olan her kisiye gore degisiyor heralde. Ama diger ulkelere bakarak turk insani evini cok sicak yapiyor bence. Yabancilar bebek odasi bile 16- 18 derece olacak diyorlar. Biz turkler cocuklarimizi cok sicaga alistiriyoruz sonrada sikintisini cekiyoruz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
karasevdam
|
 |
« Yanıtla #12 : Aralık 18, 2008, 11:38:01 » |
|
bence 24 ideal ama doğrusu ne bilmiyom 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ihvan
|
 |
« Yanıtla #13 : Aralık 18, 2008, 11:53:04 » |
|
kalorifer varken.derecelendirme kapıcıya kalmıştı...şimdi gaza geçtik,22 derece yeterli ısınamayanlar için 24 tabi....kansız insanlar daha üşümeye müsait ,onlara 24 uygun
|
|
|
|
|
|
Her lafa verilecek cevabım var.Lakin bir lafa bakarım ''LAF'' mı diye,birde söyleyene bakarım ''ADAM'' mı diye.....
|
|
|
ücharfbeşnokta
İslambol
Forum Yöneticisi
Firtina

Puan Etiketi: 401
Kabı ayrı olanın Tadıda ayrı olur
|
 |
« Yanıtla #14 : Aralık 18, 2008, 12:15:51 » |
|
bize 21 olarak tavsiye edilmişti...
Katılıyorum, çünkü bir öğrencinin bir odada ders çalışması için oda sıcaklığının 21 olsa gerek diye hatırlıyorum...
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
ravzahamza
Firtina

Puan Etiketi: 134
Her kalbin çarpıntısı kendi ecelinin ayak seslerid
|
 |
« Yanıtla #15 : Aralık 18, 2008, 12:20:13 » |
|
22 derece ne sıcaktan bunaltıyor nede üşütüyor bende genelde 22 de tutarım.tabi buda genelde geceleri çocukları fazlada giydirmem ama genede hastalıktan kurtulmuyolar 
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapBin sene de okusam ne biliyorsun diye sorsalar bana ? HADDİMİ BİLİRİM derim.... Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
αχαяαуℓιм_68
|
 |
« Yanıtla #16 : Aralık 18, 2008, 14:24:36 » |
|
bizde hep kaloriferleri 22 dereceye ayarliyoruz  bence gayet iyi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|