cennet ırmağı
Moderator
Emektar

Puan Etiketi: 223
..dua ile..
|
 |
« : Ocak 15, 2008, 10:37:06 » |
|
Küçükken neleri yanlış biliyoduk? 
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapDersiam.com
|
|
|
cennet ırmağı
Moderator
Emektar

Puan Etiketi: 223
..dua ile..
|
 |
« Yanıtla #1 : Ocak 15, 2008, 10:38:47 » |
|
ben bulutları pamuktan sanırdım 
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapDersiam.com
|
|
|
|
ankebut-57
|
 |
« Yanıtla #2 : Ocak 15, 2008, 10:40:19 » |
|
Beni leylekler getirmiş. 
|
|
|
|
|
|
Âlimleri irfan sahib eden, üç harf ile beş noktadır.(عشق) Mü'minleri duhûlü cennet eyleyen, beş harf ile üç noktadır. (ايمان)
|
|
|
papatya
Aktif

Puan Etiketi: 16
|
 |
« Yanıtla #3 : Ocak 15, 2008, 10:48:27 » |
|
Ay'a bakarak bahçede koştururdum, nereye gitsem O'da benimle geldiği için beni takip ediyor sanıyordum 
|
|
|
|
|
|
Sağlıklı bir yaşam için UzunHayat.Com
|
|
|
|
Gok_Sultan
|
 |
« Yanıtla #4 : Ocak 15, 2008, 18:57:27 » |
|
Beni leylekler getirmiş.  Beni de ırmakran tutmuşlardı. 
|
|
|
|
|
|
Takdir-i Hudâ kuvvet-i bâzu ile dönmez Bir şem'a ki, Mevlâ yaka, üflemekle sönmez.
|
|
|
|
rky_
|
 |
« Yanıtla #5 : Ocak 15, 2008, 19:05:01 » |
|
kışın küçükken dedem çaktırmadan altıma yumurta koyardı herkes bana yumurtlamış muamelesi yapardı bende sevinirdim aaa ben yumurtladım diyee  küçükken kendimi yumurtluyo zannederdim 
|
|
|
|
|
|
Allah'tan ümit kesilmez!...
|
|
|
|
kardelen54
|
 |
« Yanıtla #6 : Ocak 15, 2008, 19:08:05 » |
|
ben küçük bi anımı anlatayım  merdivenlerin ortasında bir fotoğrafım var aşağısı görünmüyor. o fotoğrafı her elime alışımda "ben bu merdivenden aşağıya nasıl inecem" "annecim beni neden yalnız bıraktın" diyerek ağlardım  çocukluk işte 
|
|
|
|
|
|
Sürç-ü lisan ettiysem affola...
|
|
|
tuana
Aktif

Puan Etiketi: 10
Hakli isen korkma, Hakk seni korur!!!
|
 |
« Yanıtla #7 : Ocak 19, 2008, 03:28:16 » |
|
kucuklugumu fazla hatiramiyorumki? 
|
|
|
|
|
|
Mesakket koprusunden gecmek icin, Inci gibi goz yaslarini sabir ipine dizmek lazim...
|
|
|
beyazzambak
Okur

Puan Etiketi: 5
|
 |
« Yanıtla #8 : Ocak 19, 2008, 10:31:08 » |
|
 küçükken narın isminin minder olduğunu sanıyordum we bu yüzden bir hafta minder diye ağlamışım zawallı annem ya...
|
|
|
|
|
|
bir gaye için yaşamak da güzeldir ölmekte...
|
|
|
|
talebecikk
|
 |
« Yanıtla #9 : Ocak 19, 2008, 10:41:30 » |
|
amcamlar Fransa'da oturuyorlardı.Samsun'a geldiklerinde onlara gittiğimizde Fransa'ya gittik diyordum  çocukluk işte..
|
|
|
|
|
|
Eğer şeref sahibi atanla övünürsen Doğru söylersin,ama sen öyle değil isen!?
|
|
|
|
rky_
|
 |
« Yanıtla #10 : Ocak 19, 2008, 15:01:59 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rky_
|
 |
« Yanıtla #11 : Ocak 19, 2008, 15:04:37 » |
|
 küçükken narın isminin minder olduğunu sanıyordum we bu yüzden bir hafta minder diye ağlamışım zawallı annem ya...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gihanna
|
 |
« Yanıtla #12 : Ocak 19, 2008, 15:18:51 » |
|
bende 20 yaşıma kadar kabe-i muazzam ada peygamber efendimizin[s.a.v] yattığını sanıyordum utanarak yazdım inanın. benim hatırladığımda bu benimki küçüklükte olan bir şeyde değil
|
|
|
|
|
|
faydalı ilim,makbul amel,helal rızık..
Sevgili insanlık ! Bir çocuk masumiyetiyle bir kez daha "elma" diyoruz. Ne olur çık artık…
|
|
|
|
rky_
|
 |
« Yanıtla #13 : Ocak 19, 2008, 15:20:04 » |
|
bende 20 yaşıma kadar kabe-i muazzam ada peygamber efendimizin[s.a.v] yattığını sanıyordum utanarak yazdım inanın. benim hatırladığımda bu benimki küçüklükte olan bir şeyde değil
olsun geçte olsa ögrenmişin ya buda çok güzel ne demişler bilmemek ayıp degil ögrenmemek ayıp 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
şüheda
|
 |
« Yanıtla #14 : Ocak 19, 2008, 18:53:27 » |
|
ben küçükken bir yaz akşamı dayımlar geldi.Kuzenim beni yıldızın ufo olduğuna öğle çok inandırdı ki  Baya korkmuştum 
|
|
|
|
|
|
GÜZEL BAKAN GÜZEL GÖRÜR,GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR,GÜZEL DÜŞÜNEN HAYATTAN LEZZET ALIR...
|
|
|
|