|
farukaktaş
|
 |
« : Aralık 06, 2008, 10:06:38 » |
|
Videoyu bakmaniza izin verilmiyorVideoyu Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapİlahinin sözleri için Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yaptıklayınız... Videoyu .wmv formatında bilgisayarınıza kaydetmek için Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yaptıklayınız... (indirdiğiniz videoyu Windows Media Player ile açmanızı tavsiye ederim.)rar şifresi: Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapwww.mollacami.net
|
|
|
|
|
|
Sabır, yüzü ekşitmeden acıyı yudum yudum içine sindirmektir. Cüneyd-i Bağdadi Hz.
 Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
farukaktaş
|
 |
« Yanıtla #1 : Aralık 06, 2008, 10:16:20 » |
|
Youtube türü videoları indirdikten sonra izleyebilmek için flv oynatıcı Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapburadan indirebilirsiniz...
|
|
|
|
|
|
Sabır, yüzü ekşitmeden acıyı yudum yudum içine sindirmektir. Cüneyd-i Bağdadi Hz.
|
|
|
|
Zambak
|
 |
« Yanıtla #2 : Aralık 06, 2008, 12:10:17 » |
|
Herzamankinden çok daha güzel bir çalışma olmuş. Faruk kardeşimize bu kadar emeğinden dolayı çok teşekkür ediyor en kısa zamanda yenilerini bekliyoruz inş. 
|
|
|
|
|
|
Gönlümde ne var ise fâş etti göz,Seni sevdiğim yani,pinhan mıdır?
|
|
|
sila
Katılımcı

Puan Etiketi: 112
Kefa bilmevti vaizan( olum vaiz olarak yeter)
|
 |
« Yanıtla #3 : Aralık 06, 2008, 14:51:38 » |
|
Ellerinize saglik cok guzel olmus Hz Allah razi olsun..
|
|
|
|
|
|
Nefisin misali, devekuşunun misalidir.Yük yüklenir hadi sen kuşsun ucur bakalim denir,hayir ben deveyim işte ayaklarim der.yük yüklenir hadi sen devesin taşi denir,hayir ben kuşum işte kanatlarim der
|
|
|
|
Deniz
|
 |
« Yanıtla #4 : Aralık 06, 2008, 15:03:02 » |
|
Tesekkür ederiz faruk kardesim güzel bir calisma olmus ..kaside icin ayrica tesekkürler 
|
|
|
|
|
|
Ey Birader bir Noktasın Haddini bilde yürü Şimdi AHU bir olur Hınzır olur nice sürü!..
|
|
|
|
~~serapta bir damla~~
|
 |
« Yanıtla #5 : Aralık 06, 2008, 15:05:45 » |
|
Çok güzeldi,emeğinize sağlık..  Allah c.c razı olsun..
|
|
|
|
|
|
Sabret, zira sabırla güçlük kalkar.. Sabır, ferahlığın anahtarıdır.. // Mesnevî, III: 1848
|
|
|
|
|
|
Yağmur
|
 |
« Yanıtla #7 : Aralık 06, 2008, 21:06:10 » |
|
Allah razı olsun kardeşim, emeğinize sağlık...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
janwes
|
 |
« Yanıtla #8 : Aralık 06, 2008, 21:31:19 » |
|
Benim ne zamandır aradığım bir ilahiydi. birden görünce şaşırdım sevindim.  teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
farukaktaş
|
 |
« Yanıtla #9 : Aralık 06, 2008, 21:43:35 » |
|
Benim ne zamandır aradığım bir ilahiydi. birden görünce şaşırdım sevindim.  teşekkürler. Rica ederim, o kadar kıymetli ki youtube ile google'a bile istemeye istemeye koydum...  Kıyamadım daha doğrusu..  Daha uygun biçimde paylaşmanın da başka alternatifi olmadığından...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ücharfbeşnokta
İslambol
Forum Yöneticisi
Firtina

Puan Etiketi: 401
Kabı ayrı olanın Tadıda ayrı olur
|
 |
« Yanıtla #10 : Aralık 06, 2008, 21:53:24 » |
|
Eline emeğine sağlık kardeşim...
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
leyya
|
 |
« Yanıtla #11 : Aralık 06, 2008, 22:17:26 » |
|
Ya müthiş bi çalışma olmuş... elinize emeginize gönlünüze saglık. kulaklarımızın pası açıldı sayenizde çok tşkkr edriz faruk kardeşim. Allah Razi ve memnun olsun İnşaallahu Teala...
|
|
|
|
|
|
Komedyen değilim ama,gülebilecek bir sürü nedenm ve güldürebilecek bir sürü arkadaşlarm var.Bozuk para değilim ama harcanmış zamanlarm var.Dilsiz değilim ama bazen suskunluklarm var.Boş konuşmam ama güçlü cümlelerim var.Artis hiç değilim ama muhteşem olmak kanımda var...!
|
|
|
|
farukaktaş
|
 |
« Yanıtla #12 : Aralık 06, 2008, 22:27:12 » |
|
Ya müthiş bi çalışma olmuş... elinize emeginize gönlünüze saglık. kulaklarımızın pası açıldı sayenizde çok tşkkr edriz faruk kardeşim. Allah Razi ve memnun olsun İnşaallahu Teala...
Amin. Rica ederim kardeşim, beğendiğinize sevindim. İlginize ayrıca teşekkür ederim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kardelen54
|
 |
« Yanıtla #13 : Aralık 06, 2008, 22:27:56 » |
|
o kadar kıymetli ki youtube ile google'a bile istemeye istemeye koydum...  Zaten normalde youtube'a "es-subhu beda" yazıp aradığımızda bu çıkmıyor. Gizlenmiş merak etmeyin. Şapkalı a sayesinde  Aslında "es-subhu beda" şeklinde arandığında da çıksaydı iyi olmaz mıydı? Çalışmalarınızı takip ediyor ve beğeniyorum; teşekkürler. Gerçekten emek isteyen şeyler, emeğinize sağlık...
|
|
|
|
|
|
Sürç-ü lisan ettiysem affola...
|
|
|
|
farukaktaş
|
 |
« Yanıtla #14 : Aralık 06, 2008, 22:31:30 » |
|
Çıkacak inşaallah... Diğer videoyu eklediğimde de öyle olmuştu; ama şimdi ilk sırada çıkıyor. "Nice Bir Hal-i Hayrette" 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kardelen54
|
 |
« Yanıtla #15 : Aralık 06, 2008, 22:39:02 » |
|
Hmmm gerçekten de öyle. İyi bakalım bekleyelim ve görelim. Ya da beklemeyelim çok tıklayalım hit kazansın 
|
|
|
|
|
|
Sürç-ü lisan ettiysem affola...
|
|
|
|
leyya
|
 |
« Yanıtla #16 : Aralık 06, 2008, 22:42:24 » |
|
ben sözlerle birlikte takip ettimde sözlerinnin son satırındaki bazı harflerin söylenenden bi takım farklılıkları var.ona isterseniz bi bakın. bide ben bilmiyom yutubye nasıl girilip aranıyo...nasıl yazıcaz...
|
|
|
|
|
|
Komedyen değilim ama,gülebilecek bir sürü nedenm ve güldürebilecek bir sürü arkadaşlarm var.Bozuk para değilim ama harcanmış zamanlarm var.Dilsiz değilim ama bazen suskunluklarm var.Boş konuşmam ama güçlü cümlelerim var.Artis hiç değilim ama muhteşem olmak kanımda var...!
|
|
|
|
janwes
|
 |
« Yanıtla #17 : Aralık 06, 2008, 22:46:14 » |
|
indirdim ilahiyi ama şifre istiyor. şifresi nedir?
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
farukaktaş
|
 |
« Yanıtla #18 : Aralık 06, 2008, 22:54:17 » |
|
 kusura bakmayın şifreyi yazmayı unutmuşum... Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapwww.mollacami.net
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
janwes
|
 |
« Yanıtla #19 : Aralık 06, 2008, 23:02:02 » |
|
tekrar teşekkürler elinize sağlık.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|