ravzahamza
Firtina

Puan Etiketi: 143
Her kalbin çarpıntısı kendi ecelinin ayak seslerid
|
 |
« : Aralık 01, 2008, 02:28:49 » |
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapBin sene de okusam ne biliyorsun diye sorsalar bana ? HADDİMİ BİLİRİM derim.... Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
cepni
|
 |
« Yanıtla #1 : Aralık 01, 2008, 03:27:42 » |
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap bu konuya büyük ilan lazım ama............!
|
|
|
|
|
|
neyi arıyorsan o 'sun sen
|
|
|
|
zeynep88
|
 |
« Yanıtla #2 : Aralık 01, 2008, 09:13:11 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aşk rüzgarı
Okur

Puan Etiketi: 16
|
 |
« Yanıtla #3 : Aralık 01, 2008, 10:01:32 » |
|
buradan hareketle Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapolacaktır 
|
|
|
|
|
|
Aşkın kanunu olmaz... Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
ravzahamza
Firtina

|
 |
« Yanıtla #4 : Aralık 01, 2008, 11:19:10 » |
|
Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar. 
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapBin sene de okusam ne biliyorsun diye sorsalar bana ? HADDİMİ BİLİRİM derim.... Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
gözyaşı
|
 |
« Yanıtla #5 : Aralık 01, 2008, 16:26:38 » |
|
|
|
|
|
|
|
Ya Rabbi! Doğruyu doğru olarak bize göster ve ona uymak için kuvvet ve kudret ver.
|
|
|
ravzahamza
Firtina

|
 |
« Yanıtla #6 : Aralık 01, 2008, 18:52:34 » |
|
eee bayaaa 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kardelen54
|
 |
« Yanıtla #7 : Aralık 01, 2008, 19:32:29 » |
|
Ne kökler gördü bu bilim... De bu kök başka bir kök 
|
|
|
|
|
|
Sürç-ü lisan ettiysem affola...
|
|
|
YETER
Caylak
Puan Etiketi: 1
|
 |
« Yanıtla #8 : Aralık 01, 2008, 20:06:26 » |
|
KISACA ZUKKUM DİYELİM 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
londoner
Aktif

Puan Etiketi: 40
|
 |
« Yanıtla #9 : Aralık 01, 2008, 20:13:42 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ravzahamza
Firtina

|
 |
« Yanıtla #10 : Aralık 01, 2008, 23:00:09 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Garip yolcu
Banli Üye
Poyraz

Puan Etiketi: 0
_İzâ gadibte fe’skut: Öfkelendiğinde SUS!!!_
|
 |
« Yanıtla #11 : Aralık 01, 2008, 23:11:33 » |
|
Biz ne karekökler gördük, aynı şekilde kaç kişiye de kök söktürdük.  Zıkkımın kare kökünü almayı da biliriz eveallah.  Güzel paylaşımdı teşekkürler... 
|
|
|
|
|
|
Allah'ım, fayda vermeyen ilimden, ürpermeyen kalpten, doymayan nefisten, icâbet edilmeyen duadan sana sığınırım...
|
|
|
ravzahamza
Firtina

|
 |
« Yanıtla #12 : Aralık 02, 2008, 01:40:38 » |
|
Evelallah  ne kökler söktürdük dahada söktürecez böyle giderse 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
neyzen.lal
|
 |
« Yanıtla #13 : Aralık 03, 2008, 09:44:51 » |
|
ya çok şekerdi... bende bi ot..çöp bi bitki arıyorum sayfada 
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapHüzünle titreyen gönle ince bir ah dokunur.... Kalbi kırık olanın kalbine Allah dokunur...
|
|
|
|
EftaL
|
 |
« Yanıtla #14 : Aralık 03, 2008, 10:23:51 » |
|
Bir de zıkkımın keki var  Ben genelde kekini bulurum 
|
|
|
|
|
|
ηє вєуαη-ι нαℓє ¢υ'яєт, ηє ƒιgαηα тαкαтιм ναя. ηє яє¢α уι ναѕℓα gαуяєт, ηє ƒιяαнα кυ∂яєтιм ναя.
|
|
|
ravzahamza
Firtina

|
 |
« Yanıtla #15 : Aralık 03, 2008, 14:08:50 » |
|
 yorumlarınız için teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
damla_
|
 |
« Yanıtla #16 : Aralık 04, 2008, 01:18:44 » |
|
Paylaşım için teşekkürler kardeşim.. 
|
|
|
|
|
|
Alemlerin Rabbine sonsuz hamd-ü senalar olsun..- Sen benim kabul edilmiş dualarımsın -
|
|
|
ravzahamza
Firtina

|
 |
« Yanıtla #17 : Aralık 04, 2008, 12:56:45 » |
|
Ben teşekkür ederim sevgili serapta bir damla karedeşim. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Müderris
|
 |
« Yanıtla #18 : Aralık 04, 2008, 13:09:36 » |
|
O halde o zıkkımın veya zakkumun kökünü kurutmak lazım... Teşekkürler kardeşim...
|
|
|
|
|
|
InsanLarda güzeL Olan Yüzdür Yüzde GüzeL Olan Gözdür Ama Insanı Insan Yapan Ağızdan Çıkan Sözdür…
Tarih yazılırken okunmaz, yazıldıktan sonra okunur...
|
|
|
sila
Katılımcı

Puan Etiketi: 122
Kefa bilmevti vaizan( olum vaiz olarak yeter)
|
 |
« Yanıtla #19 : Aralık 04, 2008, 13:52:29 » |
|
O halde o zıkkımın veya zakkumun kökünü kurutmak lazım... Teşekkürler kardeşim...
|
|
|
|
|
|
Nefisin misali, devekuşunun misalidir.Yük yüklenir hadi sen kuşsun ucur bakalim denir,hayir ben deveyim işte ayaklarim der.yük yüklenir hadi sen devesin taşi denir,hayir ben kuşum işte kanatlarim der
|
|
|
|