|
verd-iebyaz
|
 |
« Yanıtla #20 : Kasım 30, 2008, 01:10:26 » |
|
Çok güzeldi bütün resimler bazılarına çok güldüm.Paylaşım için teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cuhadar
|
 |
« Yanıtla #21 : Kasım 30, 2008, 01:50:42 » |
|
|
|
|
|
|
|
Hayat bir fincan kahve gibidir;bazen acı,bazen tatlı olur.Önemli olan kahvenin tadı değil kiminle birlikte içtiğinizdir.
|
|
|
|
ahuzar
|
 |
« Yanıtla #22 : Kasım 30, 2008, 23:54:46 » |
|
Eksik olmayın arkadaşlar.. Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
|
|
Bırakma ellerimizi Rabb' im...
|
|
|
|
neyzen.lal
|
 |
« Yanıtla #23 : Aralık 01, 2008, 14:09:52 » |
|
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapHüzünle titreyen gönle ince bir ah dokunur.... Kalbi kırık olanın kalbine Allah dokunur...
|
|
|
|
aliemin
|
 |
« Yanıtla #24 : Aralık 01, 2008, 16:01:02 » |
|
Çok güzeller eline emegine sağlık kardeşim.
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
londoner
Aktif

Puan Etiketi: 40
|
 |
« Yanıtla #25 : Aralık 01, 2008, 20:25:03 » |
|
cok guldum... tesekkurler kardesim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ahuzar
|
 |
« Yanıtla #26 : Aralık 01, 2008, 22:01:27 » |
|
Yorumda bulunan tüm kardeşlerimize ben teşekkür ederim...Beğenmenize sevindim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ahuzar
|
 |
« Yanıtla #27 : Aralık 01, 2008, 23:56:23 » |
|
Tedbiri elden bırakmamalı.. Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Vatana millete hayırlı olsun.. artık ajan yetiştirip ihraç edebiliyoruz.. Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Dikkaaattt!!! Hazır oll!!! Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EfsuN
Firtina

Puan Etiketi: 233
Mutfakta ßiri var!
|
 |
« Yanıtla #28 : Aralık 02, 2008, 00:19:11 » |
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapCümlede ki hataLarı es geçtim de ßu depeßiLir şahane.  Gece gece çok güLdüm.TeşekkürLer Ahuzar.
|
|
|
|
|
|
вυ ∂α gє¢єя уα нû...
|
|
|
|
cuhadar
|
 |
« Yanıtla #29 : Aralık 02, 2008, 21:21:27 » |
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapCümlede ki hataLarı es geçtim de ßu depeßiLir şahane.  Gece gece çok güLdüm.TeşekkürLer Ahuzar. benim vatandaşım ne kadar ince fikirli ne kadar misafirperver 
|
|
|
|
|
|
Hayat bir fincan kahve gibidir;bazen acı,bazen tatlı olur.Önemli olan kahvenin tadı değil kiminle birlikte içtiğinizdir.
|
|
|
|
ahuzar
|
 |
« Yanıtla #30 : Aralık 02, 2008, 22:27:37 » |
|
Rica ederim Efsun ve Cuhadar kardeşlerim..Tebessüm etmenize vesile olabildiysem eğer ne mutlu bana... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ahuzar
|
 |
« Yanıtla #31 : Aralık 02, 2008, 23:09:43 » |
|
Amann..Amann!! Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
neyzen.lal
|
 |
« Yanıtla #32 : Aralık 03, 2008, 09:42:54 » |
|
çok güzeller:))
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapHüzünle titreyen gönle ince bir ah dokunur.... Kalbi kırık olanın kalbine Allah dokunur...
|
|
|
EfsuN
Firtina

Puan Etiketi: 233
Mutfakta ßiri var!
|
 |
« Yanıtla #33 : Aralık 03, 2008, 10:52:03 » |
|
ßu artık amanıınn oLmuş  TeşekkürLer.
|
|
|
|
|
|
вυ ∂α gє¢єя уα нû...
|
|
|
|
Sadık Dost
|
 |
« Yanıtla #34 : Aralık 03, 2008, 20:27:35 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ahuzar
|
 |
« Yanıtla #35 : Aralık 03, 2008, 22:21:00 » |
|
Rica ederim arkadaşlar... Amanıınn..Amanınn!.. Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|