|
gözyaşı
|
 |
« : Kasım 17, 2008, 19:00:53 » |
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapMalzemeleri: 1 Brokoli 2 Havuc 1 Sogan 3 y.k. Zeytinyagi 250 gr Yogurt 2 dis Sarmisak 1-2 y.k. kiyilmis Maydanoz Tuz
Yapilisi: Brokoli yikanip göpcüklerinden ayriltilir az tuzlu su ile haslanir. Havuc rendelenir, zeytinyagi tavada kizdirilir icine önce sogan sonra havuc ilave edilerek kisik ateste az bir kizartilir. Servis tabagina haslanmis brokoli ve üzerine havuclar yayilir. Yogurt, ezilmis sarmisak ve tuz ilavesi ile karistirilip salatanin üzerine eklenir. En üstede kiyilmis maydanoz serpilerek servise alinir
|
|
|
|
|
|
Ya Rabbi! Doğruyu doğru olarak bize göster ve ona uymak için kuvvet ve kudret ver.
|
|
|
|
deli_prof
|
 |
« Yanıtla #1 : Kasım 18, 2008, 00:10:15 » |
|
eline emeğine sağlık kardeşim.. çok güzel görünüyor..
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
hadi gülümse
Poyraz

Puan Etiketi: 159
Dal rüzgarı affetmiştir ama kırılmıştır birkere
|
 |
« Yanıtla #2 : Kasım 20, 2008, 02:21:41 » |
|
eline emeğine sağlık kardeşim.. çok güzel görünüyor..
|
|
|
|
|
|
Dünyanın taşı yağsa başıma illa dostun gülü ağlatır beni...
|
|
|
cemrem
Caylak
Puan Etiketi: 4
|
 |
« Yanıtla #3 : Aralık 16, 2008, 13:50:46 » |
|
ben genelde brokoli salatasını ,sarımsak,zeytinyağı,limonsuyu sosu ile servis yapardım.ama sizin salatada muhteşem görünüyor en kısa zamanda denicem .ellerinize sağlık...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alanyasultanı
|
 |
« Yanıtla #4 : Aralık 16, 2008, 14:44:28 » |
|
Teşekkür edriz kardeşim. Brokoliyi buharda haşlamayı tercih ediyorum gıdasının kaybolmaması için .
|
|
|
|
|
|
Güneşin zerre kadar kadrine noksan gelmez
Eylese nür-ı cihan-tabını huffaş inkar
|
|
|
meysera17
Aktif

Puan Etiketi: 34
ben beni bıraktığım zaman sen beni bırakma ya rab
|
 |
« Yanıtla #5 : Aralık 28, 2008, 21:56:21 » |
|
bu salatıyı denedik çok güzel oluyor tarif için teşekkürler
|
|
|
|
|
|
dünya ibretle dolu gözyaşı ile süslüdür sen yokmusun insan oğlu sağındaki meleğin değil solundaki şeytanın kulusun yere düşeni alacağın yerde bir tekmede sen vurursun.....
|
|
|
meşe
Caylak
Puan Etiketi: 0
|
 |
« Yanıtla #6 : Ocak 15, 2009, 14:28:32 » |
|
acı sevenler için, üzerine maydanoz yerine tereyağında kızdırılmış pulbiberle deneyin değişiklik olur.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
neyzen.lal
|
 |
« Yanıtla #7 : Ocak 15, 2009, 14:30:34 » |
|
ben de çokk sık yaparımm.elinize sağlık
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapHüzünle titreyen gönle ince bir ah dokunur.... Kalbi kırık olanın kalbine Allah dokunur...
|
|
|
Garip yolcu
Banli Üye
Poyraz

Puan Etiketi: 0
_İzâ gadibte fe’skut: Öfkelendiğinde SUS!!!_
|
 |
« Yanıtla #8 : Ocak 15, 2009, 14:43:51 » |
|
Ahh canııımmmm brokoliyi de pek severim (diyomuş  )) Hatrın için havuçlu tarafından azcık alırım emme brokolisine ağzımı sürmem Gözyaşı. :  )))
|
|
|
|
|
|
Allah'ım, fayda vermeyen ilimden, ürpermeyen kalpten, doymayan nefisten, icâbet edilmeyen duadan sana sığınırım...
|
|
|
|
gözyaşı
|
 |
« Yanıtla #9 : Ocak 15, 2009, 15:06:07 » |
|
Önerileriniz ve ilginiz için hepinize teşekkür ederim kardeşlerim.  Ben de brokoliyi yeni yeni yemeye başladım. O yüzden salatadan başladım.  Firdevs sevdiğini bildiğim için yapmıştım bu salatayı (Diyomuşum  ) Tamam sen havuçlu yerinden ye o zaman. Salatamın tadına bak yeter ki: 
|
|
|
|
|
|
Ya Rabbi! Doğruyu doğru olarak bize göster ve ona uymak için kuvvet ve kudret ver.
|
|
|
|
ihvan
|
 |
« Yanıtla #10 : Ocak 15, 2009, 16:42:54 » |
|
ismi zor bu madeyi bir kaç kez salatada kullandık gerçekten güzel...emeğine sağlık.
|
|
|
|
|
|
Her lafa verilecek cevabım var.Lakin bir lafa bakarım ''LAF'' mı diye,birde söyleyene bakarım ''ADAM'' mı diye.....
|
|
|
leyya
Aktif

Puan Etiketi: 372
Affet isyanım benm medet alan Allah'ım...
|
 |
« Yanıtla #11 : Mart 04, 2009, 09:36:56 » |
|
daha henüz bizim eve girmedi hiç brokoli.ama bu tarifden sonra denemek gerk heralde.güzel görünüyo.ilk fırsatta deneyim bakem nasılolcek.ellerin dert görmesin sevgili gözyaşı.
|
|
|
|
|
|
Bir nesil ki şaha kaldırır devleti... Bir nesil ki inim inim inletir milleti...
İçi Boş OLan ŞeyLerin Sesi Çok Çıkar..
|
|
|
|