|
damla_
|
 |
« Yanıtla #40 : Kasım 10, 2008, 02:51:34 » |
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
|
|
Alemlerin Rabbine sonsuz hamd-ü senalar olsun..- Sen benim kabul edilmiş dualarımsın -
|
|
|
|
damla_
|
 |
« Yanıtla #41 : Kasım 10, 2008, 02:52:00 » |
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
|
|
Alemlerin Rabbine sonsuz hamd-ü senalar olsun..- Sen benim kabul edilmiş dualarımsın -
|
|
|
|
damla_
|
 |
« Yanıtla #42 : Kasım 10, 2008, 02:52:29 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
damla_
|
 |
« Yanıtla #43 : Kasım 10, 2008, 02:53:09 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
damla_
|
 |
« Yanıtla #44 : Kasım 10, 2008, 02:53:52 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
damla_
|
 |
« Yanıtla #45 : Kasım 10, 2008, 02:54:32 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
damla_
|
 |
« Yanıtla #46 : Kasım 10, 2008, 02:56:22 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
damla_
|
 |
« Yanıtla #47 : Kasım 10, 2008, 02:56:43 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hak yolcusu
|
 |
« Yanıtla #48 : Kasım 10, 2008, 06:47:00 » |
|
Hak yolcusu,Zeynep gözlüksüzde çok tatlıymış,Allah'a emanet,maşaallah..  Rabbim,hayırlı evlad olabilmeyi nasip eylesin,hayırlı ömürler versin inşaallah.. aminn ecmain inşallah.. sevgili serap RABBİM evladı olmuyan cümle kardeşlerimize evlat sevgisini torunu olmuyanlarda torun sevgisini tattırsın..
|
|
|
|
|
|
Yıkmak yapmak gibi insana şerefmi verir, Emin ol onu En çulpa herifler de becerir, İşte Süleymaniye iki ırgat yıkmaya yetişir, Ama haydi yap desen Bir Sultan Süleymanla Bir Mimar sinan gerekir..
|
|
|
EfsuN
Firtina

Puan Etiketi: 233
Mutfakta ßiri var!
|
 |
« Yanıtla #49 : Kasım 10, 2008, 08:36:52 » |
|
MaşaLLah.Hepsi de ßirßirinden güzeL çocukLar.ßir de; ßen iLk defa 'RENKLİ' gözLü zenci gördüm  RAßßiM NeLer veriyor.TeşekkürLer payLaşım için.
|
|
|
|
|
|
вυ ∂α gє¢єя уα нû...
|
|
|
|
Sevdam12
|
 |
« Yanıtla #50 : Kasım 10, 2008, 10:11:45 » |
|
MaşaLLah.Hepsi de ßirßirinden güzeL çocukLar.ßir de; ßen iLk defa 'RENKLİ' gözLü zenci gördüm  RAßßiM NeLer veriyor.TeşekkürLer payLaşım için.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
damla_
|
 |
« Yanıtla #51 : Kasım 11, 2008, 00:11:49 » |
|
Amin,Hak yolcusu kardeşim.. Rica ederim arkadaşlar.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
damla_
|
 |
« Yanıtla #52 : Kasım 17, 2008, 23:07:39 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
damla_
|
 |
« Yanıtla #53 : Kasım 17, 2008, 23:08:10 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
damla_
|
 |
« Yanıtla #54 : Kasım 17, 2008, 23:08:33 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hak yolcusu
|
 |
« Yanıtla #55 : Kasım 18, 2008, 14:20:06 » |
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapbu benim torun elinde gülü, babanesinin çantası kabristanlıktan çıkmış hayli düşünüyor  ))))))) Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
|
|
Yıkmak yapmak gibi insana şerefmi verir, Emin ol onu En çulpa herifler de becerir, İşte Süleymaniye iki ırgat yıkmaya yetişir, Ama haydi yap desen Bir Sultan Süleymanla Bir Mimar sinan gerekir..
|
|
|
|
whitenight
|
 |
« Yanıtla #56 : Kasım 18, 2008, 14:32:40 » |
|
bu benim torun elinde gülü, babanesinin çantası kabristanlıktan çıkmış hayli düşünüyor  ))))))) Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapAllah bağışlasın.. Çok tatlı maşallah 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
h_ü_l_y_a
Katılımcı

Puan Etiketi: 60
|
 |
« Yanıtla #57 : Kasım 26, 2008, 20:53:10 » |
|
hepside çok tatlı maşallah. Allah hayırlı evlat olmayı hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin Allah nazardan saklasın.
|
|
|
|
|
|
Ne muhtacına muhtaç olayım ne de muhtacının başına tâç olayım muhtacına muhtaç eyleme ya rab! muhtaç olacaksam bir tek sana muhtaç olayım!...
|
|
|
ravzahamza
Firtina

Puan Etiketi: 143
Her kalbin çarpıntısı kendi ecelinin ayak seslerid
|
 |
« Yanıtla #58 : Kasım 26, 2008, 21:40:51 » |
|
Maşallah barekallah,Maşallah barekallah,Maşallah barekallah,Maşallah barekalla ALLAHIIIMMMMM ne güzellikler yaratıyosun çok çok güzeller bayıdım yaaaaa emeğine sağlık kardeşim. 
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapBin sene de okusam ne biliyorsun diye sorsalar bana ? HADDİMİ BİLİRİM derim.... Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
damla_
|
 |
« Yanıtla #59 : Kasım 26, 2008, 22:16:34 » |
|
Amin..Rabbim hayırlı evlad eylesin,salih salihalardan olsunlar inşaallah..  Sizinde gözlerinize sağlık.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|